Delirmek üzereyim

bookermoon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
1.420
4.128
63
8 aylık bir oğlum var, doğumdan sonra hiç mutlu olamadım. Doğumum zor geçti, bebek küvezde kaldı hastahanelerde süründüm dikişli halimle. Çok şükür şimdi sağlıklı ama herşey üstüme geliyor. Sürekli uykusuz ve yorgunum, ev işleri hiç bitmiyor. Birde ekonomik sıkıntılar başladı. Eşim çocuğa yardımcı oluyor ama ne bir yemeğe çıkalım diye teklif ediyor ne de sıkıldın gezmeye gidelim diye. Hep ben söylemek zorundayım ve artık ufak incelikler bekliyorum ama nerde... Öyle bunaldım öyle mutsuzum ki, bazen başımı alıp uzaklara gidesim geliyor. Gözyaşım gözümde bekliyor. GÜNCELLEME, sanırım biraz fazla duygusallaşıyorum arada. Bdv de başka şeyler okuyunca benimkide dert mi dedim.

Son düzenleme:
Eşiniz geceleri kalkmıyor mu? Çocuga nöbetleşe kalksaniz iyi olur. Akşam biriniz çocuğa bakarken biriniz yemek yapabilirsiniz. Pazardan biriniz çocuğa bakarken biriniz ev supurebilirsiniz. Birde çocuktan sonra dört dörtlük bir ev beklemeyin. Oldugu kadar...

Göz yaşı bir aksın ardından gelecek mutluluk için ortalığı bir yıkasın hele sonra ki delirme aşaması.
Merak etmeyin kimse çocuk büyütürken delirmedi birde eşinizde destekmiş.
Ne meraklıyız delirmeye hemen, hele bir bismillah yahu..

Siz çocuğunuzu alın gidin biraz gezin gelin hem maddi olarak sorun yaşıyorsunuz dışarıda bir yemek çok masraflı olur ama çıkıp bir çay saati yapabilirsiniz çocuğa bakacak biri varsa 1 saat bile olsa dışarı tek çıkın kafanız rahatlasın geçecek 1 taş sonrası her şey yoluna girer yeterki bebege iyi davranin

Eşiniz geceleri kalkmıyor mu? Çocuga nöbetleşe kalksaniz iyi olur. Akşam biriniz çocuğa bakarken biriniz yemek yapabilirsiniz. Pazardan biriniz çocuğa bakarken biriniz ev supurebilirsiniz. Birde çocuktan sonra dört dörtlük bir ev beklemeyin. Oldugu kadar...
Ayrı yatıyoruz. O saat 6 da işe gidiyor bazen işe gitmeden mama veriyor.

Siz çocuğunuzu alın gidin biraz gezin gelin hem maddi olarak sorun yaşıyorsunuz dışarıda bir yemek çok masraflı olur ama çıkıp bir çay saati yapabilirsiniz çocuğa bakacak biri varsa 1 saat bile olsa dışarı tek çıkın kafanız rahatlasın geçecek 1 taş sonrası her şey yoluna girer yeterki bebege iyi davranin
Teşekkür ederim. Deneyeceğim

Al bendnde okdr bugun arkadaslarımın gezme fotosuna uzun uzun bakdım dgumdan snra herkes okdr yorgunki kmse bsey yapma istemıyor esim de ole ama daralıyor ınsan ya cok haklısm :( bazıları bir aylık beneyle yurtdısına gıdıyor bz kapı onune zor

Al bendnde okdr bugun arkadaslarımın gezme fotosuna uzun uzun bakdım dgumdan snra herkes okdr yorgunki kmse bsey yapma istemıyor esim de ole ama daralıyor ınsan ya cok haklısm :KK43: bazıları bir aylık beneyle yurtdısına gıdıyor bz kapı onune zor
Değil mi? Başkaları hep mutlu ama bitek ben böyle karanlıktayım gibi geliyor. Sizde mi böylesiniz?

Bence eşinize yüklenmeyin.
Maddi sıkıntı diyorsunuz yemeğe çıkalım diyorsunuz.
Eşiniz de bak 6 da kalkıyor işe gidiyormuş . Üstelik analdığım da çocuğa yardım da ediyoremuş.
Zor anlıyorum ama adama da zordur emin olun.

Destek olun birbirinize. Zordur eminim ama herkes neredeyse bu zorlukları yaşıyor ve hatta çoğunun eşi yardım bile etmiyor.

8 aylık bir oğlum var, doğumdan sonra hiç mutlu olamadım. Doğumum zor geçti, bebek küvezde kaldı hastahanelerde süründüm dikişli halimle. Çok şükür şimdi sağlıklı ama herşey üstüme geliyor. Sürekli uykusuz ve yorgunum, ev işleri hiç bitmiyor. Birde ekonomik sıkıntılar başladı. Eşim çocuğa yardımcı oluyor ama ne bir yemeğe çıkalım diye teklif ediyor ne de sıkıldın gezmeye gidelim diye. Hep ben söylemek zorundayım ve artık ufak incelikler bekliyorum ama nerde... Öyle bunaldım öyle mutsuzum ki, bazen başımı alıp uzaklara gidesim geliyor. Gözyaşım gözümde bekliyor gibi heran.
Eşinizden ne bekliyorsanız bunu ona soylemelisiniz. Ayrıca hem ekonomik olarak sıkıntıda olduğunuzu belirtip yani hem bunun fatkindasiniz hem de dışarda yemek istemeniz tuhaf ama dışarda birlikte yürümeyi vs esinize siz teklif edebilirsiniz . kendinizi ifade etmeden esinize sitem etmeniz doğru olmaz ve esinize siz söylemeden birseyleri fark etmesini beklemeyin insanın kendi mutluluğu başkasından bir şey beklemek için fazla önemli bence

Bence eşinize yüklenmeyin.
Maddi sıkıntı diyorsunuz yemeğe çıkalım diyorsunuz.
Eşiniz de bak 6 da kalkıyor işe gidiyormuş . Üstelik analdığım da çocuğa yardım da ediyoremuş.
Zor anlıyorum ama adama da zordur emin olun.

Destek olun birbirinize. Zordur eminim ama herkes neredeyse bu zorlukları yaşıyor ve hatta çoğunun eşi yardım bile etmiyor.
Çok haklısınız. Ama çok para harcamadan da güzel bişeyler yapabiliriz tek istediğim aslında biraz ilgi

Maddi sorunlar varsa ne esinizin keyfi yerinde olur ne de sizin,anlayabiliyorum sizi cunku bir donem biz de yasadik bunlari. Tavsiyem cocugu birakacak kimseniz varsa ara sira da yalniz gezin. Yuruyus yapin. Buyudukce duzelecektir.

Çok haklısınız. Ama çok para harcamadan da güzel bişeyler yapabiliriz tek istediğim aslında biraz ilgi
Orada çok haklısınız. İlgi ilişkilerde çok önemlidir bence de.
Zor gerçekten. Ben çalıştığım için eşiniz tarafından bakıyorum olaya biraz. Anne değilim ama sizi kadın olarak anlıyorum.

Eşinizden ne bekliyorsanız bunu ona soylemelisiniz. Ayrıca hem ekonomik olarak sıkıntıda olduğunuzu belirtip yani hem bunun fatkindasiniz hem de dışarda yemek istemeniz tuhaf ama dışarda birlikte yürümeyi vs esinize siz teklif edebilirsiniz . kendinizi ifade etmeden esinize sitem etmeniz doğru olmaz ve esinize siz söylemeden birseyleri fark etmesini beklemeyin insanın kendi mutluluğu başkasından bir şey beklemek için fazla önemli bence
Haklısınız ama sürekli söylediğimiz zamanda söylenen dırdır eden kadınlar olmuyor muyuz? Biz erkeğin işten yorgun ve aç geldiğini hergün biliyoruz özellikle söylemesini beklemiyoruz. Onlarında biraz düşünmesi gerekir diye düşünüyorum. Bir yemek yemekle batmayız ki öyle lüks istemem dürümle bile mutlu olurum

Değil mi? Başkaları hep mutlu ama bitek ben böyle karanlıktayım gibi geliyor. Sizde mi böylesiniz?
Biz galiba brz dayanamıyoruz yani zor geliyor uykusuzluk yorgunluk ama haklıyız ygun tempoda calısınca insan herseye zor zaman bluyor bulamıyor hatta :( uyumak lüks olunca ama yinede. Cok gec olmadan kendi basınızada olsa cıkın gezin ben gecen ilk defa cıkdım herkes karsı cıkdı bebegi üsütürsun dusurursn karısmayın benm bebem alısmam lazım dedm cokta iyi geldi demekki oluyormus dedim gezin szde avm market dolasın az rahatlarsınız

Back
X