Delirmek üzereyim, yardım edin

turkuaz86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
2.068
533
Bundan yaklasık yedi sekiz ay önce evlendim, diger konulardan bildiginiz üzere birçok sorun yaşadım.
Yaklaşık bir haftadır feci başagrısı cekmekteyim. Doktorum Aşiri strese ve üzüntüye baglı panik atak ve anksiyete oldugunu söyledi. Mutlu olamıyorum artık. Eşim destek çıkmaya çalişıyor ama ailesi sonuçta onlarıda kötüleyemiyor. Eşime çok şey söyledim onlar hakkında şimdi vicdan azabı çekiyorum. Ailemin yüzüne nasıl bakacaksın diyor. Ben kötü birşey söylemedim halbuki.

Dün ögrendigim birsey beni tam delirtti. Tüm ailenin içinde en kısası benim. Eşim beni böyle begendigi halde ailesinden hep laflar işitmek çok yıprattı beni.
Dün ögrendigim şey ise delirtcek beni, yazın bir akrabanın dügünü var, tüm bacılar ortaklaşa eltimle bu kıza inat daha zayıflıyalım, yanımızda dahada kilolu ve çirkin gözüksün demişler. Duyduklarıma inanamadım, yoktur öyle birşey desemde taktım kafaya :KK43: Beni ne ararlar ne sorarlar. Hep arayan soran benim. Benimle alıp veremedikleri ne var anlamadım. Keşke şu hayyatta yok olabilsem :KK43:( dayanamıyorum artık. Ben ne güzel ailem büyüdü derken, onlar hep görüntümle dalga geçiyorlar. Kendime güvenim bile kalmadı.:KK61:
hep aglıyorum, basdönmem, başagrım aşırı kalp atışlarımda cabası.

Hiç onların yanında bile olmak istemiyorum artık. Hep sıkıntı basıyor beni. Hepsini çok severken nefret eder hale geldim. Ve bunu eşimede yansıttım, onuda üzdüm. Ben nasıl bir insanım yaaa

Bundan yaklasık yedi sekiz ay önce evlendim, diger konulardan bildiginiz üzere birçok sorun yaşadım.
Yaklaşık bir haftadır feci başagrısı cekmekteyim. Doktorum Aşiri strese ve üzüntüye baglı panik atak ve anksiyete oldugunu söyledi. Mutlu olamıyorum artık. Eşim destek çıkmaya çalişıyor ama ailesi sonuçta onlarıda kötüleyemiyor. Eşime çok şey söyledim onlar hakkında şimdi vicdan azabı çekiyorum. Ailemin yüzüne nasıl bakacaksın diyor. Ben kötü birşey söylemedim halbuki.

Dün ögrendigim birsey beni tam delirtti. Tüm ailenin içinde en kısası benim. Eşim beni böyle begendigi halde ailesinden hep laflar işitmek çok yıprattı beni.
Dün ögrendigim şey ise delirtcek beni, yazın bir akrabanın dügünü var, tüm bacılar ortaklaşa eltimle bu kıza inat daha zayıflıyalım, yanımızda dahada kilolu ve çirkin gözüksün demişler. Duyduklarıma inanamadım, yoktur öyle birşey desemde taktım kafaya :KK43: Beni ne ararlar ne sorarlar. Hep arayan soran benim. Benimle alıp veremedikleri ne var anlamadım. Keşke şu hayyatta yok olabilsem :KK43:( dayanamıyorum artık. Ben ne güzel ailem büyüdü derken, onlar hep görüntümle dalga geçiyorlar. Kendime güvenim bile kalmadı.:KK61:

Hiç onların yanında bile olmak istemiyorum artık. Hep sıkıntı basıyor beni. Hepsini çok severken nefret eder hale geldim. Ve bunu eşimede yansıttım, onuda üzdüm. Ben nasıl bir insanım yaaa
bildiğin çekememişler seni boşver demek ki sen onların yanında güzel ve alımlısın ki kıskanmışlar hasetlenmişler :KK14:

Neden seninle uğraşıyorlar peki?
Senin kendine de güvenin yok.
Bu ciddi bir sorun.

Ben hep destek olmaya iyi niyetli olmaya calısırken onlara yakın olmaya calısırken. Kendilerini benden uzak tutmaya calısıyorlar. Hatta eşimin yegeni yeni evlendigimizde amcamda ne çirkin bir kadınlar evlenmiş demiş. Kendiside hep pohpohlanır, bizim mankenimiz diye. Bunlar nasıl insanlar, kişilik degilde görüntüye bakıyorlar. Deli oldum, güvenim kalmadı :KK43: Herkesin içinde görümcem dalga geçti. Hep laf işitttim kayınvalidemden, hiç iyi birşey görmedim. Çöküntüdeyim resmen. Beni ailem çöp tenekesinde bulmadı ya, bu nasıl bir insanlıktır. Bıktım artık :KK43:

Karşima geçip gülmeleri bunlar hep aklıma geldikce sinirleniyorum. Eşime kaç kere anlattım, bence sen onları kıskanmayasın diyor. sanırım istenmeyen gelinim :KK43:

Sizin hakkınızda kurdukları cümleyi size kim söyledi?

İşin tuhaf yanı, tamam balık etliyim, onlar benden zayıflar, ama neden böyle bir tuhaf duruma girişmişler anlam veremiyorum. Beni delirtmek mi niyetleri.

seviyesiz ve kompleksli insanlar...aileni huzursuz etmek istiyorlar...buna müsade etme..gerkirse psikolağa git..

Afferim size.. onları takıp evliliğinizi huzurunuzu bozuyorsunuz. Onların istediğini bir bakıma yapmış oluyorsunuz!
Kilo bu alınır verilir Allah beyine zeval vermesin.
Benim bir arkadaşım var boyu çok kısa.. kız bir giyiniyor o boya o kıyafetleri nasıl oturtuyor anlamıyorum bir bakan bir daha bakıyor :)) Yani boy kısalığı da önemli değil benim 1 78 topuklu giyemiyorumm :))))
Kulaklarınıza büyük bir pamuk tıkayın duymayın onları görmeyin söylediklerini bilmeyin.. inadına daha mutlu olun eşinizle kudurtun onları..
Bugün senin için bir başlangıç olsun.. mızmızlanmayı bırakın.. kafanızı bir boşaltın sonraaaaa kadının gücünü gösterin onlaraa :))))))) En Büyük KK:KK54:

Eşimin bir akrabası, çok sevdigim saydıgım biri söyledi bunu. İnanmam dedim, ama içim içimi yiyor. Ya isterlerse manken olsunlar umrumda degil. Ama benimle neden böyle alay ettiklerini ve umursamamadıklarını çözebilmiş degilim.

Psikolagada gidecem artık, delircem çünkü gerçekten. Ben eşimin ailesi diyip baştacı ettikce, onlar beni kırıp üzmekten gocunmuyorlarda. Eşimde bunları görmüyor. Tek başıma yapayalnızım sanki. Tüm olanlar aklıma geldikçe.:KK12:

"KÜCÜKLER KONUŞUR, BÜYÜKLER KONUŞULUR" ..
Sen neden kendine olan güvenini kaybediyosunki? Ap açik ortada seni kiskaniyorlar, bu seni onurlandirmali dik tut kafani kendine güven biraz.. dik yürü kendini begendigini herkeze göster.. sen bi delige girip üzülürsen onlar amaclarina ulasir.. bende esimin kiz kardesleriyle anlasmayi cok denedim, ama olmayinca olmuyo onlarin boyuda manken gibi ip inceler ama abisi o tip begenmiyoki benim gibi birini secmis, zayifim ama balik etliyim onlar kadarda boyum yok kisa boyluyum ama memnunum kendimden cok sukur. Gorusmuyorum etmiyorum annesi babasi zaten .. neyse hic baslamim.. demek istedigim hersey sende baslar sende biter. Sen oturup aglarsan kenara sana gelip ayy aglama demezler ama herseye ragmen sana konustuklari zerre kadar dokunmadigini gorurler ve onlar sinirlenir sen degil. Boyle seyler icin huzurunu bozma. Bi kulagindan girsin digerinden ciksin.

Afferim size.. onları takıp evliliğinizi huzurunuzu bozuyorsunuz. Onların istediğini bir bakıma yapmış oluyorsunuz!
Kilo bu alınır verilir Allah beyine zeval vermesin.
Benim bir arkadaşım var boyu çok kısa.. kız bir giyiniyor o boya o kıyafetleri nasıl oturtuyor anlamıyorum bir bakan bir daha bakıyor :)) Yani boy kısalığı da önemli değil benim 1 78 topuklu giyemiyorumm :))))
Kulaklarınıza büyük bir pamuk tıkayın duymayın onları görmeyin söylediklerini bilmeyin.. inadına daha mutlu olun eşinizle kudurtun onları..
Bugün senin için bir başlangıç olsun.. mızmızlanmayı bırakın.. kafanızı bir boşaltın sonraaaaa kadının gücünü gösterin onlaraa :))))))) En Büyük KK:KK54:

çok istiyorum takmamayı inanin. Mutsuzum artık, kendime gelemiyorum.toparlanamadım birtürlü. kendime güvenim yıprandı,kendimede çok kızıyorum. Neden ciddiye alıyorum diye.

Ne kadar basit düşünüyorlar.
Siz de boyunuzu kilonuzu takıntı ediyormuydunuz (yani evlenmeden önce)
Hani bu konu sizin en hassas noktanız olabilir mi diye soruyorum
Boyunuz ve kilonuz kaç acaba?

X