İnanılmaz çirkinleşecek biliyorum. Ne polis dinler ne savcı. Çirkinleşirken çocuklarıma da zarar verecek,biliyorum. Asla gocunmaz. Psikolojilerini düşünmez. 14 yaşında kızım var,babasından nefret ediyor. Apartmanın ortasında bas bas bağırıp,rezalet çıkardığını bilirim. Utanması da yok. Çocuklarımı uzak da tutamıyorum. Herşeyi beraber yaşıyoruz. Ailem çok uzakta. Destek olan kimsem de yok. Abilerim var. Onlar da zarar görmesin diye bişiy demiyorum kimseye. Uzun lafın kısası böyle gidecek ömrüm. Çocuklarım sağlıklı olsun da…Anlıyorum zor durumdasınız da bu adama tahammül ederek işinizi daha çok çıkmaza sokuyorsunuz.
Neyle tehdit ediliyorsunuz bilmiyorum da polis,savcı yardımcı olamıyor mu?
Çok teşekkür ederim. Antibiyotik başladık bugün. Boğazı kötü. Toparlar inşallah. Ama ben korkuyorum. Koltuk altı şişmiş mi diye bakıyorum. (Kendi koltuk altıma da takıntılıyım bu ara.) Ya lenfomaysa diyorum. Belirtilerine bakıyorum internetten. Yok hayır oğlum da bu belirtiler yok diyorum ama sonra bidaha tedirgin olurken yakalıyorum kendimi. Kan tahlilleri sınırdaydı o zaman. Yani örneğin referans değeri 9-16 arası diyelim. Oğlumun ya 7-8 ya 17-18 idi. Kötü olsaydı değerleri sınırda olmazdı dedi bi hemşire. Doktoru da dedi. Yüzde 90 viral enfeksiyondandır dedi ama ben öyle telaş yaptım ki. Tahlil deyince elim ayağım buz kesiyor artık. Elimde değil. Böyle düşünmek beni de aşırı yoruyor,böyle yaşamak kolay değil. Sürekli tetik halinde… Ama eşim anlamıyor. Tedavi yolu yerine suçlamayo,manipüle etmeyi tercih ediyor.Geçmiş olsun ben olsam kapıdan dışarı sokmam zaten evladınız hasta korku var icinzde ne bu bencillik açmayın kapıyı giderse gitsin peki evladınız nasıl somdi
Canım binayı başıma yıkar. Edepsiz çünkü. Kaç kere denedim. Eşyalarını toplayıp kapı önüne koydum. Gitmedi. Üstüne kapıyı yumrukladı. Komşulardan haya ettim de açtım. Benim gidebileceğim bi yer olsaydı 5 dk durmazdım ben.Ne olursa olsun boşan konu sahibesi. Böyle sinir hastası olacağına, 2 belki max 3 ay çirkefliğini çekersin admaın olur biter. İşe gittiyse çilingir çağır kilidi değiştir eve alma çocuk iyileşince de bir avukat bul boşan.
Allah korusun lenfoma kolay bişey değil ah bu aradq soyliyim boğaz ve kulak enfeksiyonlarında lefler sisebilir siz sakın olun telaslanmayin iyilesecek emin olunÇok teşekkür ederim. Antibiyotik başladık bugün. Boğazı kötü. Toparlar inşallah. Ama ben korkuyorum. Koltuk altı şişmiş mi diye bakıyorum. (Kendi koltuk altıma da takıntılıyım bu ara.) Ya lenfomaysa diyorum. Belirtilerine bakıyorum internetten. Yok hayır oğlum da bu belirtiler yok diyorum ama sonra bidaha tedirgin olurken yakalıyorum kendimi. Kan tahlilleri sınırdaydı o zaman. Yani örneğin referans değeri 9-16 arası diyelim. Oğlumun ya 7-8 ya 17-18 idi. Kötü olsaydı değerleri sınırda olmazdı dedi bi hemşire. Doktoru da dedi. Yüzde 90 viral enfeksiyondandır dedi ama ben öyle telaş yaptım ki. Tahlil deyince elim ayağım buz kesiyor artık. Elimde değil. Böyle düşünmek beni de aşırı yoruyor,böyle yaşamak kolay değil. Sürekli tetik halinde… Ama eşim anlamıyor. Tedavi yolu yerine suçlamayo,manipüle etmeyi tercih ediyor.
Böyle bir adama iki çocuk ?Bir türlü boşanamadığım,yakamdan düşmeyen bir eşim var. Olmaz olsaydı… Oğlum hasta 2 gündür. Ateşini zor düşürüyorum. İşe gidemiyorum bu nedenle,evdeyim. Sabaha kadar saatte 1 uyanıp,ateşini kontrol ediyorum. Uykusuzluk,yorgunluk değil beni bitiren ama… Antibiyotik başlayacağım bugün. Eşimin ilacı getirmesini bekliyordum evde. Bi yandan oğlum yumurtalı ekmek istedi. Bişiyler yiyebilsin diye zaten savaş halindeyim. Eşimden yumurta da istedim. O gelir gelmez hemen yapmaya başlamak istedim ki çocuk bir an önce yesin,ilacını verebileyim. Tutturdu,kahvaltı yapmadım. Bişiyler hazırla,yiyip öyle gideyim dedi. Bekle dedim bak çocuğunkini hazırlayıp vereyim hemen,ilaç alması lazım,biliyorsun. Sana da hazırlarım,bekle biraz dedim. Hayrın kapında kalsın dedi,çekti gitti. Bencil,sadece kendi konforunu düşünen bir adamla psikolojik baskı,şiddet ve tehditlerle geçti gitti ömrüm. Sabaha kadar uyudu o,bir kez bile gelip çocuğa bakmadı. Ben uyumadım bile doğru düzgün. Yorgunluktan bitap düşmüşüm. Adam hala bana kahvaltı hazırla diyor. Kalkıp yardım etse veya kendisi hazırlasa olmaz. Boşanmam gerek kızlar,biliyorum. Geçen yıl dava açtım. Tehditle geri çektirdi dilekçeyi bana. Düzelen bişey de yok. Anksiyetem aşırı zorluyor. Abimi kaybettim geçen yıl ben. Gencecikti. Ondan sonra çok daha zorlaştı. Annemi,çocuklarımı kaybedicem diye akıl sağlığımı yitiriyorum. Sürekli bişey olacak korkusu vs. Oğlum hasta diye kan tahlillerinin birkaçında değerler yerinden oynadı diye aklıma gelmedik snaryo kalmadı. İlaç almam lazım bunu da biliyorum ama adam ona da karşı duyarsız. Sadece elimde olmadan hissettiklerim için beni manipüle ediyor,ağlatıyor. Satır arasında manyaksın sen demek istiyor. Oysa bu hale kolay gelmedim ben. Senin eserinim ben diyorum. Ama o kadar egoist ki,asla üstüne alınmıyor. Vicdan desen ben ve çocukları dışında herkese çalışır. Bazen gerçekten nasıl bu kadar vicdansız olabildiğine şaşıyorum. İç döküştü bu. Akıl ve beden sağlığım hiç iyi değil. Ölüyorum yavaş yavaş. Kimse farkımda değil.
O zaman dırek şikayetcı olun çocukları devlet alsın sizi de korumaya alsınlar boşanınca da tedavi görün ve çocuklarınızı alın yeniden hayata başlayınİnanılmaz çirkinleşecek biliyorum. Ne polis dinler ne savcı. Çirkinleşirken çocuklarıma da zarar verecek,biliyorum. Asla gocunmaz. Psikolojilerini düşünmez. 14 yaşında kızım var,babasından nefret ediyor. Apartmanın ortasında bas bas bağırıp,rezalet çıkardığını bilirim. Utanması da yok. Çocuklarımı uzak da tutamıyorum. Herşeyi beraber yaşıyoruz. Ailem çok uzakta. Destek olan kimsem de yok. Abilerim var. Onlar da zarar görmesin diye bişiy demiyorum kimseye. Uzun lafın kısası böyle gidecek ömrüm. Çocuklarım sağlıklı olsun da…
Allah aşkına insan göz göre göre çocuklarını yurda verir mi? Bu nasıl bir çözüm. Belki panik atağı var, belki hafif düzeyde depresyon. İlaçla tedavi olup ayakta geçirecek belki. Bu nasıl bir teklif pes yani. Korumaya almaktan kastınız sığınma evleri mi?O zaman dırek şikayetcı olun çocukları devlet alsın sizi de korumaya alsınlar boşanınca da tedavi görün ve çocuklarınızı alın yeniden hayata başlayın
Canım binayı başıma yıkar. Edepsiz çünkü. Kaç kere denedim. Eşyalarını toplayıp kapı önüne koydum. Gitmedi. Üstüne kapıyı yumrukladı. Komşulardan haya ettim de açtım. Benim gidebileceğim bi yer olsaydı 5 dk durmazdım ben.
O kadar haklısın ki… Cahil başım işte! Ama yine de herşeye rağmen iyiki varlar diyorum. Onlar benim tutunma sebebim.Böyle bir adama iki çocuk ?
Tabii doğana Allah uzun, sağlıklı ömürler versin.O kadar haklısın ki… Cahil başım işte! Ama yine de herşeye rağmen iyiki varlar diyorum. Onlar benim tutunma sebebim.
Çocuklarımı sabahtan akşama görmediğimde özlüyorum. Onlar bana muhtaç. Çok düşkünler bana… Asla yapamam bunu. Eşime hep dediğim bişey var. Seninle yaşlanmayacağım. Ve ölümüme 1 gün bile kalsa senden ayrılmadan ölmeyeceğim. Er ya da geç olacak. Kızım lgs öğrencisi. Daha hassas davranmam gereken bir dönem canım.O zaman dırek şikayetcı olun çocukları devlet alsın sizi de korumaya alsınlar boşanınca da tedavi görün ve çocuklarınızı alın yeniden hayata başlayın
Nasıl anlatsam… Polis bana sökmez diyor. Başına yıkarım bu şehri diyor. Uzaklaştırma alsam bile bu adam gitmez. İçeri tıkarlar sonra… İçerde bana iyice bilenir. Sonra bakmışsın manşet olmuşum 2. Sayfa haberlerinde… Herşeyi bekliyorum artık. Havlayan köpek ısırmaz belki ama çocuklarım henüz küçükken bu riski göze alamıyorum. Emine Bulut’un kızının hali hep aklımda! Ben kazanacağım. Elbet bir gün.Dava açarsan gitmek zorunda kanka. Kavga çıkarması da aslında gayet pozitif, polis çağır uzaklaştırma al bir daha gelemez. KADES indirirsin, hemen basarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?