Delirmeme ramak kaldı!

Eşinin iş durumu böyle Türkiyede olduğunuz sürece böyle olacak evet tamam onu anladık ama iş durumu, başka bir semte ya da site içi bi apartmana taşınmanıza neden engel oluyo onu anlamadım.

Yakının olsun olmasın sen kocaman bi kadınsın
Ve eşin ve çocuklarınla birer aile olmuşsunuz
Yurt dışında asılsalar ne olacak ? Bu kez de başka ülkeye mi göç edeceksin
Kocana açık açık demek dururken
Taşınmak bi dünya masraf ayrıca, bu hödük için değer mi

Ailelerin iş hep yurtdışında varsın çocuklar türkiyede buyumesin

canım oturduğunuz semte göre değişebiliyor. ve bir şey söylemek istiyorum böyle tip kişiler İstanbul gibi büyük şehirlerde hemen hemen her yerde gibiler. bence eşinize söyleyin. bir yolunu bulun. türkiyede kalmak gibi bir niyetiniz varsa polise başvurun. şikayetçi olun. heleki o ikide bir önünüze çıkan adamdan.

Yahu site olsa ne olur? Belki karsi komsuda sapik olucak. Bunun garantisi mi var? Allah korusun kotu insanlardan. Ama sen yinede esine haber ver canim.

Sorun orda evin bu çok şeyini mecbur ben yapıyorum eşim gözükmüyor cahil insanlar üstüne alinmis

Bak canim. Benim de esim gec gelir. Ilk bastan beri bu boyle. Butun alisverisi her seyi ben yaparim. Hatta eve siparis verdigimde marketten falan ben alirim. Esim hic gorunmez. Geceleri gorunur sadece. Onun da geldigi saatte herkes yatar zaten.
O yuzden bu zamanda bu seyler cok mantiksiz geldi bana kusura bakma..
Hani demem o ki esine soyle yani. Yanlis anlama. Yapan serefsizler var ama esine soylememen cok mantiksiz..

Eşinin iş durumu böyle Türkiyede olduğunuz sürece böyle olacak evet tamam onu anladık ama iş durumu, başka bir semte ya da site içi bi apartmana taşınmanıza neden engel oluyo onu anlamadım.

Engel olmuyor düzenimiz aynı ol ucak aynı şeyler başıma gelirse katil o olmaktan korkuyorum

Türkiyede kendini yalnız hissediyorum kardeşlerimi ailenin yanında olmak istiyorum
neden döndünüz peki.
eşinin ailesi nerede.
eşin neden hiç izin kullanamıyor.
hiç mi bi arada görmedi konu komşu sizi.
bence eşinle paylaş bu durumu.
tek başına nasıl halledeceksin ki.
çocuklarının ve senin güvenliğin söz konusu.
şakaya gelmez.
bir an önce paylaş ta ortak bi çözüm bulun

Sorun orda evin bu çok şeyini mecbur ben yapıyorum eşim gözükmüyor cahil insanlar üstüne alinmis

yahu nerde yaşıyorsunuz?
siteye taşının madem bir dünya site dolu artık heryer madem eşiniz çok çalışıyor karşılığınıda alıyordur elbet..
rahatsızlıklarınızı da eşinize söyleyin..
sanki tr de herkes dul kadın peşinde koşuyor gibi bu ülkeden gitmek istiyoruma bağlamanız çok komik..

bana kalırsa yalnızlıktan sağlıklı düşünemiyorsunuz.. komşu edinseydiniz keşke bunca zaman boyunca .. hem duyulmuş olurdu kocanız olduğu..

Bak canim. Benim de esim gec gelir. Ilk bastan beri bu boyle. Butun alisverisi her seyi ben yaparim. Hatta eve siparis verdigimde marketten falan ben alirim. Esim hic gorunmez. Geceleri gorunur sadece. Onun da geldigi saatte herkes yatar zaten.
O yuzden bu zamanda bu seyler cok mantiksiz geldi bana kusura bakma..
Hani demem o ki esine soyle yani. Yanlis anlama. Yapan serefsizler var ama esine soylememen cok mantiksiz..

Bana da mantıksız geldi en başta ama diyorum ya dışarda herşeyi üstüne alınan edepsiz insanlar var

Türkiyede kendini yalnız hissediyorum kardeşlerimi ailenin yanında olmak istiyorum
Öyle desene o zaman
Sapık var beni dikizliyo kocama desem katil olur yurt dışına göç edelim deyince
O ne korku dedim dikizci her yerde var bi Türkiye'de değil ama sen Türkiye'ye mal ediyo gibi yazmışsın
Desene ailemi özledim döndüğüme pişmanım diye

neden döndünüz peki.
eşinin ailesi nerede.
eşin neden hiç izin kullanamıyor.
hiç mi bi arada görmedi konu komşu sizi.
bence eşinle paylaş bu durumu.
tek başına nasıl halledeceksin ki.
çocuklarının ve senin güvenliğin söz konusu.
şakaya gelmez.
bir an önce paylaş ta ortak bi çözüm bulun

Eşim e çok iyi iş fırsatı geldi için hemde çocuklarımız türkiyede büyüsün istedik.

13 yıllık evliyim 10 yıldır eşim dışarda görevli ... Kapalı değil açık bir bayanım hiç başıma dediğiniz gibi birşey gelmedi daha doğrusu biri bana baksa da ben görmem erkeklerin yüzüne bakmama huyum vardır
Ev almadan evvel 7 yıl aynı binada oturdum iki üst komşum eşimin olmadığının bile farkında değilmiş bir kavga esnasında Ada'm bana eşinizle muhattap olmak istiyorum dedi de öyle öğrendi :-)
Kısacası bahsettiğiniz olay hiç başıma gelmedi ama gelseydi de evimi satmazdım ne münasebet
Gerçekten dul da olsanız kimse üstünüze atlayamaz merak etmeyin
Eşim daima bana " bir erkeğin sana Nasıl davranacağını sen belirlersin" der gerçekten haddi aşabilen olmadı henüz!

Dul sanmakla ilgisi yok bence. Sürekli sizi izleyen insanlar akşamları da mutlaka o eve giren adamı farkederler. Adamın kanı bozuk sebebi bu.
1-2 manyak yüzünden ülke değiştirmek çok gereksiz. Bence eşine söyle biraz senin yanında görünsün o zaman. Eşin bence sizi ihmal ediyor.
Rahatsız etmeye devam ederse adamı polise şikayet et.

Öyle desene o zaman
Sapık var beni dikizliyo kocama desem katil olur yurt dışına göç edelim deyince
O ne korku dedim dikizci her yerde var bi Türkiye'de değil ama sen Türkiye'ye mal ediyo gibi yazmışsın
Desene ailemi özledim döndüğüme pişmanım diye

Arkadaşım gerçekten dmrahatsiz oldum benim başına böyle bişey hiç gelmedi dilerim kimsenin basina da gelmez

Dul sanmakla ilgisi yok bence. Sürekli sizi izleyen insanlar akşamları da mutlaka o eve giren adamı farkederler. Adamın kanı bozuk sebebi bu.
1-2 manyak yüzünden ülke değiştirmek çok gereksiz. Bence eşine söyle biraz senin yanında görünsün o zaman. Eşin bence sizi ihmal ediyor.
Rahatsız etmeye devam ederse adamı polise şikayet et.

Eşimi tabi görüyorlardı kanları bozuk beni anlamanıza sevindim

Arkadaşım gerçekten dmrahatsiz oldum benim başına böyle bişey hiç gelmedi dilerim kimsenin basina da gelmez
senin evli olduğunu biliyodur yakın çevre.
bilmemeleri mümküm değil.
apartmandaki komşulardan filan öğrenmişlerdir.
bak eşinden saklama tekrar yazıyorum.
güvenliğiniz için bu çok önemli

İfadeniz çok çirkin, bir kaç densizin terbiyesizliğini tüm kesime yükleyemezsiniz.
Çok rahatsızsanız eşinize söyleyin, sen eve geç geliyorsun ben burada rahatsız ve mutsuzum taşınmak istiyorum deyin.
Ayrıca sizi dul sandıklarını nereden çıkardınız, biraz da kuruntu var sanırım.
Ayrıca eşinizin nasıl bir işi var ki haftanın 7 günü gece yarılarına kadar çalışıyor, aile bağları her şeyden önce gelmeli.
Ailesine vakit ayırmalı, çocuklar üzerinde baba etkeni olmalı.
Ben buna karşıyım et yiyeceğime ot yerim ama ailemle bir arada olurum.

Eşim akşamları gelince çocuklarla oynuyor ilgileniyor zaten.

Back
X