• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delîrmek üzereyim delirmiş de olabilirim boşanmak istemiyorum

Tipik.
Evlenene kadar canım cicim, evlendikten sonra lan lun.
Benim babam da böyleymiş, evlendikten sonra bir anneci çıkmış üstüne işkence gibi zamanlar.
Annem Akdenizli, babam doğulu benim de.

En doğrusu bir uzmandan yardım almak sizin için.Çünkü boşanmak da istemiyorsunuz,belki toparlanır evliliğinizde.

Mükemmel sevgiliden iyi koca olmayacağının ıspatı demek ki rol yapmış

Hayır rol yapmadı onu. Ben bunalttım bu kadar biliyorum ve bu canımı sıkıyorr

Ask evlilik ve mutsuz son.. yüz göz olma durumu.. aramıza hosgeldin..

Herseyi oluruna bırakın bu aralar.
yoksa bu stresle düzelteyim derken dahada kötüye götürebilirsiniz.
Ben evlilikte iki tarafında fazla baskıcı olmaları taraftarı değilim.

Biraz rahat birakin esinizi, bunalmis olabilir.
Sicak davranin, alttan almaya calisin zamanla duzelir umarim.

Aranızda ki sorunun cevabını sen kendin yazmışsın zaten o kadar çok kıskanmışsın ki adam artık tribe girer olmuş. Ne desen acaba yine mi kıskanıyor, yine mi bana karışacak moduna girmiş ki sen karışma ben bilirim demiş size. Burada sadece sizin yazdıklarınızdan yola çıkıp eşinize sallayanlarda öteki tarafta hesabını öderler.

Önce siz kendi kıskançlık modunuzu ve herşeye karışma modunuzu biraz düşürün, bunuda onun fark etmesini sağlayın. Bir süre sonra düzelmezse, garantisi devam ediyorsa garantiye verin garantisi yoksa tamirde olmuyorsa yenisini alın :KK59:

Konusamiyoruz demissiniz.
Yazmayi deneseniz?
Uzun bi mesaj atin sizi aciklayan.
Ama sakin sikayette bulunmayin.
Evlilikte altin kural; ilk once onun hakkinda 3 olumlu sey soyluyceksin ardindan ( uygun bi dille) yaptigi hatayi soyluyceksin.

Demek ki hep tamam karıcım da dememek lazımmış
Kadınlar da çok üste çıkıyomuş hal böyle olunca
Keşke bana bunu yapma diyebilecek kadar açık sözlü olsaymış, lan lunla ne çözülmüş ki bu iş çözülsün

Saygı çok önemli sizde o bitmiş maalesef... Siz çalışmıyorsunuz sanırım çalışmaya başlayın yoğun tempoda tartışacak zaman olmuyor, öyle abudik kubidik şeyler kafaya takılmıyor:KK45:

Bir süre yaptığı hiçbirşey ile ilgilenmeyin mesafe koyun..Hem kendi hatalarinizdan ders alın hem esinizin almasını sağlayın. .
Hala değişen birsey yoksa malesef orada tercih size kalıyor. .

Slm kafayı yemek üzereyim bilmiyorum yemiş de olabilirm Direk konuya geceyim en iyisi
Aşık oldum peşinden izmirden diyarbakıra sürüklendim herşey çok güzel rüya gibi 2 sene geçmesine rağmen hala çok güzel yani güzeldi bilmiyorum ne oldu bu pamuk gibi adama
Sewgi pıtırçığı sen bilirsin bebekim şu nasıl olsun bunu nasıl yapalım diyen çok sıkıldın hadi hazırlan gezmeye gidioruz diyen adam gitti yerine
Lan lı lunlu konuşan birşeye karışmayacaksın herşeyi ben bilirim sen sus kes sesini diye ortalıkta dolaşan bi adam geliverdi

Aslında bu zemini birazda ben hazırlamış olabilirim bilmiyorum
Fazla kıskançlık
Naptın
Nettin
Şu kim
Bu kim
Niye oraya baktın
Niye bura gittin
Diye diye bunaltım

Tamir etmeye çalışıyorum ama o kadar ters bir şey söyleyiveriyor ki bi anda bende geri vitese alıyorum kawga gürültü eksik olmuyor resmen birbirimize batıyoruz tahammül edemiyoruz boşanalım diorum yanaşmıyo ama ben onu çok
sewiyorum boşanmak istemiyorum ama bu şekilde de hayatımız zindan kavgasız gürültüsüz hakaretsşz küfürsüz bi anımız geçmiyor

Nasıl olucaz eskisi gibi yada olabilirmiyizz

boşanmak istemiyorsanız bu beyefendiye katlanacaksınız ozaman ...birde çok sıktığınız konuları pek dillendirmeyin bakalım bu şekilde deneyin belki gerçekten bunaltmışsınızdır söylemlerinizle

Wallahi abarta abarta ta anlatırdım canım kocam şöle böle diye
İşin kötü tarafı nazara bnde inanırım ama inş maşallah ile düzelirmi ki;/
Iste canim keske oyle buyuklenmeseydin yaa. Ben ne zaman dışa olmasa bile icimden de " ay sunuda cok iyi yapiyorum " ya da "esimde şöyle boyle " dusunsem dahi kesin tam tersi oluyor.
Cok lafa dokmemek lazim. Olan var olmayan var. Kem gözle bakan var bakmayan var..
Ayrica dua oku, Kuran oku, insallah nazar olup olmamasi onemli degil inandigin biseyler varsa onlara yonelerek biraz rahatlayabilir rahatlatabilirsin..

Slm kafayı yemek üzereyim bilmiyorum yemiş de olabilirm Direk konuya geceyim en iyisi
Aşık oldum peşinden izmirden diyarbakıra sürüklendim herşey çok güzel rüya gibi 2 sene geçmesine rağmen hala çok güzel yani güzeldi bilmiyorum ne oldu bu pamuk gibi adama
Sewgi pıtırçığı sen bilirsin bebekim şu nasıl olsun bunu nasıl yapalım diyen çok sıkıldın hadi hazırlan gezmeye gidioruz diyen adam gitti yerine
Lan lı lunlu konuşan birşeye karışmayacaksın herşeyi ben bilirim sen sus kes sesini diye ortalıkta dolaşan bi adam geliverdi

Aslında bu zemini birazda ben hazırlamış olabilirim bilmiyorum
Fazla kıskançlık
Naptın
Nettin
Şu kim
Bu kim
Niye oraya baktın
Niye bura gittin
Diye diye bunaltım

Tamir etmeye çalışıyorum ama o kadar ters bir şey söyleyiveriyor ki bi anda bende geri vitese alıyorum kawga gürültü eksik olmuyor resmen birbirimize batıyoruz tahammül edemiyoruz boşanalım diorum yanaşmıyo ama ben onu çok sewiyorum boşanmak istemiyorum ama bu şekilde de hayatımız zindan kavgasız gürültüsüz hakaretsşz küfürsüz bi anımız geçmiyor

Nasıl olucaz eskisi gibi yada olabilirmiyizz
Ben bu konuda piskolojik yardım aldım kıskançlık hatta hastalıktı benimki ve orda öğrendimki kıskançlık öğrenilir ve öğretilirmiş ilk evlendiğimizde ben öyleydim anneme bile gidemezdim bırak annemi çalışırken wc telefonduz giremezdim sonra roller değişti ben kıskanmazken aynı şeyleri ben yapar oldum o beni rahat bıraktı terapilerden sonra kendime engel olmaya başladım çünkü baktım ki gerçekten bunu birbirimize işliyoruz farkında olmadan tekrar bana sorgu suhale başlamıştı ki;hooop dedim ve şuan bende iyiyim oda umarım atlatırsınız bu dönemi erkekler gerçekten yabanileşebiliyo aslında haksızlık etmeyelim kendimizi görebilsek bizde bize tahammül edemeyiz belki yaradılışımız zıt allah mutluluğunuzu gtekrar nasip etsin inşallah...

Back
X