- 5 Mayıs 2016
- 97
- 12
- 1
- Konu Sahibi Pasaklianne1
Bide bana sor çok uzuldumNe terbiyesizlik yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide bana sor çok uzuldumNe terbiyesizlik yaaa
Eşim eve geliiyor tabi akşam 10da yoğun çalışıyor çocuklar hep birlikte aktive yapamıyoruz dışarda.ben turkiye den soğudum geri dönmek istiyorum.
Dil değil dun sanmışlarKızlar kısaca eşim 7/24 saat çalışıyor evin alışveriş çocukları gezdirmeyi her ise ben kostüm için beni dil sandılar ve rahatsız etmeye çalıştılar çok üzüldüm allahım kötülerin şerrinden korusun herkesi
Siteye taşının o halde. Mahalle evet sıcaktır samimidir ama dedikodusu bitmez.HEPSI ALLAHINDAN BULSUN.ESIMIN VE BENIM AiLEM BURSA OLSAYDI HEMEN SOYLERDIM YURtDISINDALAR.Bu SEMTEKKILER HEPSI CAHIL KESIM EDEPSIZ CAHILLER
Türkiyede yakınımızda yok öyle en azından kardeşlerim elitlerimle birlikte olurum üzüldüm insana çamur atmak bu kadar kolay miBi dikizci sapık yüzünden ülke mi değiştireceksiniz
Yok artık daha neler
Canım dul değilim zaten.bakırköy tarafında rezisdans düşündüm türkiyede tek olacağız yine soğudum.Bu zamanda dul kadını rahatsız etmek mi kaldı allahaşkına
Nasıl bir yerde oturuyorsunuz
Eşiniz bu kadar yoğun çalışıyor madem durumunuz iyidir
Düzgün bir semte taşınnın
Türkiyede yakınımızda yok öyle en azından kardeşlerim elitlerimle birlikte olurum üzüldüm insana çamur atmak bu kadar kolay mi
Dil değil dun sanmışlar
Ha bi de çözüm olarak kocama desem katil olur ben yeniden yurt dışına göçeceğim diyor konu sahibemiz : )[/QU
Ben guluncek bişey görmedim ailem ve kardeşlerime anlatamafimi size anlattım özür dilerim
Size gülmedim ki alıntı yaptığım kişiye güldümBen guluncek bişey görmedim ailem ve kardeşlerime anlatamafimi size anlattım özür dilerim
İfadeniz çok çirkin, bir kaç densizin terbiyesizliğini tüm kesime yükleyemezsiniz.HEPSI ALLAHINDAN BULSUN.ESIMIN VE BENIM AiLEM BURSA OLSAYDI HEMEN SOYLERDIM YURtDISINDALAR.Bu SEMTEKKILER HEPSI CAHIL KESIM EDEPSIZ CAHILLER
Siteye taşının o halde. Mahalle evet sıcaktır samimidir ama dedikodusu
Eşimin iş düzeni hep böyle olocak çocuklar için türkiyede kalırsak.
Camı acar. Ananla bacının adresini ver bişi denicem. Irz düşmanı ahlahsız![]()
Size gülmedim ki alıntı yaptığım kişiye güldüm
Dil yazmış dul yerine , bi de eksik anlatmış devamı da bu dedim
Fazla alıngansınız
Sadece bu olay yüzünden mi yoksa genel anlamda mı diyosunPsikolojim bozuldu
Sende o semttensinHEPSI ALLAHINDAN BULSUN.ESIMIN VE BENIM AiLEM BURSA OLSAYDI HEMEN SOYLERDIM YURtDISINDALAR.Bu SEMTEKKILER HEPSI CAHIL KESIM EDEPSIZ CAHILLER
Sorun orda evin bu çok şeyini mecbur ben yapıyorum eşim gözükmüyor cahil insanlar üstüne alinmisAllah Allah. Esiniz benim esimden erken geliyor. Ama kimse bana bu kadin dul mu falan filan demedi. Bi de tuhaf gözlerle bakan da olmadi ki bakan olsa direk esime derim gerekirse gebertsin.. Dedigim gibi semtinizi degistirin. Bazi pis semtler var uzak durun. Allah korusun size bir seyler yaparlar, esinize diyin ve semtinizi degistirin..