• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deliricem yaaa

Sadece sesini duyuyorum sesi bile yetiyor inanın 🙄 kim giderse sonuçlarına katlanır ne diyim , herkes kendini korusun winter is coming 😞
Valla öyle olsa keşke. Düğün düğün gezen kişi hastalık kapar da eşimle 8 saat aynı kapalı ortamda çalıştığından hastalığı bulaştırırsa diye aklım çıkıyor 😔

Alta dipnot düşmüssünüz ama ben koronayı önemsediğinizi asla düşünmüyorum.

Masallah aynı zamanlarda, kardes, dayı, amca evleniyor demek . Evet, kesin 😀

Dayımın oglu evlendı gıtmedım. Altınımı onceden vermıstım. Demek altını da vermeseydik kıyamet kopardı. Insanlar cıns olmus. Korona var kardesım koronaaaa
Niçin anlamıyorsunuz!!! O ortamda maske taksan ne olacak allah askına!

Valla öyle olsa keşke. Düğün düğün gezen kişi hastalık kapar da eşimle 8 saat aynı kapalı ortamda çalışıp da hastalığı bulaştırırsa diye aklım çıkıyor 😔

Engel olamiyorsun ki .. herkesin bir bahanesi var , amaaaaaaaa halamın düğünü ayıp olur ,amaaaaaaaaaaa annemin teyzesinin kızının oğlunun düğünü bunları durduramazsın.. Basmıyor kafalar , algilayamiyorlar .
Sağlık bakanı sonunda yenilen virüs olacak , bla bla bla , test sayımız 384482828237 lere çıktı bakiiiiinnn tedbirlerle yenecez derse bu halk tinlamaz ..
Tinlamayacak anca en yakınını kaybedecek ki beyni bassın ..
Bıktım ben yıldım

Valla öyle olsa keşke. Düğün düğün gezen kişi hastalık kapar da eşimle 8 saat aynı kapalı ortamda çalıştığından hastalığı bulaştırırsa diye aklım çıkıyor 😔
eşimin oda arkadaşı annesi teyzesi annannesi covid olmuş.Eşim idari izinde olduğundan bize bulaşmadı yoksa yatak döşek biz de coviddik şimdi :kızgın:

Sadece sesini duyuyorum sesi bile yetiyor inanın 🙄 kim giderse sonuçlarına katlanır ne diyim , herkes kendini korusun winter is coming 😞
Yaaa zaten tedbirsiz davrananlar umurumda değil artık inanın ne halleri varsa görsünler bana ne artık ama onlar bizim gibi azami tedbiri gösterenlere de bulaşıyor yaa işte o zaman deli oluyorum
Benim çevremde var bi tane, aylardır geziyor tozuyor içmeye gidiyor, her gün birileriyle yemekte maske falan hak getire
Covid olduğu çıktı ortaya ve onunla temasta olan 2 arkadaşım da daha covid çıktı ve bu 2 kişi de takıntı şeklinde dikkat ediyorlardı covid önlemlerine
Buyur işte ölür müsün öldürür müsün 🙄

Hanımlar dalga geçip geyik yapmayın lütfen de yalnız pandemide düğün yapanları ve o düğünlere katılanları yoğun bakıma girecek cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum.
Daha geçen hafta bir haber okudum, topiklerden birine de haber sitesinin linkini eklemiştim, bir gelinin annesi koronaymış, düğüne kimse gelmez diye durumu herkesten saklayıp kızının düğününe de katılıyor, sonuç düğüne katılanlara korona bulaşmış.
Altın gelmez diye mi bu saklama işleri, düğün ve altın benim için gereksiz olduğundan anlamıyor olabilirim ama şahsen sırf kızıma altın takacaklar diye de düğün yapmazdım, hele koronaysam asla katılıp da kimsenin sağlığıyla oynamazdım.
Düğün market veya market alışverişlerini karşılamak için çalışmak kadar elzem bir ihtiyaç değil, olmasa ölünmüyor ama şu dönemde olursa öldürebiliyor.

Düğünler iptal olmadı mı. Ay çok sinir oluyorum burda tepki alacağını bile bile bu konuyu açman. Corona ol bir de görürsün gününü hanımefendi. Tüm Türkiye’de düğünler yasaklansın ya. Bu nedir. Doktorlar bir bir gidiyorlar bu hastalıktan . Allah akıl fikir versin

Hanımlar dalga geçip geyik yapmayın lütfen de yalnız pandemide düğün yapanları ve o düğünlere katılanları yoğun bakıma girecek cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum.
Daha geçen hafta bir haber okudum, topiklerden birine de haber sitesinin linkini eklemiştim, bir gelinin annesi koronaymış, düğüne kimse gelmez diye durumu herkesten saklayıp kızının düğününe de katılıyor, sonuç düğüne katılanlara korona bulaşmış.
Altın gelmez diye mi bu saklama işleri, düğün ve altın benim için gereksiz olduğundan anlamıyor olabilirim ama şahsen sırf kızıma altın takacaklar diye de düğün yapmazdım, hele koronaysam asla katılıp da kimsenin sağlığıyla oynamazdım.
Düğün market veya market alışverişlerini karşılamak için çalışmak kadar elzem bir ihtiyaç değil, olmasa ölünmüyor ama şu dönemde olursa öldürebiliyor.

mune ablacım, kendimizi sarayburnundan denize atsak yine de bu güruh anlamıyor. yasakların kalkmasını corona bitti diye algıladılar ve milyonlarca insan aynı günde ölse gene de değişmeyecek fikirleri.
ben artık açık açık bu tip insanlarla mecburen girdiğim ortamlarda karşılaşırsam onlar corona'lıymış gibi davranıp lafımı söylüyorum.
çünkü bu durumda nazik kalmayı artık sağlığım kaldırmıyor.

eşimin oda arkadaşı annesi teyzesi annannesi covid olmuş.Eşim idari izinde olduğundan bize bulaşmadı yoksa yatak döşek biz de coviddik şimdi :kızgın:
Allah saklamış.
Eşimin oda arkadaşı da test verdi 3 hafta oluyor sonuç gelene kadar aklımız çıktı. Negatif geldi ama ya yalancı negatiflikse diye hop oturup hop kalktım. Şurada bile korkup dikkat eden 3-5 kişi kaldık gibi hissediyorum, Allah korktuğumuzdan emin eylesin inşallah.

Allah saklamış.
Eşimin oda arkadaşı da test verdi 3 hafta oluyor sonuç gelene kadar aklımız çıktı. Negatif geldi ama ya yalancı negatiflikse diye hop oturup hop kalktım. Şurada bile korkup dikkat eden 3-5 kişi kaldık gibi hissediyorum, Allah korktuğumuzdan emin eylesin inşallah.
negatif çıkıp corona olan tanıdığımda var. valla şaştık kaldık aşı çıksa da kurtulsak şu illetten

Boşuna uğraşmayın limoncu düğünde çiftetelli oynuyor 🤦
Bunlari balkondan dışarıyı izleyerek yazıyorum , üstelik bir sokak düğününün sesi eşliğinde 🙄
limoncu altın yatırımı uzmanıydı düğünden dönse de biraz birşeyler sorsam yakalamışken :halay:

Back
X