- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kafayı yemek üzereyim bilmiyorum yemiş de olabilirm Direk konuya geceyim en iyisi
Aşık oldum peşinden izmirden diyarbakıra sürüklendim herşey çok güzel rüya gibi 2 sene geçmesine rağmen hala çok güzel yani güzeldi bilmiyorum ne oldu bu pamuk gibi adama
Sewgi pıtırçığı sen bilirsin bebekim şu nasıl olsun bunu nasıl yapalım diyen çok sıkıldın hadi hazırlan gezmeye gidioruz diyen adam gitti yerine
Lan lı lunlu konuşan birşeye karışmayacaksın herşeyi ben bilirim sen sus kes sesini diye ortalıkta dolaşan bi adam geliverdi
Aslında bu zemini birazda ben hazırlamış olabilirim bilmiyorum
Fazla kıskançlık
Naptın
Nettin
Şu kim
Bu kim
Niye oraya baktın
Niye bura gittin
Diye diye bunaltım
Tamir etmeye çalışıyorum ama o kadar ters bir şey söyleyiveriyor ki bi anda bende geri vitese alıyorum kawga gürültü eksik olmuyor resmen birbirimize batıyoruz tahammül edemiyoruz boşanalım diorum yanaşmıyo ama ben onu çok
sewiyorum boşanmak istemiyorum ama bu şekilde de hayatımız zindan kavgasız gürültüsüz hakaretsşz küfürsüz bi anımız geçmiyor
Nasıl olucaz eskisi gibi yada olabilirmiyizz
Iste canim keske oyle buyuklenmeseydin yaa. Ben ne zaman dışa olmasa bile icimden de " ay sunuda cok iyi yapiyorum " ya da "esimde şöyle boyle " dusunsem dahi kesin tam tersi oluyor.Wallahi abarta abarta ta anlatırdım canım kocam şöle böle diye
İşin kötü tarafı nazara bnde inanırım ama inş maşallah ile düzelirmi ki;/
Ben bu konuda piskolojik yardım aldım kıskançlık hatta hastalıktı benimki ve orda öğrendimki kıskançlık öğrenilir ve öğretilirmiş ilk evlendiğimizde ben öyleydim anneme bile gidemezdim bırak annemi çalışırken wc telefonduz giremezdim sonra roller değişti ben kıskanmazken aynı şeyleri ben yapar oldum o beni rahat bıraktı terapilerden sonra kendime engel olmaya başladım çünkü baktım ki gerçekten bunu birbirimize işliyoruz farkında olmadan tekrar bana sorgu suhale başlamıştı ki;hooop dedim ve şuan bende iyiyim oda umarım atlatırsınız bu dönemi erkekler gerçekten yabanileşebiliyo aslında haksızlık etmeyelim kendimizi görebilsek bizde bize tahammül edemeyiz belki yaradılışımız zıt allah mutluluğunuzu gtekrar nasip etsin inşallah...Slm kafayı yemek üzereyim bilmiyorum yemiş de olabilirm Direk konuya geceyim en iyisi
Aşık oldum peşinden izmirden diyarbakıra sürüklendim herşey çok güzel rüya gibi 2 sene geçmesine rağmen hala çok güzel yani güzeldi bilmiyorum ne oldu bu pamuk gibi adama
Sewgi pıtırçığı sen bilirsin bebekim şu nasıl olsun bunu nasıl yapalım diyen çok sıkıldın hadi hazırlan gezmeye gidioruz diyen adam gitti yerine
Lan lı lunlu konuşan birşeye karışmayacaksın herşeyi ben bilirim sen sus kes sesini diye ortalıkta dolaşan bi adam geliverdi
Aslında bu zemini birazda ben hazırlamış olabilirim bilmiyorum
Fazla kıskançlık
Naptın
Nettin
Şu kim
Bu kim
Niye oraya baktın
Niye bura gittin
Diye diye bunaltım
Tamir etmeye çalışıyorum ama o kadar ters bir şey söyleyiveriyor ki bi anda bende geri vitese alıyorum kawga gürültü eksik olmuyor resmen birbirimize batıyoruz tahammül edemiyoruz boşanalım diorum yanaşmıyo ama ben onu çok sewiyorum boşanmak istemiyorum ama bu şekilde de hayatımız zindan kavgasız gürültüsüz hakaretsşz küfürsüz bi anımız geçmiyor
Nasıl olucaz eskisi gibi yada olabilirmiyizz