- 24 Ağustos 2017
- 92
- 1
- 18
- 27
- Konu Sahibi Ruhsuzruhhali
-
Çok açık sözlüsün kaptaneski konularına baktım da. hayata bakış açını değiştirmen lazım. 20 yaşındasın, tek derdin koca.
Biz mi anormal ciftiz esimle bugune kadar hic boyle sebeplerden tartismadik ne o bana karisir nede ben ona karisirim sBi sevgilim var uzun suredir beraberligimiz var. Sevgilim doğulu ben degilim. Ilk once beni istemedi ailesi adetlerimize yorelerimize ayak uyduramaz diye. Sonra yavas yavas ısındilar erkek arkadasimin dedigine gore. 2 kez bu konu yuzunden ayrildik. Su an devam ediyor tabi ki. Az once tartistik erkek arkadasimla. Ilerde nisanlandigimiz zaman ya da evlendigimiz zaman whatsapta profil resmine ikimizi koyarsin artik dedim sakayla karisik. Bi anda ciddilesti oyle bisey isteme benden arkadaslarim var seni gormesini istemiyorum diye gecistirmeye calisti. Ustune gidince bak bakalim bizim millette hic kimse koymus mu karisiyla esiyle resmini deyiverdi. Sinirden ne diyecegimi sasirdim. Ayip bisey mi istedim sadece bi resim. Sosyal medya zaten kullanmıyoruz bi whatsap var onda da boyle seyler istiyorum yine olmadı. Sinirle kapattim telefonu aricak simdi yine konusucaz bu konuyu buyuk ihtimalle ne diyecegim ben ona ya?
6 ay uzun bir süre değil ki.Bi sevgilim var uzun suredir beraberligimiz var. Sevgilim doğulu ben degilim. Ilk once beni istemedi ailesi adetlerimize yorelerimize ayak uyduramaz diye. Sonra yavas yavas ısındilar erkek arkadasimin dedigine gore. 2 kez bu konu yuzunden ayrildik. Su an devam ediyor tabi ki. Az once tartistik erkek arkadasimla. Ilerde nisanlandigimiz zaman ya da evlendigimiz zaman whatsapta profil resmine ikimizi koyarsin artik dedim sakayla karisik. Bi anda ciddilesti oyle bisey isteme benden arkadaslarim var seni gormesini istemiyorum diye gecistirmeye calisti. Ustune gidince bak bakalim bizim millette hic kimse koymus mu karisiyla esiyle resmini deyiverdi. Sinirden ne diyecegimi sasirdim. Ayip bisey mi istedim sadece bi resim. Sosyal medya zaten kullanmıyoruz bi whatsap var onda da boyle seyler istiyorum yine olmadı. Sinirle kapattim telefonu aricak simdi yine konusucaz bu konuyu buyuk ihtimalle ne diyecegim ben ona ya?
Evli olabilir mi. Ailem istemiyo da yalan olabilir mi. Foto koymama sebebi o da olabilir.Bi sevgilim var uzun suredir beraberligimiz var. Sevgilim doğulu ben degilim. Ilk once beni istemedi ailesi adetlerimize yorelerimize ayak uyduramaz diye. Sonra yavas yavas ısındilar erkek arkadasimin dedigine gore. 2 kez bu konu yuzunden ayrildik. Su an devam ediyor tabi ki. Az once tartistik erkek arkadasimla. Ilerde nisanlandigimiz zaman ya da evlendigimiz zaman whatsapta profil resmine ikimizi koyarsin artik dedim sakayla karisik. Bi anda ciddilesti oyle bisey isteme benden arkadaslarim var seni gormesini istemiyorum diye gecistirmeye calisti. Ustune gidince bak bakalim bizim millette hic kimse koymus mu karisiyla esiyle resmini deyiverdi. Sinirden ne diyecegimi sasirdim. Ayip bisey mi istedim sadece bi resim. Sosyal medya zaten kullanmıyoruz bi whatsap var onda da boyle seyler istiyorum yine olmadı. Sinirle kapattim telefonu aricak simdi yine konusucaz bu konuyu buyuk ihtimalle ne diyecegim ben ona ya?
Ne diyorsunuz R Ruhsuzruhhali ?Geçmiş konularda 8 aylık sevgili, Antepli, Diyarbakırlı, instagramlı sevgililer edinmişsiniz.
Hangisi 3 yıllık?
Bir de sevgilim yok diye yakınmışsınız 6 ay önce.
Sorun libido mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?