Delirmeme ramak kaldı!

Anladim.Siz karsilasiyoruz yazdiginizda insanlar normal karsilasmayi abarttiginizi dusunuyo ama boyle acik acik yazarsaniz neler yasadiginizi kimse size abartiyosunuz demez yani dememeli cunku normal zekaya sahip her insan karsisindakinin bakislarinin nasil oldugunu anlar.

Canım ben gayet iyi niyetli biriyim ama kötü bakış kötü hareketi herkes anlar yani

Tabikide rahatsız edici ve korkutucu bişey. Ailenizi de özlemişsiniz, yalnızlık da ağır basmış geri dönmek istemeniz doğal..
Konuya gelince eşinizden asla saklamayın, suçu olan gizler sizin kabahatiniz yok.

Biri beni aydinlatsin lutfen, nerdeyse 7/24 çalışan bir mudur hangi işletmede var??? Benim bildiğim mudur işini gücünü bitirir olmayanı kenara koyar altındaki kişilere yapılması gerekenleri söyler mesai sonrası çıkar gider??? Normal bir eleman bile aynıdır mesai saati dışında taşması demek fazla mesai demek ??? Ben burayı biraz garipsedim.. gelelim esas konuya, eşine soylememekle hata edersin, Allah muhafaza sen sustukca daha kötü şeyler de başına gelebilir .. diyosun ya tüm aile yurt dışında, Türkiye'de hiç mi akrabalar vsler yok ???

Konu eşim değil.malesef türkiyede olan akrabalar ankara ızmir eskişehir tarafında istanbul da akraba yok.

Tabikide rahatsız edici ve korkutucu bişey. Ailenizi de özlemişsiniz, yalnızlık da ağır basmış geri dönmek istemeniz doğal..
Konuya gelince eşinizden asla saklamayın, suçu olan gizler sizin kabahatiniz yok.

Karşımızdaki insanlar cahil dava açsak turkiye deki davalara baktım sonuç yok.en çok kendime kızıyorum niye böyle maceraya atladık turkiye ye geldik.

Diğer yazıları da okudum simdi bir adam değil bir çok adam varmış seninle kafayı bozan. Şaşırdım doğrusu :işsiz:

Karşımızdaki insanlar cahil dava açsak turkiye deki davalara baktım sonuç yok.en çok kendime kızıyorum niye böyle maceraya atladık turkiye ye geldik.

bakın işte dava açsanız ne davası açacaksınız

adam bana baktı diye mi

adamın bir fiili yok bir şey dememiş, bir şekilde sizinle konuşmamış, fiili bir müdahalesi yok

sokakta karşılaşmış, balkonda görmüş

eşiniz ne zamana izin alabiliyor

sizin biraz hava değişimine ihtiyacınız var

ya da sorun olmazsa azıcık annenizin yanına gidin bu ortamdan uzaklaşın

Bende buna sebep olabilecek şeyleri açıklamaya çalıştım yabancı olduğum için çocuklarımla yasadiklarimi

yabancı olduğunuz nasıl anlaşılıyor

kapalıyım ferace şal diyorsunuz

ülkenin yarısı kapalı

Türkçe konuşuyorsunuz

her an yanınızda olan iki küçük çocuk var

neden siz genelden farklı kabul edilesiniz ki

Yuh yani bi kadını dovmediginiz kalmış... Rahatsız oluyorum diyorsa gerçekten rahatsızdır bu kadar basit. Yurt dışından gelip aile olmadan tek başına kalmak ne kadar zor biliyor musunuz sadece yalnızlık değil yepyeni bir ortama, yepyeni bir kültüre de giriyorlar. Bir de böyle kötü bir olay yaşamış psikolojisinin bozulması çok normal.

Şimdi bence eşinize taşınmak istediğinizi söyleyin ve imkanınız varsa nezih bi semte taşının. Sapık her yerde ama nezih semtlerde olma olasılığı daha az.

Yok ben istemiyorum illa döneceğim diyorsanız da siz bilirsiniz. Eğer mutlu olacaksanız neden olmasın hayat sizin hayatınız

bakın işte dava açsanız ne davası açacaksınız

adam bana baktı diye mi

adamın bir fiili yok bir şey dememiş, bir şekilde sizinle konuşmamış, fiili bir müdahalesi yok

sokakta karşılaşmış, balkonda görmüş

eşiniz ne zamana izin alabiliyor

sizin biraz hava değişimine ihtiyacınız var

ya da sorun olmazsa azıcık annenizin yanına gidin bu ortamdan uzaklaşın

Canım insaallah ablam turkiye ye gelen durumu var sağlık la ilgili bişey için ilaç o ocak bana

yabancı olduğunuz nasıl anlaşılıyor

kapalıyım ferace şal diyorsunuz

ülkenin yarısı kapalı

Türkçe konuşuyorsunuz

her an yanınızda olan iki küçük çocuk var

neden siz genelden farklı kabul edilesiniz ki

Açıkladım ya herşeyi çocuklarla birlikte yapıyoruz.sabah eşim gidiyor çocukları parka götürüyorum alışverişe falan.burda kadınlar grup halinde geziyor ben cocuklarla

Yuh yani bi kadını dovmediginiz kalmış... Rahatsız oluyorum diyorsa gerçekten rahatsızdır bu kadar basit. Yurt dışından gelip aile olmadan tek başına kalmak ne kadar zor biliyor musunuz sadece yalnızlık değil yepyeni bir ortama, yepyeni bir kültüre de giriyorlar. Bir de böyle kötü bir olay yaşamış psikolojisinin bozulması çok normal.

Şimdi bence eşinize taşınmak istediğinizi söyleyin ve imkanınız varsa nezih bi semte taşının. Sapık her yerde ama nezih semtlerde olma olasılığı daha az.

Yok ben istemiyorum illa döneceğim diyorsanız da siz bilirsiniz. Eğer mutlu olacaksanız neden olmasın hayat sizin hayatınız

Teşekkür ederim anladınız için.bende düşündüm nezih yeri aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum alisamam artık insanlardan çok korktum

Konu eşim değil.malesef türkiyede olan akrabalar ankara ızmir eskişehir tarafında istanbul da akraba yok.
Konu eşin değil ama sende eşinin namususun.. tepkili konuşmaya gerek yok diye dusunuyorum. Ankara ile İstanbul arasi mesafe çok az sureye dustu bilmeniz lazım. Yabancıym demissin de kim anlıyor senin yabancı olduğunu tanıdığın ettiğin yokken? Ayrıca bi kac gün ara ile çıkar çocukları dışarıya her gün dışarı çıkarmak zorunda değilsin biraz da evde oyala çocukları ? Çok da rahatsızsan savcılığa şikayet et.. kusura bakma adamı anlarım da arabalarla erkeklerin sana satasmasini anlamadım. Demekki sende ortalikta kendini çok belli eden bir bayansn? Bence o muhitte dul bayanlar vardır diye dusunuyorum seni dul diye dusunup peşine düşmemiştir kimse ?! Bir de tesetturluyum diyorsun onca açık cazibeli bayanlar varken neden ben sorusunu sordun mu kendine ? Oturduğun yerde hiç mi tanıstigin komşun falan yok ? Sanki baska bisey ima etmeye çalışıyorsun madem memnun değilsin ya geldiğin yere dön ya kocana bu durumu anlat. Dusunuyorum da seni surekli takip eden birisi kocan var mı yok mu bilir . Parmağına da yüzük tak gostere gostere gez. Ya da eşin bir gün izinli olsun bütün gün gorunun orda burda.

Abla polise şöyle eşine soyle hiç birsey olmaz bunlar yüzünden gurbet çekme huzurun yerindeyse, veya evinizi satılığa çıkarın taşının

işte bu sapıklar ne yapıyor

biz de günde onlarca böyle uzaktan bakan adamlar görüyoruz

belki biz de birilerine öylesine bakıyoruz ama karşımızdaki bundan rahatsız vs vs

ne yapıyorlar da

kansız sapık vs gibi sıfatlar söylüyorsunuz

belki o adam ya da adamlar birimizin eşi
Hayır bence başka bisey var . Evinin etrafında olan adamı anlarım da arabalarla gençler gezer gençlerin de bizim gibi evli çocuklu kişilerle işi olmaz diye dusunuyorum. Ufak bir mahalle ise zaten adamın da adı çıkar.

polise sikayet edin bence,
kac kere takip ettigini gormussun, yeterince gecerli delil bence.
ne mayaklar var Allah korusun.
polis biseyler yapar belki.

Back
X