Canım bu saate kadar ağladım helak oldum girmedim yazamadım:/ Bende sinirimi ağlamakla boşaltyorum malesef

kına bayanlar arasındaydı dolayısıyla esimin haberi yoktu bende gelince ona söylemedim çünkü üzgün oldugumda çok hassas oluyorum oda bisey dese kendimi kaybederdim. Neyse bugün günlerdir aramayan kv aradı öğlen ablana gel biz burdayiz herkes seni soruyor munasibi düğün yerinde durmak herkes burda dedi bende tmm dedim eşimi aradım napalm die bilmem napalm dedi sen ne zaman gideceksen senle beraber gider senle beraber gelirim dedim ben gitmezsem gitmiycen mi dedi hayır dedim sesim titredi noldu eve gelince konusalm dedi bende herşeyi anlattım senin tek suçun ben sana dedim ki 1 saat otur el gibi kalk git sonra dedim sen gittin kuaföre suslendin bilmem naptın milleti mutlu etmek icin sen onların g.tunde döndükçe onlar sana g.tunu döner eğer herşey anlattgn gibiyse sen haklısın dedi bende ona yanaştım o görmezden geldi ona gittim o umursamadı annemlerde gidince tek kalmış gibi hissettim onlara yalvardm resmen biraz daha durun ayıp olur kalkarsam die durmadılar dedm bende gitmek istedm ama gitmedim döndüm geldim bide bana böyle dediler dedim yalnız kaldım dedim sen sahipsiz misin beni adamdan saymiyomusun dedi ağlayıp durma artk hepsinin agzna ederim bak ben gitmek istemiyom akşam sende gitmezsen normal karslarim dedi sustum görünüp gelelim olmazsa kimseyle muhatap olma madem dedi