delirmek üzereyim

kızlar biraz ayıp ama sölicem
şimdi yemin ettirdim o hesaplarla sadece oyun oynandı yemin ederim gizli bişey varsa pipim kopsun diye
bir erkek böyle yemin edemez heralde hiç düşünmeden sizce

Doğru söylüyor da olabilir. Benim arkadaşlarımdan da var oyun için hesap açan.
Diğer hesaptan kendilerine altın hediye falan gönderiyorlar :)
Bana kalırsa doğru söylüyorsa da sorun var. Bu derece bir oyun manyağı çekilmez.
Biraz takip et bakalım. Bir şeyler olmuşsa çıkar mutlaka.

arkadaşları bile oyun manyağı diyor ona
ev arkadaşı bi kere sevgilin oyun oynarken ruh gibi oluyor biz gülmekten ölüyoruz dedi

nasıl bir oyun olduğu da önemli.
kızların çok olduğu bi oyunsa aklı kayabilir, hiç yapmaz dmeyin.
çünkü ben de yaşadım bunu. benim başıma gelmedi ama.
bi online oyun oynuyodum zamanında. kızlarda vardı erkeklerde vardı. ordan tnıdığım bi erkek arkadaş, sevgilisinden bi süre sonra ayrıldı. çünkü sevgilisinin kendisinden çok fazl ilgi beklediğini ve sıkıldığını söyledi. bi süre sonra da beni sevdiğini söyledi :))
benim yüzümden ayrıldığını sanmıyorum ama oyundaki kızlar daha çekici geliyor snırım. aynı amaç olduğu için. gerçek hayattan kopuyolar oyundakiler.

oyunda hep erkekler varsa şüphelenccek bişey yok ama kızlar çoksa ayrılın. çok oyun oynayan erkekten hayır gelmez. ben bunu anladım.

nasıl bir oyun olduğu da önemli.
kızların çok olduğu bi oyunsa aklı kayabilir, hiç yapmaz dmeyin.
çünkü ben de yaşadım bunu. benim başıma gelmedi ama.
bi online oyun oynuyodum zamanında. kızlarda vardı erkeklerde vardı. ordan tnıdığım bi erkek arkadaş, sevgilisinden bi süre sonra ayrıldı. çünkü sevgilisinin kendisinden çok fazl ilgi beklediğini ve sıkıldığını söyledi. bi süre sonra da beni sevdiğini söyledi :))
benim yüzümden ayrıldığını sanmıyorum ama oyundaki kızlar daha çekici geliyor snırım. aynı amaç olduğu için. gerçek hayattan kopuyolar oyundakiler.

oyunda hep erkekler varsa şüphelenccek bişey yok ama kızlar çoksa ayrılın. çok oyun oynayan erkekten hayır gelmez. ben bunu anladım.

canm hareket dökümüne baktım geceler boyu futbol oyunu ve basketbol oyunu oynanmış
takım kurmuş gösterdi

Ya neden btün hayatımız facebook,internet.Bakıyorum bütün ilişkilerimiz bunun üzere kurulu.Dışarda gerçek bir hayat var.Facebook da şu kadar kız ekli vs.Bellki gerçekden okul arkadaşı bir tanıdığı vs.Kim garanti edebilir ki okula işe giderken sevgilisini,eşinin bir kıza laf atmadığını,dönüp bakmadığını falan.Sevdililer,eşler internet konusunda işi bukadar sıkı tutarken dışarısı daha tehlikeli olmaya başladı galiba:)

Son düzenleme:
Ya neden btün hayatımız facebook,internet.Bakıyorum bütün ilişkilerimiz bunun üzere kurulu.Dışarda gerçek bir hayat var.Facebook da şu kadar kız ekli vs.Bellki gerçekden okul arkadaşı bir tanıdığı vs.Kim garanti edebilir ki okula işe giderken sevgilisini,eşinin bir kıza laf atmadığını,dönüp bakmadığını falan.Sevdililer,eşler internet konusunda işi bukadar sıkı tutarken dışarısı daha tehlikeli olmaya başladı galiba:)

pek insanlara nasıl güveneceğiz..güvendikten sonra yıkıma uğramak o kadar zor ki :19: hep kontrol etmekle hayat geçmiyor zaten

Tatlım biz de eski sevgilimle oynadığımız bir oyun için 4-5 tane fake hesap açmıştık ki puan kazanabilmek için :9:

Sevgilin doğru söylüyor olabilir.

offf çok haklsın kuzeni yada ev arkadaşıylada yapmış olabilir napsam ki ben ya off yaaaa :26:

Kızlar erkekler bizim kadar ince düşünemez yok onu arıyım yok bunu arıyım :D

Evet sana söylemeliydi belki burda suçlu olabilir ama bu yüzden de ayrılmamalısın çok büyütülecek bir mevzu değil. Belki de aynı şeyi bende yaptığım için normal görüyorum ama bence ayrılma..

erkekler varya seeverler ama yapacaklarındanda kalmazlar.bnmde var bsmda öle bitane...düğüne gittik ailesinle,sen kalkmıs ailesinden bi erkekle arabaya içmeye gitmiş..yanlarındada ...........................bi kız anlarsınız artık ne demek istediğimi..o kızda o akrabalarınn yanında calısıo ölelikle düğüne gelmiş...eeee efendm ben anladm tabi bana yemnler üzerine ymn etti..ama snnda aylem guylem ettm yalanını itiraf etti.aslında işin affı yok ama seviorum die :(((

Sadece bu sebepten dolayı ayrılma bence.
Biraz daha bekle.
Eğer kötü bi niyeti olsa zaten anlarsın.
Sadece face yüzünden sevdiğin insandan mı kopacaksın?:44:

Back
X