• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delirmek üzereyim

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
43
30
Allahım nedir bu korku şu an tatilldeyim kaynanam buradaki konu yine. Evlerini kiraya verip antalyaya yanımıza yani başka ev kiralıcaklardı buradan. Kocam aradılar simdi 1.200 e evi bitane hemşire bulmuşlar ama görmemiş hemşire yağrın baksackmis eltimlerle tatildeyizya kocam geldi dediki bulduk kiraciyi dedi eltimle biz nasıl bozulduk... İnşallah olmaz allahım deli olucam yarappim... Ne olursunuz... Düzgün yazamadıysam affola yalvarıyorum güzel şeyler yazın...

Hemşire beğenmezse bile yarın öbür gün başka biri beğenir kiralar kayınvalidenizin evini. Yani eğer yakına taşınmalarını istemiyorsanız başka bir çözüm düşünmek lazım. Neden taşınıyorlar?

Hayır ayrı tutacakları antalya da ama her şeye karışır nefret ediyorum ya

Antalya da küçük yer değil ki atıyorum siz konyaaltında oturuyosunuzdur o larada ev tutar haftada bi kaç gün ya görürsün ya görmezsin.. size zıt olan neresiyse şurda tut diye baskı yapın bizim muhit pek iyi değil hırsızlık oluyo vs vs sayın dökün başka bişey gelmiyo aklıma

Hemşire beğenmezse bile yarın öbür gün başka biri beğenir kiralar kayınvalidenizin evini. Yani eğer yakına taşınmalarını istemiyorsanız başka bir çözüm düşünmek lazım. Neden taşınıyorlar?
Benim kocam söyledi ısrar etti annesi normal biri değil ki tımarhanede yatmış biri takıntılı herşeye karisiyor

Benim kocam söyledi ısrar etti annesi normal biri değil ki tımarhanede yatmış biri takıntılı herşeye karisiyor

Kayınpeder yok mu? Kayınvalide tek geliyorsa sıkıntı olabilir ama kocasıyla geliyorsa daha kolay olabilir. Ama her türlü zor bir durum eğer söylediğiniz gibi her işe karışıyorsa. Eğer eşiniz arkanızdaysa tavır alın. Hayatınıza karıştırmayın.

Kimse yokmu neolr akıl verin

Biraz daha anlaşılır yazsanız iyi olur.Ben anlamadım konuyu.Kayınvalideniz nereye taşınacak sizin yanınıza mı?

ayy ne yazdığın anlaşılmıyor ki.

Esiniz ilgilenir annesiyle. Siz karismayin hicbir seye. Ise girin, kursa gidin boylelikle daha az görüşürsunuz kv ile

Sana verilen akılların hiç birini ciddiye almayacaksın her zamanki gibi.

eee o zaman takmayacaksın

ya da sen daha deli olacaksın

deli deliyi görünce sopasını saklar

bir de kusura bakma ama olay olmadan sen ortalığı velveleye veriyorsun boşuna

bebek doğunca gelecek diye aylarca konu açtın bebek doğdu ama çokkkkk büyük olay yansıtmadın buraya yaşamış olabilirsin ama buraya yansıtmadın

her neyse kv yi takma yani

karışsın dursun sana ne de gerekirse

sen kendi evinde öyle yap de

susma sen de daha deli ol ama şimdiden de kendini doldurma

Back
X