Deliricem

Sizi tehtit ettiği ve abilerinize zarar verme potansiyeli olan birinden bahsettiğiniz için söyledim size yada çocuklara zarar vermemesi için
Eğer sırf korku yüzünden ayrılamıyorsanız tek çare bu olabilir mi die

göz göre göre kadın polisten korkmaz manşet olurum die yazınca kökten annesiz kalmasınlar belki bi yerden başlama şansları olur die fikir attım ortaya kımseyı kolundan tutup zorlamadım sakin mi olsanız fikri degerlendırıp degerlendırmemek yine konu sahıbının elinde sonuç olarak . Sizde kendı fikrinizi sunmaya ne dersiniz konu sahibine beni görmeyip

Evdende mi cikamiyorsunuz?

Oğlum hasta 2 gündür. Ateşini zor düşürüyorum.
Çok geçmiş olsun şifalar dilerim
Tutturdu,kahvaltı yapmadım. Bişiyler hazırla,yiyip öyle gideyim dedi.
Eşiniz çok bencil birisi sadece kendi keyfini düşünüyor. Sevgi, ilgi yok, aynı zamanda size şiddet uygulamış. Annenizin yanına dönme imkanınız var mı?
Sabaha kadar uyudu o,bir kez bile gelip çocuğa bakmadı.

Abimi kaybettim geçen yıl ben. Gencecikti.
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...

Son düzenleme:
Geçen yıl dava açtım. Tehditle geri çektirdi dilekçeyi bana. Düzelen bişey de yok.
Bence bu sefer tehditlerine aldırış etmeyin, harekete geçin. Uzaklaştırma aldırın, eğer annenizin evinde güvende olamayacağınızı düşünüyorsanız devlete başvurun. Tehdit mesajları duruyorsa onları da kanıt olarak gösterin onun numarası görünecek şekilde

bu edepsiz hareketlerini kamera ile çekin ve boşanma davası ile beraber uzaklaştırma talep edin. ama bu süreci tek yürütemezsiniz. bir avukat bularak başlayın ve uzaklaştırmayı alana kadar asla dava açtığınızdan bahsetmeyin.

Canım annem çok uzakta. O da hasta ve acılı. Yoramam onu. Çakılı kadroyum tayin de alamıyorum.

Kafamı bir toparlayabilsem… Psikolojim alt üst,yerle yeksan… Sağlıklı adımlar atamıyorum. Herkesi düşünüp,bi kendimi düşünmüyorum. Önce kendimle barışmam lazım.

Kafamı bir toparlayabilsem… Psikolojim alt üst,yerle yeksan… Sağlıklı adımlar atamıyorum. Herkesi düşünüp,bi kendimi düşünmüyorum. Önce kendimle barışmam lazım.

onu süreç içinde zaten yaparsınız. önemli olan boşanmayı gerçekten isrtiyorsanız bahane uydurmayı bırakmanız çünkü şu anda boşanmamak için bahane uyduruyor gibi gözüküyorsunuz.

Çalışıyorum ben. 2 gün izin aldım oğlum için. Ama onun dışında sosyal hayatım nerdeyse sıfır.
O halde ilk basta psikiyatriste gidip kafanizi toplacak destegi alin, ondan sonra gerekli adimlari avukatinizla atarsiniz. Cok gecmis olsun, hareket etmeden kendinizi ve cocuklarinizi kurtaramazsiniz unutmayın, aradiginiz guc icinizde.

onu süreç içinde zaten yaparsınız. önemli olan boşanmayı gerçekten isrtiyorsanız bahane uydurmayı bırakmanız çünkü şu anda boşanmamak için bahane uyduruyor gibi gözüküyorsunuz.
Keşke şu an karşımda olsaydın,biraz dertleşseydik. O zaman ne demek istediğimi anlar,bana sarılır sonra beraber ağlardık. Düşündüğün gibi değil inan bana. Kızım lgs öğrencisi. Annem hasta ve yas süreci devam ediyor. Başıma ne geleceğini bilmediğim için riske giremiyorum şu an. Kendimi düşünmüyorum. Annem,evlatlarım zarar görürler diye korku içindeyim. Zaten anksiyetem beynimi kemirir halde. Aklıma olmadık senaryolar geliyor. O nedenle kafamı toplamalıyım,sağlıklı düşünmemi sağlamalıyım diyorum. Bahanesi yok bu işin. Mutsuzluktan gebereceğim.

yok hayır, ben sarılıp beraber ağlamazdım. kendimin ve evlatlarımın yararını gözetmek zorunda olduğumu bildiğimden ve bu yönde akılcı davranacağımdan bu dramanın içine beni yerleştiremezsiniz.

O halde ilk basta psikiyatriste gidip kafanizi toplacak destegi alin, ondan sonra gerekli adimlari avukatinizla atarsiniz. Cok gecmis olsun, hareket etmeden kendinizi ve cocuklarinizi kurtaramazsiniz unutmayın, aradiginiz guc icinizde.
Toparlanıcam. Çarem yok biliyorum. Yazdığım esnada berbat bir halde yazdım buraya. İçimi döktüm. Anlayan yok beni. Ruhsal sıkıntıları direkt “delirmiş Bu”ya bağlayıp,küçümseyen bir coğrafyada yaşıyorum. Dolayısıyla düşme lüksüm yok.

Nasıl bir tehditle vazgeçirdi?

Nasıl bir tehditle vazgeçirdi?
Çocukları elimden almakla (ki en hassas noktam. Psikolojik olarak seneler önce kullandığım ilaç ve süreci aleyhime kullanıp beni manyak olarak gösterirmiş),işime taş koyup beni bu şehirden kovmakla ve hayatıma kasıtla…

Anladım. Ama ilaç kullanıyor olmak çocuğu alabilmeyi gerektir mi bilemiyorum. Aslında bir avukata danışsanız bu konuyu belki içinizi rahatlatır. Aileniz de aynı şehirde mi yaşıyor ? Aslında keşke bu tehditlerin kaydı olsaydı yazılı veya sözlü belki işe yarardı

Eşiniz korktuğunuzu bildiği için boş atıp dolu tutuyor. Kimse öyle çocuğunuzu canı istedi diye pat diye elinizden alamaz. Hele ki 14 yaşında kızınız mahkemeye çağırılır sorulur. Çocuk ben annemle kalacağım üstelik babam bize böyle böyle davranıyor derse hakime o adam çok afedersiniz nah alır o çocukları.

Psikolojik ilacı ne için kullandınız bilmiyorum ama muhtemelen ya anksiyete ya depresyon içindir. Daha ciddi bir sorununuz olsa zaten şu an devlet memuru olamazsınız. Bu ülkede bu sebeplerle ilaç kullanmayan insan sayısı yok denecek kadar az. Kimse sizi anksiyete tedavisi aldınız diye manyak ilan edemez, işten attıramaz. Çocuklarınızın sizden mahkeme kararıyla alınabilmesi için ya çocuklara fiziksel veya psikolojik şiddet uyguluyor olmanız, ya ciddi akıl sağlığı sorunlarınızın olması, ya ahlaksız hayat sürüyor olmanız, ya da çocuklarınızın bakımına yetemeyecek kadar düşkün olmanız lazım. Üstelik bunun çocuk beyanı + pedagog raporu + tanık ile ispatlanması şart.

Aslında devlet memurluğu gibi sağlam bir işiniz varken çok rahat boşanabilirsiniz. Ha ama diyorsanız ki, bu herif zır delinin teki, bulduğu yerde çeker öldürür beni, gerçekten bunu yapabilir. O zaman maalesef bir şey diyemiyorum. Malum devletimiz kadınları korumakta çoktan sınıfta kaldı. Maalesef karısını sevgilisini öldürüp hakim karşısında iki kravat bir ceket giyindi mi indirip alıp sokağa salınan katillerle dolu her yer. Zaten bu pislikler de cesareti bundan buluyorlar. Devlete sığının başınıza bir iş gelmez diyebilmeyi çok isterdim, ne yazık ki diyemiyorum..

Şizofren bipolar hastalıklarda çocuk alır devlet seni ilk önce mahkemenin karariyla doktora götürülür eğer doktor çocuklara bakamaz raporu verirse devlet korumaya alır bu arada depresyon öne sürdü bile çocukları almaya yetmez benim çocuğum yok ama bunları yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…