Canım bu saate kadar ağladım helak oldum girmedim yazamadım:/ Bende sinirimi ağlamakla boşaltyorum malesefkına bayanlar arasındaydı dolayısıyla esimin haberi yoktu bende gelince ona söylemedim çünkü üzgün oldugumda çok hassas oluyorum oda bisey dese kendimi kaybederdim. Neyse bugün günlerdir aramayan kv aradı öğlen ablana gel biz burdayiz herkes seni soruyor munasibi düğün yerinde durmak herkes burda dedi bende tmm dedim eşimi aradım napalm die bilmem napalm dedi sen ne zaman gideceksen senle beraber gider senle beraber gelirim dedim ben gitmezsem gitmiycen mi dedi hayır dedim sesim titredi noldu eve gelince konusalm dedi bende herşeyi anlattım senin tek suçun ben sana dedim ki 1 saat otur el gibi kalk git sonra dedim sen gittin kuaföre suslendin bilmem naptın milleti mutlu etmek icin sen onların g.tunde döndükçe onlar sana g.tunu döner eğer herşey anlattgn gibiyse sen haklısın dedi bende ona yanaştım o görmezden geldi ona gittim o umursamadı annemlerde gidince tek kalmış gibi hissettim onlara yalvardm resmen biraz daha durun ayıp olur kalkarsam die durmadılar dedm bende gitmek istedm ama gitmedim döndüm geldim bide bana böyle dediler dedim yalnız kaldım dedim sen sahipsiz misin beni adamdan saymiyomusun dedi ağlayıp durma artk hepsinin agzna ederim bak ben gitmek istemiyom akşam sende gitmezsen normal karslarim dedi sustum görünüp gelelim olmazsa kimseyle muhatap olma madem dedi
Tüm gördüğünüz davranışı hak etmişsiniz, burunlarının dibine bu kadar girmek niye
O düğüne gitmeyin, ararlarsa da açmayın telefonu tıpkı kv nin size açmadığı gibi
Yeri geldiğinde de açıkça yüzlerine söyleyin, siz beni saymadınız ben de sizi saymıyorum bu kadar, eşiniz bile gitmek istemiyorken size ne oluyor
Kaçta gidecektiniz gittiniz mi bilmiyorum ama ortamdakiler madem bu rezaletleri bilmeyip sizi soruyor ve madem siz insan ilişkilerine çok hassassınız.herkesle gülüşün,konuşun,keyfinize bakın,illa ki hoşsohbet birileri vardır akrabalardan.siz melek gibisiniz herkes de bunu görsün inadına. Kaynana ve görümceyle hiç yalnız kalmayın,yine öyle kolunuzdan filan ayrı yere çekiştirirlerse hemen kapıya yönelin eşinizin yanına yanaşın.size el de kaldırır çünkü bunlar öyle ayrı yere çağırmaları beni huylandırdı.
Milletin yanında sizi rencide etmeye kalkarlarsa hemen aklınıza eşarp ve karşılıklı oynamaolayı gelsin.biri bişey dese “aa ben bişey demedim ki ayol kendisi alınmış” diye kıvırabilecekleri hareketler yapıyorlar.tıpkı onlar gibi tavrı yapıştırın geçin
Bu ısrarciliginiz karşısında pes ediyorum. Aman ele güne karşı tek bırakmam diye diye her şeyin içine dan diye giriyor da olabilirsiniz. Siz değil de belki insanlar size mesafe koymaya çalışıyor ama siz anlamıyorsunuz galiba. Küfür kıyamet yine de şunun hatrı bunun niyazi diye zorla gidiyorsunuz.
Yani sonuç tatlıya bağlandı mı?Hanımlar o gün gittik eşimle beraber gitmeden önce de tembih ettim bisey derlerse muhatap olma sen yigenlerin icin gidiyosun otur biraz kalkalım dedim. Neyse gittik saat 7 ydi baktık kimse yok sadece kv görümce:)) neyse girdik içeriye balkonda oturuyorlardı gittim gorumce hosgeldin dedi opmek icin ayaga kalkti ben ikisinide opmedim esimin yanına gectim oturdum eee niye somurtuyosunuz anlatın konuşalım bakalım dedi kv bende dedim ben buraya esimin hatrı için geldim yoksa hayatta gelmem benim seninle konuşacak hiiiic bişeyim yok sende sus bence dedim. Kendi düğününden kalkıp gidilmek ne dedi eşimde "anne benim hanımımı rahat bırakın üstüne gidip durmayın beni de göremezsiniz bak yeter artık yaptığın" diye bağırdı bende sus canım muhatap olma şunlarla demedimmi ben sana sus konussunlar dursunlar ha benim tek söyleyeceğim sey var bana bu zamana kadar kendi annem demedi gerizekalı diye senin oyle soylemeye hakkin yok dedim neyse bu konustu biseyler ama ben hiç dinlemiyorum başka şeylerle ilgileniyorum telefonla oynuyorum telefondan birşeylere gülüyorum falan hiç duymazdan geldim en sonunda içeri girdi namaz kılmaya noldu kalbine Allah bisey mi verdi ne bilmiyorum geldi öptü beni esime yöneldi öpmek için çekil anne bi şuradan yazik valla bu kiza yaptiginiz gece sabaha kadar agladi hastalandi sizin yuzunuzden gozlerine bi bak dedi bana sarılmaya çalıştı bende uzak durdum sen o gün bize küstün ya kendi oğlun aramadı seni benim kadar ben dedim ona hadi annenlere gidelim yüz yüze konuşalım die ben geldim özür bile diledim senden yine oralı olmadın bunlar söylenmez ama esimin şuan alacak durumu yok diye ben biriktirdim kendime yiyeceğe giyecege de harcayabilirdim ama çocuklara altın aldım şimdi dedim esimde "valla ben efulim demese buraya adımımı bile atmazdim ben buna diyorum bunlarin g.tunde donme diye ama o beni yumusatiyor biraz da bu yuzden kaybediyor bende kustugmde gelip bana yanaşıyor bırak kim kuserse küssün sende küs" dedi bende bak senin yaptigin hareketler yuzunden düğüne 1 saat gelip gideceksin demişti bana ben ona bile dedim Ablanlık bişey yok araya soğukluk koymayın die geldim tepkinizi gördüm ben senin yanına gelip oturuyorum akrabalarına karşı kötü duruma düşme laf olmasın diye sen benim annemin gözü önünde eşarbını duzeltecegimde kafanı cekiyorsun ablamin yanina gidiyorum beni orda birakip gidiyor evet gidecektim çünkü yalniz hissettim ben orda siz boyle yapinca annemlerle gitmek istedim keşke de gitseydim en azından senin o lafını duymazdım seni ne kadar sevdiğimi biliyosun hiç beklemezdim senden cok kırıldm ben bunu hak
etmiyorum ben gece eşim uyurken ağladım ona bile belli etmedim anlatmadım size kin duymasın diye gözümün şişliğini gornce zorladı da öyle anlattım . Ona ragmen buraya gelmeyecekti buraya getiren de benim umarim anlamışsınızdr şimdi bazı şeyleri dedim. Özür dilerim ben sana öyle dedigim için ben sana zaten kırgındım bende seni çok sevdiğim icin kirildim orda başörtümü duzeltcen degil yanagımı sıkcan zannettim bazen yaparsın ya sevmek için ondan geri çektim kendimi dedi bende heh tam seveceğim zamandı zaten benimdededim. Akraba geldi bana dediki "efulim hanım giyinip kuşanıp anasıgille gidecekti ben zor durdurdum kızım elalem ne der sen düğün sahibisin die git konuş valla çok ayıp xin gelini kalkıp gitmiş derlerdi" dedi bende ondan sinirlendim bidaha olmaz özür dilerim ne dediğimi de bilmiyorum dedi. Düzeldim bende ama eskisi gibi olamam tabiki o gün yemeği yedik ordalardi cogu biz kalktk gittik biz çaya kalmayız diye dün düğün vardı mesela mesafeli davrandım bundan sonrası da öyle inşallah.
Bütün yapılanları haketmiş. kaynananiz son soylediginde bence hakli.
kaynanan nasil oyle der diye kizmis bi cok arkadas ama, kadin hakli yani.
Önceki gibi olamam esime de dedim artk eskisi gibi kanım kaynamiyor annenlere diye ama küslük yokYani sonuç tatlıya bağlandı mı?
Resmen çocuk gibisinHanımlar o gün gittik eşimle beraber gitmeden önce de tembih ettim bisey derlerse muhatap olma sen yigenlerin icin gidiyosun otur biraz kalkalım dedim. Neyse gittik saat 7 ydi baktık kimse yok sadece kv görümce:)) neyse girdik içeriye balkonda oturuyorlardı gittim gorumce hosgeldin dedi opmek icin ayaga kalkti ben ikisinide opmedim esimin yanına gectim oturdum eee niye somurtuyosunuz anlatın konuşalım bakalım dedi kv bende dedim ben buraya esimin hatrı için geldim yoksa hayatta gelmem benim seninle konuşacak hiiiic bişeyim yok sende sus bence dedim. Kendi düğününden kalkıp gidilmek ne dedi eşimde "anne benim hanımımı rahat bırakın üstüne gidip durmayın beni de göremezsiniz bak yeter artık yaptığın" diye bağırdı bende sus canım muhatap olma şunlarla demedimmi ben sana sus konussunlar dursunlar ha benim tek söyleyeceğim sey var bana bu zamana kadar kendi annem demedi gerizekalı diye senin oyle soylemeye hakkin yok dedim neyse bu konustu biseyler ama ben hiç dinlemiyorum başka şeylerle ilgileniyorum telefonla oynuyorum telefondan birşeylere gülüyorum falan hiç duymazdan geldim en sonunda içeri girdi namaz kılmaya noldu kalbine Allah bisey mi verdi ne bilmiyorum geldi öptü beni esime yöneldi öpmek için çekil anne bi şuradan yazik valla bu kiza yaptiginiz gece sabaha kadar agladi hastalandi sizin yuzunuzden gozlerine bi bak dedi bana sarılmaya çalıştı bende uzak durdum sen o gün bize küstün ya kendi oğlun aramadı seni benim kadar ben dedim ona hadi annenlere gidelim yüz yüze konuşalım die ben geldim özür bile diledim senden yine oralı olmadın bunlar söylenmez ama esimin şuan alacak durumu yok diye ben biriktirdim kendime yiyeceğe giyecege de harcayabilirdim ama çocuklara altın aldım şimdi dedim esimde "valla ben efulim demese buraya adımımı bile atmazdim ben buna diyorum bunlarin g.tunde donme diye ama o beni yumusatiyor biraz da bu yuzden kaybediyor bende kustugmde gelip bana yanaşıyor bırak kim kuserse küssün sende küs" dedi bende bak senin yaptigin hareketler yuzunden düğüne 1 saat gelip gideceksin demişti bana ben ona bile dedim Ablanlık bişey yok araya soğukluk koymayın die geldim tepkinizi gördüm ben senin yanına gelip oturuyorum akrabalarına karşı kötü duruma düşme laf olmasın diye sen benim annemin gözü önünde eşarbını duzeltecegimde kafanı cekiyorsun ablamin yanina gidiyorum beni orda birakip gidiyor evet gidecektim çünkü yalniz hissettim ben orda siz boyle yapinca annemlerle gitmek istedim keşke de gitseydim en azından senin o lafını duymazdım seni ne kadar sevdiğimi biliyosun hiç beklemezdim senden cok kırıldm ben bunu hak
etmiyorum ben gece eşim uyurken ağladım ona bile belli etmedim anlatmadım size kin duymasın diye gözümün şişliğini gornce zorladı da öyle anlattım . Ona ragmen buraya gelmeyecekti buraya getiren de benim umarim anlamışsınızdr şimdi bazı şeyleri dedim. Özür dilerim ben sana öyle dedigim için ben sana zaten kırgındım bende seni çok sevdiğim icin kirildim orda başörtümü duzeltcen degil yanagımı sıkcan zannettim bazen yaparsın ya sevmek için ondan geri çektim kendimi dedi bende heh tam seveceğim zamandı zaten benimdededim. Akraba geldi bana dediki "efulim hanım giyinip kuşanıp anasıgille gidecekti ben zor durdurdum kızım elalem ne der sen düğün sahibisin die git konuş valla çok ayıp xin gelini kalkıp gitmiş derlerdi" dedi bende ondan sinirlendim bidaha olmaz özür dilerim ne dediğimi de bilmiyorum dedi. Düzeldim bende ama eskisi gibi olamam tabiki o gün yemeği yedik ordalardi cogu biz kalktk gittik biz çaya kalmayız diye dün düğün vardı mesela mesafeli davrandım bundan sonrası da öyle inşallah.
Yalnız sizinki iyi niyeti aşmış.Önceki gibi olamam esime de dedim artk eskisi gibi kanım kaynamiyor annenlere diye ama küslük yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?