Annem İzmir dışında zaten onunlada aramızı bozdu..İstesemde gidemem..anneniz nerde?
onunla yaşasanız?
Teşekkür ederim..Yorumunuz içinBu adamın derdini çekmek zorunda değilsin Madem dayalı döşeli evin var gir bir işe hayatına bak
Haklısınız ama 2.5 yıl kadar ayrı yaşadım fakat şuanda hiçbir şekilde olmuyor çünkü kendi kararlarımı vermeye ve kendi düzenime alıştım.Okul diyorsunuz ama okul şuanda benim için 2. Planda..Bu şartlar altında diyorum ya getirdiği kadınlar 1 ay bile dayanamıyor ben nasıl durayım bilmiyorum.Bir kere gemileri yakıp gitmişsiniz ne yazık ki olmamış. Hep aynı şanssızlık olucak diye bir kural yok ama bu sefer farklı olsun. Azıcık sıkın dişinizi okul bitsin girin işinize kimseye eyvallahınız olmadan çıkın babanızın evinden. Şimdi çıkıp gitseniz bir olumsuzluk durumunda babanız ben sana demiştim dicek moralinizi daha cok bozucak
Evlenmekten bahsetmiyorum zaten.Kendi düzenime devam etmekten bahsediyorum.Sanırım babamın hayatımı daha ne kadar rezil ettiğini daha çok sıralamam gerek.Okul..Ehliyetten bahsettim kapımın önünde adamlar,alınıyorum bırakılıyorum aman kim ne der ne olur diye.Hayatıma saygı duyulmuyor.Ben gidip alemlere akayım,günümü gün edeyim demiyorum ki dul dul dul dul bakışlarında imalarında laflarında kolay mı sizce?Ne oldu da bu kadar karıştı hayatınız.
Ne olursa olsun o okulu bitirin derim ben.
Başka yolu yok.
Bu psikolojiyle tekrar evlenseniz tekrar kötüye düşme ihtimaliniz var ama okul öyle değil.
Canınızı dişinize takın.
Evlenmekten bahsetmiyorum zaten.Kendi düzenime devam etmekten bahsediyorum.Sanırım babamın hayatımı daha ne kadar rezil ettiğini daha çok sıralamam gerek.Okul..Ehliyetten bahsettim kapımın önünde adamlar,alınıyorum bırakılıyorum aman kim ne der ne olur diye.Hayatıma saygı duyulmuyor.Ben gidip alemlere akayım,günümü gün edeyim demiyorum ki dul dul dul dul bakışlarında imalarında laflarında kolay mı sizce?
Öyle bir bozdu ki babam zor..Annenle aranı düzeltemezmisin ?
Elbette değil
Okul dışında ne gibi bir çareniz var sizce?
Bir mesleğiniz var mı şu an?
Eğer varsa çalışma hayatına girerek başlayın başka bir ilde
Annenizle dargınmışsınız arauı bulun ondan destek alın olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?