- Emoji Skoru
- 4.360
- Puanlar
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes maskesiz dı mıBoşuna uğraşmayın limonlu düğünde çiftetelli oynuyor![]()
Bunlari balkondan dışarıyı izleyerek yazıyorum , üstelik bir sokak düğününün sesi eşliğinde![]()
Herkes maskesiz dı mı
Valla öyle olsa keşke. Düğün düğün gezen kişi hastalık kapar da eşimle 8 saat aynı kapalı ortamda çalıştığından hastalığı bulaştırırsa diye aklım çıkıyorSadece sesini duyuyorum sesi bile yetiyor inanınkim giderse sonuçlarına katlanır ne diyim , herkes kendini korusun winter is coming
![]()
Valla öyle olsa keşke. Düğün düğün gezen kişi hastalık kapar da eşimle 8 saat aynı kapalı ortamda çalışıp da hastalığı bulaştırırsa diye aklım çıkıyor![]()
eşimin oda arkadaşı annesi teyzesi annannesi covid olmuş.Eşim idari izinde olduğundan bize bulaşmadı yoksa yatak döşek biz de coviddik şimdiValla öyle olsa keşke. Düğün düğün gezen kişi hastalık kapar da eşimle 8 saat aynı kapalı ortamda çalıştığından hastalığı bulaştırırsa diye aklım çıkıyor![]()

Yaaa zaten tedbirsiz davrananlar umurumda değil artık inanın ne halleri varsa görsünler bana ne artık ama onlar bizim gibi azami tedbiri gösterenlere de bulaşıyor yaa işte o zaman deli oluyorumSadece sesini duyuyorum sesi bile yetiyor inanınkim giderse sonuçlarına katlanır ne diyim , herkes kendini korusun winter is coming
![]()
aynısını söyluyorum, elalemin yuzunden covid olursam fitil fitil burunlarından gelsin valla. hortlarım rahatsız ederim açık söyleyeyim.
Hanımlar dalga geçip geyik yapmayın lütfen de yalnız pandemide düğün yapanları ve o düğünlere katılanları yoğun bakıma girecek cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum.
Daha geçen hafta bir haber okudum, topiklerden birine de haber sitesinin linkini eklemiştim, bir gelinin annesi koronaymış, düğüne kimse gelmez diye durumu herkesten saklayıp kızının düğününe de katılıyor, sonuç düğüne katılanlara korona bulaşmış.
Altın gelmez diye mi bu saklama işleri, düğün ve altın benim için gereksiz olduğundan anlamıyor olabilirim ama şahsen sırf kızıma altın takacaklar diye de düğün yapmazdım, hele koronaysam asla katılıp da kimsenin sağlığıyla oynamazdım.
Düğün market veya market alışverişlerini karşılamak için çalışmak kadar elzem bir ihtiyaç değil, olmasa ölünmüyor ama şu dönemde olursa öldürebiliyor.
Allah saklamış.eşimin oda arkadaşı annesi teyzesi annannesi covid olmuş.Eşim idari izinde olduğundan bize bulaşmadı yoksa yatak döşek biz de coviddik şimdi![]()
negatif çıkıp corona olan tanıdığımda var. valla şaştık kaldık aşı çıksa da kurtulsak şu illettenAllah saklamış.
Eşimin oda arkadaşı da test verdi 3 hafta oluyor sonuç gelene kadar aklımız çıktı. Negatif geldi ama ya yalancı negatiflikse diye hop oturup hop kalktım. Şurada bile korkup dikkat eden 3-5 kişi kaldık gibi hissediyorum, Allah korktuğumuzdan emin eylesin inşallah.
covid e helalinden bir çeyrek altın bendennncovid eglensın dıye ınsanlar ozel gunler duzenlıyorlar bence
artık olaya boyle bakıyorum
vırus vırus olalı bu kadar eglence gormedı
dogal secilim ne dıyeyım

limoncu altın yatırımı uzmanıydı düğünden dönse de biraz birşeyler sorsam yakalamışkenBoşuna uğraşmayın limoncu düğünde çiftetelli oynuyor
Bunlari balkondan dışarıyı izleyerek yazıyorum , üstelik bir sokak düğününün sesi eşliğinde![]()

Limoncu şuan düğünün bitimine yakın çekilen halaydadırlimoncu altın yatırımı uzmanıydı düğünden dönse de biraz birşeyler sorsam yakalamışken![]()

bileziklerini şıngırdatıyordur düğünde olabilirrr. o kadar çok altından bahsetti ki sitede benim için altın=limoncu oldu ha ha haLimoncu şuan düğünün bitimine yakın çekilen halaydadır![]()