Delirmeme ramak kaldı!

Eşim eve geliiyor tabi akşam 10da yoğun çalışıyor çocuklar hep birlikte aktive yapamıyoruz dışarda.ben turkiye den soğudum geri dönmek istiyorum.

Allah Allah. Esiniz benim esimden erken geliyor. Ama kimse bana bu kadin dul mu falan filan demedi. Bi de tuhaf gözlerle bakan da olmadi ki bakan olsa direk esime derim gerekirse gebertsin.. Dedigim gibi semtinizi degistirin. Bazi pis semtler var uzak durun. Allah korusun size bir seyler yaparlar, esinize diyin ve semtinizi degistirin..

Kızlar kısaca eşim 7/24 saat çalışıyor evin alışveriş çocukları gezdirmeyi her ise ben kostüm için beni dil sandılar ve rahatsız etmeye çalıştılar çok üzüldüm allahım kötülerin şerrinden korusun herkesi
Dil değil dun sanmışlar
Ha bi de çözüm olarak kocama desem katil olur ben yeniden yurt dışına göçeceğim diyor konu sahibemiz : )

HEPSI ALLAHINDAN BULSUN.ESIMIN VE BENIM AiLEM BURSA OLSAYDI HEMEN SOYLERDIM YURtDISINDALAR.Bu SEMTEKKILER HEPSI CAHIL KESIM EDEPSIZ CAHILLER
Siteye taşının o halde. Mahalle evet sıcaktır samimidir ama dedikodusu bitmez.

Bu zamanda dul kadını rahatsız etmek mi kaldı allahaşkına
Nasıl bir yerde oturuyorsunuz
Eşiniz bu kadar yoğun çalışıyor madem durumunuz iyidir
Düzgün bir semte taşınnın
Canım dul değilim zaten.bakırköy tarafında rezisdans düşündüm türkiyede tek olacağız yine soğudum.

Türkiyede yakınımızda yok öyle en azından kardeşlerim elitlerimle birlikte olurum üzüldüm insana çamur atmak bu kadar kolay mi

Yakının olsun olmasın sen kocaman bi kadınsın
Ve eşin ve çocuklarınla birer aile olmuşsunuz
Yurt dışında asılsalar ne olacak ? Bu kez de başka ülkeye mi göç edeceksin
Kocana açık açık demek dururken
Taşınmak bi dünya masraf ayrıca, bu hödük için değer mi

Kağıthanede yaşıyormuşsunuz orayı biliyorum bazı yerleri tekin değil ama şimdi çoğu yeri dönüşümde birçokta site yapıldı oralara taşınabilirsiniz durumunuzda müsaitse olmazsa etrafında bir çok semt var yaşanabilcek şimdiden ev bakın derim.

HEPSI ALLAHINDAN BULSUN.ESIMIN VE BENIM AiLEM BURSA OLSAYDI HEMEN SOYLERDIM YURtDISINDALAR.Bu SEMTEKKILER HEPSI CAHIL KESIM EDEPSIZ CAHILLER
İfadeniz çok çirkin, bir kaç densizin terbiyesizliğini tüm kesime yükleyemezsiniz.
Çok rahatsızsanız eşinize söyleyin, sen eve geç geliyorsun ben burada rahatsız ve mutsuzum taşınmak istiyorum deyin.
Ayrıca sizi dul sandıklarını nereden çıkardınız, biraz da kuruntu var sanırım.
Ayrıca eşinizin nasıl bir işi var ki haftanın 7 günü gece yarılarına kadar çalışıyor, aile bağları her şeyden önce gelmeli.
Ailesine vakit ayırmalı, çocuklar üzerinde baba etkeni olmalı.
Ben buna karşıyım et yiyeceğime ot yerim ama ailemle bir arada olurum.

Bence sen biraz paranoya da yapmış olabilirsin dil bilmediğin için. Eve ayna tutmak dulları rahatsız etmek mi kaldı. Taşınmaktan başka çare göremiyorum. Eşiniz evde durmuyor zaten oturacağınız eve siz karar verin.

Konu sahibi, ben sizin neden bu kadar korktugunuzuu anlamadim acikcasi. Kimseye anlatamadiginizi soyluyorsunuz. Neden kimseye anlatmiyorsunuz? Sizin bir suçunuz mu var nedir yani?
Suc sizin degil anlatin esinize. Esinizden saklarsiniz yarin bir gun bir sekilde ogrenirse sizden suphe duyar.
O yuzden soyleyin. Ve insanlara da haddini bildirin. Ayrica perdeniz yok mu bu zamanda sapik cok evi dikizlerler. Evinizin kacinci kat oldugunu nerden biliyorlar?
Dedigim gibi hic guvenli degil esinize soyleyin..

Allah Allah. Esiniz benim esimden erken geliyor. Ama kimse bana bu kadin dul mu falan filan demedi. Bi de tuhaf gözlerle bakan da olmadi ki bakan olsa direk esime derim gerekirse gebertsin.. Dedigim gibi semtinizi degistirin. Bazi pis semtler var uzak durun. Allah korusun size bir seyler yaparlar, esinize diyin ve semtinizi degistirin..
Sorun orda evin bu çok şeyini mecbur ben yapıyorum eşim gözükmüyor cahil insanlar üstüne alinmis

Back
X