Deliricem

efuulimm

Dualarla gel bebeğim
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
1.925
3.383
133
27
Hanımlar son konuyu bilen bilir kvaldemler bana küs bugün gorumcemin çocukların sunneti vardı esime kalsa hic gitmeyecekti ben dedim araya iyice sogukluk sokma sacmalama gidelim die kvaldeyi aradım yapılacak var mı diye yine açmadı. Sonra gorumcemi aradım yapılacak varmı dedim yok bende uyuycam zaten dedi saat 1 'di 3 de de kendi kuaföre gidecekti zaten. Sen napiyosun dedi bende anneme gidicem ablam yapacak saçımı makyajımı dedim hım iyi bakalım dedi kapattık neyse gittim kınaya oynamaya kalktm görümceyle bana doğru döndü oynayacaktı ha sen miydin gorumcem sandım dedi gitti yanına gorumcesinin Ben öyle kaldim Neyse belli etmeyelim kimseye dedim kvaldenin yanina akrabaları geldi hoşgeldiniz demeye gittim oturdum yanlarına biraz Kvaldenin eşarbı bozulmuş düzelteyim die uzattım elimi basını çekti anne esarbin bozulmuş dedim tekrar uzattım elimi yine çekti basını Bende sustum bi 5 dk daha oturdum gittim annemlerin yanina
Bi arkadaşım vardı biraz oynadık filan derken neyse annemler 10 da dedi biz kalkyoz die yarim saat daha durun beraber kalkalım sizinle gelmek istiyorum ben ayıp olur şimdi çıkarsam dedim durmadılar bende gelcem anne durmak istemiyorum tekim ben burda dedim (bana yaptiklarindan dolayi)neyse cekedimi giydim akrabalardan biri sen nereye gidiyon ayıp olur kizim otur dedi bende tamam o zaman geçirip geliyorum dedim Kalktım geçirdim geldim Görümce tuttu kolumdan sen bi gelsene diye Götürdü odaya arkasından k
v geldi
Ananlarla beraber burdan çıkıp gidilmez öğlen de onlarlaydin burda olman gerekirken dedi kvalde de senin aklin bu kadar iste gerizekali dedi bende dedim öğlen ben seni aradım abla yapılacak var mı diye yok bende yatıyorum zaten dedin dedim ablama saçımı yapsın die gittim. Hemde ben gitmiyordm gitsem nie doneyim geçirmeye gittim dedim

Normalde tlfunuzu açmayan, sizi görmezden gelen, yüzünüze bakmayan kayınvalideniz azarlamaya gelince canlanmış 😒 azalanmayı nasıl normalleştirip kabullenebiliyorsunuz? Bir de açıklama yapmışsınız! Çok saf ve iyi niyetlisiniz sanırım ama çok üzerler sizi, çoook. Sınırlarınızı aşmalarına izin vermeyin

dedim araya iyice sogukluk sokma
Neyse belli etmeyelim kimseye dedim
ben ayıp olur şimdi çıkarsam dedim
sen nereye gidiyon ayıp olur kizim otur dedi bende tamam o zaman geçirip geliyorum dedim
Sonra neden böyle oldu?
Ya cidden hiç mi kendinizi düşünmediniz?
:kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın:

Ben olsam ilk hareketinde orayı terk ederdim.
Bence siz alttan alıp aman kimse duymasın dedikçe onlar tepene çıkmış.
Bırakın birazda siz surat yapan taraf olun bu sefer onlar durumu kurtarmaya çalışır bence.

Kocan nerde senin? Essek basi mi o? Ne demek karisina hakaret etmeleri.
Nasil yuttunuz o lafi siz?

Siz eşinizle akraba mısınız acaba?Arada kırgınlık olduğu halde, uzamasın diye eşimi ikna ederek gittiğim, görümcenin düğününe benim ailem bile hatır sayıp gelecekte, kaynana ve görümce hem yüzüme bakmayacak, birde hakaret edecek. Yolardım ikisinide. Siz nasıl sakin kalabildiniz hayret.

Hanımlar son konuyu bilen bilir kvaldemler bana küs bugün gorumcemin çocukların sunneti vardı esime kalsa hic gitmeyecekti ben dedim araya iyice sogukluk sokma sacmalama gidelim die kvaldeyi aradım yapılacak var mı diye yine açmadı. Sonra gorumcemi aradım yapılacak varmı dedim yok bende uyuycam zaten dedi saat 1 'di 3 de de kendi kuaföre gidecekti zaten. Sen napiyosun dedi bende anneme gidicem ablam yapacak saçımı makyajımı dedim hım iyi bakalım dedi kapattık neyse gittim kınaya oynamaya kalktm görümceyle bana doğru döndü oynayacaktı ha sen miydin gorumcem sandım dedi gitti yanına gorumcesinin Ben öyle kaldim Neyse belli etmeyelim kimseye dedim kvaldenin yanina akrabaları geldi hoşgeldiniz demeye gittim oturdum yanlarına biraz Kvaldenin eşarbı bozulmuş düzelteyim die uzattım elimi basını çekti anne esarbin bozulmuş dedim tekrar uzattım elimi yine çekti basını Bende sustum bi 5 dk daha oturdum gittim annemlerin yanina
Bi arkadaşım vardı biraz oynadık filan derken neyse annemler 10 da dedi biz kalkyoz die yarim saat daha durun beraber kalkalım sizinle gelmek istiyorum ben ayıp olur şimdi çıkarsam dedim durmadılar bende gelcem anne durmak istemiyorum tekim ben burda dedim (bana yaptiklarindan dolayi)neyse cekedimi giydim akrabalardan biri sen nereye gidiyon ayıp olur kizim otur dedi bende tamam o zaman geçirip geliyorum dedim Kalktım geçirdim geldim Görümce tuttu kolumdan sen bi gelsene diye Götürdü odaya arkasından k
v geldi
Ananlarla beraber burdan çıkıp gidilmez öğlen de onlarlaydin burda olman gerekirken dedi kvalde de senin aklin bu kadar iste gerizekali dedi bende dedim öğlen ben seni aradım abla yapılacak var mı diye yok bende yatıyorum zaten dedin dedim ablama saçımı yapsın die gittim. Hemde ben gitmiyordm gitsem nie doneyim geçirmeye gittim dedim

Neden iyi niyetini görmek istemeyen insanlara karşı bu kadar iyisin? İnsanların yaptıklarını göremezlikten gelip iyi olmaya çalıştıkça canın yanar. Maalesef hayatın acı gerçekleri bunlar.

Ben sizin yerinize olsam gitmezdim.
Kv ile kussem aramam, esarbini duzeltmeye calismam.
Gorumcem senmiydin dediyinde orayi terk etmeliydiniz.
Diyelim ki terk etmediniz, sizi odaya cagirip seninle o sekil konusuldugunda agizlarinin payini vercektiniz.
Ne diye aciklama yapiyorsunuz ki.
Boyle yaparak kendinizi ezdiriyorsunuz
Sizin adiniza cok uzuldum.

Niye bu kadar ısrar ediyosunuz anlamadım. Size yüz vermeyen KV bin eşarbını düzeltmek falan çok abartı geldi bana. Hazır eşiniz de görüşmek istemezsen fırsatı değerlendirin mesafeyi koyun araya.

Valla şimdi bende deliricem. Yazdıklarınızi sakince baştan okur musunuz lütfen ? Niye bu kadar kendinizi ezdirdiniz hiç muhatap olmayacaktiniz kenarda otursaydiniz size böyle saygısız olan insanın esarbindan falan sizene anne anne peşinde koşmak olmamış gereksiz yaranmaya çalışmak gibi olmuş ki bence bu sizi alcaltır. Hele o hakarete hiç girmicem size gerizekalı denmis ve hala açıklama yapmaya çalışmak olmamış. Siz kendinize değer verin gerisi gelir zaten .eşiniz bu olayların neresinde bu arada umarım karısının arkasında destektir

Back
X