Deliricem

yarin obur gun elden ayaktan dusecek belki altina kaciracak o biraz tolere edecek cevresini ki malum gun geldiginde cevresi de onu tolere etsin. Sonra kimse bakmak istemiyor coluk cocuk kose kapmaca oynuyor bakmamak icin. Hazir haftasonu topla esyalarini ben anneanneme gidiyorum de :)
Benim kv elden ayaktan düştüğü halde herşeye müdahale ediyor hiç susmak empati yapmak bilmez anlayis desen sıfır. Her yaşlı boyle mi acaba merak ediyorum. Ictigi suyu bile eline ben veririm hala burun kıvırıyor hanimimiz

Benim kv elden ayaktan düştüğü halde herşeye müdahale ediyor hiç susmak empati yapmak bilmez anlayis desen sıfır. Her yaşlı boyle mi acaba merak ediyorum. Ictigi suyu bile eline ben veririm hala burun kıvırıyor hanimimiz
Yok ya hepsi oyle degil pamuk gibi yaslilar var. Ben yasliyim essek gibi bakacaksiniz tavri hic hos degil. Senin kv cok mu yasli? Yavas yavas kibar olmayi ogretebilir misin acaba?

Yok ya hepsi oyle degil pamuk gibi yaslilar var. Ben yasliyim essek gibi bakacaksiniz tavri hic hos degil. Senin kv cok mu yasli? Yavas yavas kibar olmayi ogretebilir misin acaba?
Ahahahha :KK53: evleneli iki sene oldu bezdirdi beni.:silah: iyi davrandım hep anne saydım düzelir dedim yok yok yok. Her geçen gün daha fena oluyor. Burnu hep havada. Ne anlıyor bu yaptıklarından bir bilsem. Beş geliniz hangimiz sorsalar hakkımız helal değil. Kimse sonunu düşünmüyor

Babaannen seni evde istemiyor, babana da kötü görünmek istemiyor, ne desen ne yapsan batacak, topla eşyanı anneannene git. Evini başına çalsın nemrut kadın da.

Kızlar şimdi babanem geldi yanıma işte ben üzüldüm ben senden bi şey beklemiyorum ki yaşlı kadınım ben beni kırma falan dedi ben de üzüldüm şimdi ya. Yarın gidersem üzülür mü bilemedim napsam

Kızlar şimdi babanem geldi yanıma işte ben üzüldüm ben senden bi şey beklemiyorum ki yaşlı kadınım ben beni kırma falan dedi ben de üzüldüm şimdi ya. Yarın gidersem üzülür mü bilemedim napsam
Şans ver bakalım o zaman. Bir dahaki sefere düşünürsün artık.

Back
X