Delirmek üzereyim,artık kaybetmek istemiyorum..

Oneway35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
7
0
1
35
Boşandım.Babamın o lanet olası kanatlarına geri dönmek zorunda kaldım.Kendine güvensiz,kadınlara güvensiz,dünyanın sahibi sanan birisidir kendisi.Para deseniz çok ama gel gelelim sevgi yoksunudur.
Kendi evimi kapatıp o ağzını açmasın sen dulsun diye yanına döndüm ama nefes alamıyorum.

Okuluma devam etsem ya bırakın okulu ehliyete başladım kursun kapısında adam bekliyor beni.Dulsun sen laf olur,söz olur aman gider bir adamla yatarım mazallah..Evlenmeden öncede bacak arama bir adam girerse derdinden sıka sıka en sonunda kaçırttı beni adinin tekiyle evlendim.

Kendisi kaç oldu eve yurtdışından kadın getiriyor şuanda da başımda dursun diye gene getirdi sözde yardımcıymış.Bütün işleri ben yapıyorum sefayı kadın sürüyor.Annemi kaçırttı,beni kaçırttı,kadınlar bile dayanamıyor.Erkek kardeşim var benim öl desin ölürüm çok şükür 1 kere bile kavgamız olmamıştır 21 yaşındayım Allahta ettirmesin.Maddi manevi hala daha ayırması çok ağırıma gidiyor.Öyle bir sorunumda var.

İstediği gibi,istediği hayatı sürmemi istiyor.Demeyin bana yaşın kaç diye yaşayan bilir.Namus kumkumalığı yapan biri var zaten başımda.İşe sok diyorum yok,evime döneceğim diye kulağına hafiften duyurmaya başladım kadın başına yaşanmaz,olmaz kımıldayamaz diyormuş.Evimi özledim hemde çok.Nefes almayı özledim.Evden 50 yıl çıkmayayım mutluluktan çıldırır aman namusuna laf gelmesin diye.

Kadınlara ne paralar yediriyor aklınız durur,bize 3 kuruş verse elleri titrer.Sizce gözümü karartıp direk evime basıp gitsem mi dayalı döşeli duruyor,kıyımda köşemdekini mi kullansam.Yoksa bir işe girip biraz daha mı sabretmeliyim.Okuluna devam et diye akıl vermenize gerek yok zaten devam edeceğim açıktan.Ama babamla ne okul,ne bişey babamla inanın tuvalete bile gitmem.Sokağa çıkan her kadının o...pu olduğunu,makyaj yapanın,güzel giyinmenin birer adilik olduğunu düşünen bir kafadan bahsediyorum.

Hayatımı yaşamak,istiyorum artık kaçmak istemiyorum.Acısını ben çekiyorum sonrada..O sadece izleyip laf ediyor bık bık.Kafam çok karışık gerçekten..

Bir kere gemileri yakıp gitmişsiniz ne yazık ki olmamış. Hep aynı şanssızlık olucak diye bir kural yok ama bu sefer farklı olsun. Azıcık sıkın dişinizi okul bitsin girin işinize kimseye eyvallahınız olmadan çıkın babanızın evinden. Şimdi çıkıp gitseniz bir olumsuzluk durumunda babanız ben sana demiştim dicek moralinizi daha cok bozucak

Ne oldu da bu kadar karıştı hayatınız.
Ne olursa olsun o okulu bitirin derim ben.
Başka yolu yok.
Bu psikolojiyle tekrar evlenseniz tekrar kötüye düşme ihtimaliniz var ama okul öyle değil.
Canınızı dişinize takın.

Haklısınız ama 2.5 yıl kadar ayrı yaşadım fakat şuanda hiçbir şekilde olmuyor çünkü kendi kararlarımı vermeye ve kendi düzenime alıştım.Okul diyorsunuz ama okul şuanda benim için 2. Planda..Bu şartlar altında diyorum ya getirdiği kadınlar 1 ay bile dayanamıyor ben nasıl durayım bilmiyorum.

Evlenmekten bahsetmiyorum zaten.Kendi düzenime devam etmekten bahsediyorum.Sanırım babamın hayatımı daha ne kadar rezil ettiğini daha çok sıralamam gerek.Okul..Ehliyetten bahsettim kapımın önünde adamlar,alınıyorum bırakılıyorum aman kim ne der ne olur diye.Hayatıma saygı duyulmuyor.Ben gidip alemlere akayım,günümü gün edeyim demiyorum ki dul dul dul dul bakışlarında imalarında laflarında kolay mı sizce?

Elbette değil
Okul dışında ne gibi bir çareniz var sizce?
Bir mesleğiniz var mı şu an?
Eğer varsa çalışma hayatına girerek başlayın başka bir ilde
Annenizle dargınmışsınız arauı bulun ondan destek alın olmaz mı?

Annenle aranı düzeltemezmisin ?

Allah kolaylık versin. Madem eviniz var dayalı döşeli neden döndünüzki. Kardeşinizide yanınıza alırdınz çalışıp kendinize bakardınız.

Ne kdar dargın olursan ol o senin annen bi ara konuş derdini anlat eminimki hiç bi anne bu durumda katı olamaz onun yanına git orda calıs bi düzen kur bi dene inş olur sana dua edecem

Allah sabır versin çok zor, herşey suanda sizde. Bir başka büyüğünüz teyzeniz kuzeniniz yok mu? Erkek kardeşinizle birşeyler yapın onu devreye sokun. Sevdiğiniz bir iş bulun başlayın tutunun.
Babanıza dur deyin demelisiniz. Herşeyden önce anneyle kızın arası nasıl bozulacak? Bir anneden bahsediyoruz yavrularını hiç mi merak etmiyor arayıp sormuyor. Canınız acısa onun ki de acıması lazım. Gidin konuşun affeder anneler.

Dayalı döşeli ev varken neden geldiniz baba evine,
Gidin kalın orada güzel bir işe de girin,
En azından düzeniniz olur,kolaylıklar dilerim

Evin yerleşikmiş zaten, özel bir işe girsen babana restini çeksen ve hayatına sahip çıksan olur bence. "Dul kadın" olup eve hapsolmak büyük bi ayıp, bu ayıbı kabullenip o evde yaşamayın. Siz seviştiniz diye lekelenmediniz, toplumun bu yarasını dikmesi gerek artık.
Ama öncelikle boşanmış kadınlar lütfen kendine güvensin.

dayalı döşeli evin varmış, öncelikle gidip bir iş bul kendine. sonra da git kendi evinde yaşa.
iş bulma imkanın babanın evindeyken yoksa eğer; evine dön ve sonra iş ara.

not: afedersin, babandır ama dayanamıcam, senin baban kendi gibi sanıyo galiba herkesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…