Delirmeme ramak kaldı!

Yani arabayla yanınızdan geçenleri de mi üstünüze alınıyorsunuz? Hayat sizin için gayet zor olmalı
Yapmayın lütfen
Çocuklarınıza da sirayet edebilir bu hal
Yazık onlara

Yanımdan arabayla geçen de il sıfatına tukurdum adam çocuklarla yürürken yavaş yavaş gidip hangi yöne gidicemizi göre arabasıyla giderken önümüzde durursa ne bu sapık de il mi

Kızlar inanması güç ama doğru anlatıyorum.çocuklarla fırına doğru gittim iz de kaç kere başıma geldi yavaş yavaş araba sürüp gideceğimiz yönü tespit etmeye çalışma olmayınca arabayı durdurup öküz gibi bakan midem bulandı.

Anlama para oynamıştım bugün.ertesi gün x sigortadan aradık y kişi trafik kazası geçirdi neyiniz oluyor dedi kadın anlam ama aklım çıktı kızlar önceden hat tim faturasizdi kontur yükleyen numara mi almışlar.şimdi herşey yerine oturuyor

Kağıthane benim bildiğim kadarıyla pek tekin bi semt değil. Yurtdışından gelip Türkiye'de ev alıyorsunuz ve eşiniz çok yoğun çalışıyor insan bi araştırmaz mı hangi semt nasıldır diye. Madem insanların tavrından bakışından vs rahatsız oluyorsunuz daha nezih bi semtte alsaydınız evi orada otursaydınız.

Hiç densiz insan yok mu tabi ki var. Ama hepsi size mi denk geliyor. Kadınlar beni işaret ediyor fısıldaşıyor, adam evin içini gözetliyor beni takip ediyor, arabalı sapıklar var vs vs.

Kağıthane benim bildiğim kadarıyla pek tekin bi semt değil. Yurtdışından gelip Türkiye'de ev alıyorsunuz ve eşiniz çok yoğun çalışıyor insan bi araştırmaz mı hangi semt nasıldır diye. Madem insanların tavrından bakışından vs rahatsız oluyorsunuz daha nezih bi semtte alsaydınız evi orada otursaydınız.

Hiç densiz insan yok mu tabi ki var. Ama hepsi size mi denk geliyor. Kadınlar beni işaret ediyor fısıldaşıyor, adam evin içini gözetliyor beni takip ediyor, arabalı sapıklar var vs vs.

Canım turkiye ye tatilden tatile geliyorduk emlakçı kandırdı bizi.bende insanların böyle olma sebeplerini anlatıyorum bana bunları yapmalarinin

sevgili konu sahibinin ciddi anlamda psikolojisi bozulmuş .. Ama bazı arkadaşlarda kendisine çok saçma yüklenmişler. Yok paranoya yapıyorsun yok seni niye takip etsin bilmem ne gerçekten gereksiz çıkarımlar yapmışsınız.. Nerde yaşıyorsunuz mutluluklar ülkesinde mi ? her şey iniz toz pembe herhalde çikolata şelalelerinin yanında piknik mi yapıyorsunuz ..

Burası Türkiye maalesef ve arkadaş istanbul da yaşıyor.. Korkmuş çok normal yabancı bir ülkede yaşamış belki daha önce bir erkek ona dik dik bile bakmadı afalladı o yüzden konuyu nasıl anlatacağını ne yapacağını bilememiş ..

canım öncelikle durumu sakin ve serin kanlı bir şekilde çok korktuğunu belli etmeden eşine anlat.. Böyle panik halinde anlatırsan eşin cok fazla reaksiyon gösterebilir. ama her şeyi ona açıklamalısın. Sonra adam

sevgili konu sahibinin ciddi anlamda psikolojisi bozulmuş .. Ama bazı arkadaşlarda kendisine çok saçma yüklenmişler. Yok paranoya yapıyorsun yok seni niye takip etsin bilmem ne gerçekten gereksiz çıkarımlar yapmışsınız.. Nerde yaşıyorsunuz mutluluklar ülkesinde mi ? her şey iniz toz pembe herhalde çikolata şelalelerinin yanında piknik mi yapıyorsunuz ..

Burası Türkiye maalesef ve arkadaş istanbul da yaşıyor.. Korkmuş çok normal yabancı bir ülkede yaşamış belki daha önce bir erkek ona dik dik bile bakmadı afalladı o yüzden konuyu nasıl anlatacağını ne yapacağını bilememiş ..

canım öncelikle durumu sakin ve serin kanlı bir şekilde çok korktuğunu belli etmeden eşine anlat.. Böyle panik halinde anlatırsan eşin cok fazla reaksiyon gösterebilir. ama her şeyi ona açıklamalısın. Sonra adam

Beni çok güzel anlamissiniz cok tesekkur ederim.

Yok ya yaza kadar bu evi satamazsak abimleri cagircagim dovsun şunlar tek o de il arabalı sapiklarida helal etmiyorum hakkimi

işte bu sapıklar ne yapıyor

biz de günde onlarca böyle uzaktan bakan adamlar görüyoruz

belki biz de birilerine öylesine bakıyoruz ama karşımızdaki bundan rahatsız vs vs

ne yapıyorlar da

kansız sapık vs gibi sıfatlar söylüyorsunuz

belki o adam ya da adamlar birimizin eşi

belki biz de birilerine öylesine bakıyoruz ama karşımızdaki bundan rahatsız vs vs

ne yapıyorlar da

sizin de evinize ayna tutulsa evinizi gözetlese birisi gunesliklerinizi çektiğiniz halde hala yolda visa taciz etse ne bu kansızlık deil mi ayip denen bisey var çocuklarla balkonu yıkamaya çıktığınızda ohu ohu diye değişik ses duyana ayda kombi hava ayarını mecbur yapmak için balkona çıktığınızda öküz gibi bakılsa her boktan kendine bişey çıkaran bu adamlar kansız de ilde ne aynısını barışına karısına yapsınlar bakalım.insaallah yaza kadar evi satariz

ne yapıyorlar da

sizin de evinize ayna tutulsa evinizi gözetlese birisi gunesliklerinizi çektiğiniz halde hala yolda visa taciz etse ne bu kansızlık deil mi ayip denen bisey var çocuklarla balkonu yıkamaya çıktığınızda ohu ohu diye değişik ses duyana ayda kombi hava ayarını mecbur yapmak için balkona çıktığınızda öküz gibi bakılsa her boktan kendine bişey çıkaran bu adamlar kansız de ilde ne aynısını barışına karısına yapsınlar bakalım.insaallah yaza kadar evi satariz

bakın ayna tutulmasının esasen pencere açılması olabileceğini yukarıda yazdım

adamın 7/24 sizi gözetlemesi ütopik

araştırın kim bu adam işi gücü yok mu

balkona çıkınca denk gelmiştir yani aylarca bunu yapan adam şimdiye harekete geçerdi

bizim yan komşumuz caminin imamı

adamın günün belirli saatlerinde camiye gittiği malum

adam ne zaman gitse ya da gelse ben balkonda oluyorum

ya da kapıda vs bir yerde

ikindi, akşam, yatsı vs

bir şekilde denk geliyoruz

ki ben çalışıyorum esasen 9-5 arası evde bile yokum

şimdi ben adamı ya da adam beni mi gözetliyor

hayır ama mesela perdemiz kalın çocuk dışarı bakmak için açıyor tam kapatayım diye hamle yapıyorum adam karşıdan geliyor yüzü de bizim cama dönük zira yan pencere de onun ve muhtemelen çocuğu falan ona bakıyor

şimdi ben de adam da sapık değil

umarım satar taşınırsınız ama bence ev değiştirseniz de sıkıntılarınız devam edebilir

ortama uyum sağlamakta zorlanmışsınız haklısınız da

bir de iki küçük çocuk olunca hayatınız iyice kısıtlanmış

çocuklarla oyun grubuna vs gidip sizin gibi annelerle kaynaşsanız biraz rahatlarsınız belki

Beni takip ediyor değişik bu ifadeye bürünüyor sorun bu nezamandir böyle ben yeni farkettim

Anladim.Siz karsilasiyoruz yazdiginizda insanlar normal karsilasmayi abarttiginizi dusunuyo ama boyle acik acik yazarsaniz neler yasadiginizi kimse size abartiyosunuz demez yani dememeli cunku normal zekaya sahip her insan karsisindakinin bakislarinin nasil oldugunu anlar.

Mrh hanimlar ben 27 yasinda 2 cocuk annesiyim esim ve benbyurtdisindan turkiyeye geldik.yabanci ulkede buyudugumuz icin evlenince vatanimiza döndük.çok severek evimizi aldık ilk çocuğumuza hamileydm eşim müdür haftanın 7günü çalışıyor.hastane kontrollerine vs hep tek gittim mecbur.evin market alışverişini hep benbyaptim eşim aralıksız çalışıyor.neyse ilk bebeğim doğdu parka oyun alanlarına avm sürekli götürdüm çünkü türkiyede akraba yok.gayet mutluydum turkiyedeyiz evin istediğim gibi çocuğum sosyal derken ikinci bebeğe hamile kaldım bebek doğdu biraz huysuzdu geceleri yanında uyutmaya başladım o ara yüksek sesli müzik sesi duyuyorum alınmadı üstüme çocuklarla evde oyun oynarken eve yana tutuldu biraz garip seçim sonra fark ettim ki edepsi insanlar evimi izliyor allahım sen böyle insanları ıslah et! Çocuklarla dışarı çıktığımda hep bi adam önüme çıkıyordu onememedim tesadüf dedim yine parka giderken bu adam önüne çıktı çocuklarla beni takip ediyormuş markete gitsem karşımda nereye girsem karşımda midem bulandı iki çocuklu kadınım üstüme dışarda dikkat çekici hiç bişey yoktur ferece ve siyah sal açık seçik giysemde yine bunu yapmaya hakkı yok ama siyahlara bürünmüş biriyim neyse öyle korktumki anlatmam bu adam meger karsi binamizda oturuyomus pis sapik yıllardır beni gozetletini anlafim esime soylesem katil olacaktık evi satıp yurtdışına geri gitmek istiyorum.insanlar nasıl bu kadar kötü anlamıyorum eşim 7gün sürekli çalıştı için beni dul sandılar acaba çünkü mahallede bu iki kadın beni işaret edip fisir fisir konuştu ayip kardesim ben vocuklarimi buyutme derdinde esimde cocuklarimizin gelecege icin canla basla calusmakta helal etmiyorum hakkimi bu mahalle de oturan insanlara.sizden istediğim dua insanların şerrinden iftrasından korunmak için bildiğiniz dua var mi? Agresif bu insana dönüştüm aileme kardeşlerime anlatamıyorum yurtdisindalar keşke bizde yurtdışından gelneseydik.insaallah bu evi hemen satar kurtuluruz burdan kendibulkemde gurbet oldum

yurtdışını bırakıp gelip türkiyede yaşamak gerçekten akıldan yoksun olmak bana göre ,

şaka gibi

bakın ayna tutulmasının esasen pencere açılması olabileceğini yukarıda yazdım

adamın 7/24 sizi gözetlemesi ütopik

araştırın kim bu adam işi gücü yok mu

balkona çıkınca denk gelmiştir yani aylarca bunu yapan adam şimdiye harekete geçerdi

bizim yan komşumuz caminin imamı

adamın günün belirli saatlerinde camiye gittiği malum

adam ne zaman gitse ya da gelse ben balkonda oluyorum

ya da kapıda vs bir yerde

ikindi, akşam, yatsı vs

bir şekilde denk geliyoruz

ki ben çalışıyorum esasen 9-5 arası evde bile yokum

şimdi ben adamı ya da adam beni mi gözetliyor

hayır ama mesela perdemiz kalın çocuk dışarı bakmak için açıyor tam kapatayım diye hamle yapıyorum adam karşıdan geliyor yüzü de bizim cama dönük zira yan pencere de onun ve muhtemelen çocuğu falan ona bakıyor

şimdi ben de adam da sapık değil

umarım satar taşınırsınız ama bence ev değiştirseniz de sıkıntılarınız devam edebilir

ortama uyum sağlamakta zorlanmışsınız haklısınız da

bir de iki küçük çocuk olunca hayatınız iyice kısıtlanmış

çocuklarla oyun grubuna vs gidip sizin gibi annelerle kaynaşsanız biraz rahatlarsınız belki

Emin olun bende sizin gibi düşünen bu insanım sorunun karşımdaki insanların yanlış anlaması dedepsizlik yapması zoruma gidiyor

Biri beni aydinlatsin lutfen, nerdeyse 7/24 çalışan bir mudur hangi işletmede var??? Benim bildiğim mudur işini gücünü bitirir olmayanı kenara koyar altındaki kişilere yapılması gerekenleri söyler mesai sonrası çıkar gider??? Normal bir eleman bile aynıdır mesai saati dışında taşması demek fazla mesai demek ??? Ben burayı biraz garipsedim.. gelelim esas konuya, eşine soylememekle hata edersin, Allah muhafaza sen sustukca daha kötü şeyler de başına gelebilir .. diyosun ya tüm aile yurt dışında, Türkiye'de hiç mi akrabalar vsler yok ???

Back
X