Merhaba kizlar.
Kv evime 9 seneden sonra ilk defa geldi.
Suana kadar yazlari 2 3 haftaligina biz oraya gittigimizden gelmiyorlardi. Bu yil bebegim dogunca kp ile 2 haftaligina buranin yolunu tuttular.
Gelgelelim ben daha 2. gunden sinir krizi gecirme asamasina geldim.
Saat gece 1'de ucaklari indi. Bavuldu yoldu sohbetti derken 3'te uyuduk. Bu sabahin 6'sinda kalkip (biz uyuyoruz 8.30'a kadar) butun evi alt ust etmis guya temizlik yapiyor.
Sanki ondan is isteyen var, sanki ben evimin isini yapamiyorum.
Beni delirtme asamasina getirdigi konular:
- Mutfaktaki el bezlerimle yerleri silip yer bezi yapmis.
- Viledayi alaturka wc'ye sokmus.
- Dosek, yorgan ne varsa acip yununu yikayip balkona serdi. Esinti ile butun tozu tuyu iceri geldi 2 aylik bebegim var.
- Yerleri sildigi bezleri mutfak lavabosunda yikamaya kalkiyor.
- Kimsenin yaninda emzirmedigimi bildigi halde kapiyi calmadan iceri daliyor ki ben de hemen ustumu kapatiyorum ve bebegim bagirmaya basliyor.
- Yastik veriyoruz salondaki kirlentlerde yatiyor.
- Karni tokken bebegimi ziplatmaya kalkiyor dinc olsunmus.
- Kucucuk bebegi bile elestiriyor.
- Ben salonda bebekle ilgilenirken yatak odama girip halimi alip banyoda yikamaya baslamis. (Bunu yaptiginda artik yeter deyip onu odadan kovdum. Ayip degil mi yatak odamda ne isin var diye.)
- En son sutumun yetmemesiyle bile dalga gecmeye kalkip beni hepten cileden cikardi ve azari yedi.
Kizlar bu kadarla da kalmiyor. Bunlar daha bindr biri yani. 9 yildir bir defa geldiler diye esimin hatri icin katlaniyorum ama tasma noktasina getirdi beni.
Cimrilikten olecek neredeyse. Bir sise tursum vardi bozulup kokmus. Onun icindeki tursuyu dokup siseyi yikayacakmis. Kokusu gidince onu kullanacakmisim. Gerek yok cope aticam diyorum ne gerek var gidip tekrar 2 3 liraya onu mu alacaksin diyor. Olur musunuz oldurur musunuz?
4 agustosta Allah'in izniyle gidecekler cok sukur. Ama ben o 9 gunu nasil geciricem hic bilmiyorum.
Keske zaman makinesi icat olsaydi.
Onerisi olan var mi? Ne yapilir boyle tiplere?