• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delirmek Üzereyim...!

xDerinMavix

Nirvana
Pro Üye
5 Mayıs 2013
33.829
41.245
798
Merhaba kizlar.
Kv evime 9 seneden sonra ilk defa geldi.
Suana kadar yazlari 2 3 haftaligina biz oraya gittigimizden gelmiyorlardi. Bu yil bebegim dogunca kp ile 2 haftaligina buranin yolunu tuttular.
Gelgelelim ben daha 2. gunden sinir krizi gecirme asamasina geldim.
Saat gece 1'de ucaklari indi. Bavuldu yoldu sohbetti derken 3'te uyuduk. Bu sabahin 6'sinda kalkip (biz uyuyoruz 8.30'a kadar) butun evi alt ust etmis guya temizlik yapiyor.
Sanki ondan is isteyen var, sanki ben evimin isini yapamiyorum.

Beni delirtme asamasina getirdigi konular:
- Mutfaktaki el bezlerimle yerleri silip yer bezi yapmis.
- Viledayi alaturka wc'ye sokmus.
- Dosek, yorgan ne varsa acip yununu yikayip balkona serdi. Esinti ile butun tozu tuyu iceri geldi 2 aylik bebegim var.
- Yerleri sildigi bezleri mutfak lavabosunda yikamaya kalkiyor.
- Kimsenin yaninda emzirmedigimi bildigi halde kapiyi calmadan iceri daliyor ki ben de hemen ustumu kapatiyorum ve bebegim bagirmaya basliyor.
- Yastik veriyoruz salondaki kirlentlerde yatiyor.
- Karni tokken bebegimi ziplatmaya kalkiyor dinc olsunmus.
- Kucucuk bebegi bile elestiriyor.
- Ben salonda bebekle ilgilenirken yatak odama girip halimi alip banyoda yikamaya baslamis. (Bunu yaptiginda artik yeter deyip onu odadan kovdum. Ayip degil mi yatak odamda ne isin var diye.)
- En son sutumun yetmemesiyle bile dalga gecmeye kalkip beni hepten cileden cikardi ve azari yedi.

Kizlar bu kadarla da kalmiyor. Bunlar daha bindr biri yani. 9 yildir bir defa geldiler diye esimin hatri icin katlaniyorum ama tasma noktasina getirdi beni.
Cimrilikten olecek neredeyse. Bir sise tursum vardi bozulup kokmus. Onun icindeki tursuyu dokup siseyi yikayacakmis. Kokusu gidince onu kullanacakmisim. Gerek yok cope aticam diyorum ne gerek var gidip tekrar 2 3 liraya onu mu alacaksin diyor. Olur musunuz oldurur musunuz?

4 agustosta Allah'in izniyle gidecekler cok sukur. Ama ben o 9 gunu nasil geciricem hic bilmiyorum.

Keske zaman makinesi icat olsaydi.

Onerisi olan var mi? Ne yapilir boyle tiplere?

Ya bu hafta kacinci mutfak beziyle yer silen kv konusu. Annelerimize ne oldu boyle ya?:KK61: Temizdi, duzenliydi bizim analarimiz. Inanamiyorum geldigimiz duruma. Ogluslar evlenince kafa gidiyor mu acaba? Komsularin yemeklerini yemeye icmeye korkar oldum burada okuduklarimdan. Allah kurtarsin canim.

Ucak biletini siz mi aldiniz tarihini degistirin 9 gun degil 4 gun sonraymis diye sasirirsiniz.

Dokuz yilin acisini cikartiyor sanki bagirin otursun yerinde ben tahammul edemem pis is yapana.

Fazla abartıyorsunuz hiç iş yapmayıp eleştiren kayınvalideler de var.Kayınvalideniz biraz eski tipten kadınlardan yani o gidene kadar düzeniniz bozulsun sonra siz tekrar eski düzeninize dönersiniz biraz anlayışlı olun lütfen sonuş olarak eşinizi doğuran kadın Zaten 9 yıl evliliğiniz boyunca ilk defa gelmişler yani 10 gün sabretmek bu kadar zor olmamalı kadına üzüldüm valla allah kadına ve kocanıza sabır versin

9 yılda iki hafta idare edebilirsiniz.
Birlikte biraz evin dışında vakit geçirseniz?
Olduğunuz yeri gezdirseniz? Bebeği bebek arabasında koyup yürüyüş vs..
Yada eşinizle akşamdan yemeğe çıkarma. Haftasonu kahvaltıya götürme..
Bir arkadaş daha yazmış kullandığı bütün malzemeleri çöpe atın, yenilerini koyun, koyarken de evde bebek olduğunu, temizliğin dikkatli yapılması gerektiğini böylesinin daha uygun olduğunu söyleyin (yüzüne pis diyemeyeceğinize göre...)

hic anlamadim kadin delirmekte hakli bi gunde herseye burnunu sokmus
Ya onu nerelere suruyordur. Her yer pistir bakteridir ya. Ben dayanamam gercekten ki oyle cok asiri titiz bir insan da degilim. Abartiyorsun diyenleri de anlamiyorum. Kadin 9 sene sonra ilk defa geldi diye her yere pislik sivamasina da goz kapanmaz ya.

Ne azimmiş yapmadığı iş kalmamış. Sanki temizlik yapmak için gelmiş. Hoş onu da becerememiş. Eşine söylesen annesine dese iş yapmasa ya da anne ben yapıyorum siz uzun yoldan geldiniz işi gücü boşver keyfimize bakalım deseniz? Bebeği emzirirken de kapıyı kilitlemekten başka çare yok gibi. Sorarsa el alışkanlığı kilitliyorum dersiniz. Düşünmeyin yoksa 9 gün 9 yıl gibi gelir. O bezleri viledayı falan da doğru çöpe atın başka çareniz yok

9 senede ilk kez gelmiş.
Iki hafta idare etmek bu kadar mı zor?

Evet ev hanimligi belki korkunç.
Haklısınız tiksinmekte.
Ben olsam anne 9 yıl sonra gelmissin tatil gibi olsun sana lütfen hiç bir şeye el sürme ben hizmet etmek istiyorum der idare etmeye çalışırdim.
Sayılı gün yahu..
Kalp kırmaya değmez.

Ya onu nerelere suruyordur. Her yer pistir bakteridir ya. Ben dayanamam gercekten ki oyle cok asiri titiz bir insan da degilim. Abartiyorsun diyenleri de anlamiyorum. Kadin 9 sene sonra ilk defa geldi diye her yere pislik sivamasina da goz kapanmaz ya.
Valla isterse 90 senede bir gelsin yaptigi seyler igrenc ikaz edilmeye ihtiyaci var

Fazla abartıyorsunuz hiç iş yapmayıp eleştiren kayınvalideler de var.Kayınvalideniz biraz eski tipten kadınlardan yani o gidene kadar düzeniniz bozulsun sonra siz tekrar eski düzeninize dönersiniz biraz anlayışlı olun lütfen sonuş olarak eşinizi doğuran kadın Zaten 9 yıl evliliğiniz boyunca ilk defa gelmişler yani 10 gün sabretmek bu kadar zor olmamalı kadına üzüldüm valla allah kadına ve kocanıza sabır versin

Asil Allah bana sabir versin.
Siz bu kadar pislige tahammul edebiliyorsaniz tebrikler. Ben etmek zorunda degilim.

Back
X