- 5 Mayıs 2016
- 97
- 12
- 1
- Konu Sahibi Pasaklianne1
Şirket adı yazılıyor mutürkiye cumhuriyetinde nasıl bir işte 7 gün çalışılır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şirket adı yazılıyor mutürkiye cumhuriyetinde nasıl bir işte 7 gün çalışılır.
açık açık yazma sektör belirtebilirsin.Şirket adı yazılıyor mu
çok çalışmam gerek çoook un özeti mi bu ..çalışmak gerekir belkide çalışılır mı orası muallak ..üç bilemedin 4 işi bir arada idare etmesi lazım hem gece yarılarına kadar hem 7 gün.o adamda başka bir ev daha vardır.Asıl bu ulkede bu kadar cok calisilir :))))
Türkiyede akraba var ama 3 saatlik uzaklıkta!!!! Akraba yok deme barı ! Akrabadan anladığın anne baba kv kp olmamalı ! Sizi duyanda Türkiyeyi hiç bilmiyor zanneder ! Taşınmadan önce eşin burdaki akrabalara sorabilirdi su semt nasıl diye. Van'daki adama sor semt semt bilir Türkiyeyi!! Kendini belli etmekten kastım senin düşündüğün gibi ahlaksızca degil ama "kişi kendinden bilir işi "!!!! Burda konu aciyorsan her turlu yorumu kabul ediyorum mantığına burunmus olmanız lazım zîra herkes size inanmak zorunda değil ! Küçük bir semtte herkes birbirini tanır ! Git başka kişilerin üzerine oyna canım !Ortalıkta kendini belli etmek ne demek feracesini giymiş çocuklarını parka gezmeye götüren gece gündüz başlarında onların gelişimine katkı sağlamak kendini belli etmek mi? Sorun ben size anlattım türkiyede akrabamiz yok sahipsiz sanilmamiz ama bayan olarak dediniz laf hiç hoş de il.
Işte benim başıma gelen bu kansız kötü insanlar
eşinizin sözü geneli kapsamaz. Adam sapık, kadının sureklı arkasında, nereye donsem karsımda dıyor. Şimdi bi farketmez iki farketmez ama millete baka baka gezmeyen biri olarak ben bile aynı simayı bi kaç kere gordukten sonra bu ne iş derim. Eger bakar körse insan bişey diyemem tabi. Bu sapıkkar açık kapalı ayrımı da yapmaz tabi ki. Allah iyilerle karsılastırsın ne diyim13 yıllık evliyim 10 yıldır eşim dışarda görevli ... Kapalı değil açık bir bayanım hiç başıma dediğiniz gibi birşey gelmedi daha doğrusu biri bana baksa da ben görmem erkeklerin yüzüne bakmama huyum vardır
Ev almadan evvel 7 yıl aynı binada oturdum iki üst komşum eşimin olmadığının bile farkında değilmiş bir kavga esnasında Ada'm bana eşinizle muhattap olmak istiyorum dedi de öyle öğrendi
Kısacası bahsettiğiniz olay hiç başıma gelmedi ama gelseydi de evimi satmazdım ne münasebet
Gerçekten dul da olsanız kimse üstünüze atlayamaz merak etmeyin
Eşim daima bana " bir erkeğin sana Nasıl davranacağını sen belirlersin" der gerçekten haddi aşabilen olmadı henüz!
Şirket adı yazılıyor mu
:)Şirket adı yazılıyor mu
Yurt dısından gelen cogu ınsanda bu tarz sızlanmalara cok sahıt oluyorum. Yurtdısında insanla cok muhattap olunmadıgı , her iş usulunce vs goruldugu ıcın tuBu konu bana dalga amaçlı açılmış gibi geldi trollemek falan diye düşünüyorum ama yine de siz bilirsiniz. Diyelim ki doğru, madem türkiyede tanıdığınız yok neden geldiniz
neden türkiyede tanıdıgınızın olmadıgını bile bile sıkılacağınızı düşünmeden geldiniz de şimdi sıkılıyorsunuz ki?
ayrıca sadece siz 1 tane sapık tanıdınız diye semtinizde, o semti aşağılayamazsınız yapmayın lütfen.
bi de ayna tutarak röbtgenleme yapılabilir mi ? Ayna tutmada ki amac sadeceKonu sahibi burada bile aşırı alıngan tavrınız var, acaba tüm her şeyi yok yere üstünüze alınmış olabilir misiniz?
Ayna tuttular falan da, bu devirde kim kime ayna tutar, aynalı tahir oldu aynalı taciz. Bence çocukların işidir ama siz aşırı alınganlıkla adamın biri bana ayna tutuyor sanmış olabilirsiniz. Yani ultra gerzek olmalı sokak ortasında millet görür mü, görmez mi demeden birinin evine ayna tutmak için...
Herkes dul sanıyor, bana sarkıyor, telimi alıyor falan. Yani mahalle küçükse, kocanızın olduğunu herkes öğrenmiştir çoktan. İllaki adam sabah giderken, gece gelirken görmüşlerdir. Ne yani inciğinizi cinciğinizi öğrenenler, bu ayrıntıyı mı öğrenemedi? Siz dul değilsiniz ama dul psikolojisine girmişsiniz. Yani komşuyu bilmem ama siz dul olduğunuza bayağı bayağı inanmışsınız ki kocanızdan yardım bile talep etmiyorsunuz....
düzen derken? Geri dönüş mü istiyrsunuz?Düzen aynı ol ucak psikolojik iyice beter olmasından korkuyorum.
Arabalı sapık? Onlarda mı bulaşıyor siEYok ya yaza kadar bu evi satamazsak abimleri cagircagim dovsun şunlar tek o de il arabalı sapiklarida helal etmiyorum hakkimi
bu kısmı tekrar yazabilir misiniz? Şimdi her şey oturdu demişsiniz ama ben anlayamadımAnlama para oynamıştım bugün.ertesi gün x sigortadan aradık y kişi trafik kazası geçirdi neyiniz oluyor dedi kadın anlam ama aklım çıktı kızlar önceden hat tim faturasizdi kontur yükleyen numara mi almışlar.şimdi herşey yerine oturuyor
Dogru soyledıgıne ınanıyorsundur tabi ama biİm merak ettıgımız gercekten adamların niyeti o mu? Acıkcaaı turkıyede o eski laf atan erkek?", yan bakan vs gıbı olaylar eskıye gore cooook azaldı. Bence siz bır onyargıyla geldiniz ve bu sebeple herseyı ustune alınıyorsunuz . Cidden o adam takılıykr olabılırdı ama arabayla gecenler kim? Belirli bi araba mı yoksa?.hepiniz deli olduğumu düşünüyorsunuz yemin ederim doğru soyluyorum
Kısaca çocuklarımla parka gitmem alışverişe gitmem edepsizler üzerine alınmış dul kadın sanıliyorum.gözlemledim burda kadınlar ikili üçlü takılıyor.ayda alışverişe eşleriyle gidiyor.ben herşeye çocuklarla gittim için dil sanılıp rahatsız edilmeye çalışıldım.çok üzüldüm
Gerçekten çok zor bi durumla karşı karşıyaşınız ama yurt dışına gitmeniz imkansız sanırım eşinize mudur çünkü işini bırakamaz hemen hem siz bu talepte bulunsaniz bile ne diceksiniz bu öyle açıklanacak bişey de deGil sonra mazallah böyle şeyler adamı katil eder bence en iyisi sizi bu adam kocasıyla el ele görsün dışarı çıkın pazar günleri o da anlasın dul olmadığını ki bence biliyordur ha o laf yapan kadınları da takmaya kadınların düşmanı kadinlar zaten hiç mi hiç takmaya kesinlikle sakınMayın hiç bişey olmamış gibi davranın sonucta Allah biliyo ama nacizane fikrim çok fazla biraz dışarı çıkmayın eşinize olmadan cunkullanılamaz dedikodular yayılır daha çok canınız yanar bu sefer o kadinlar " bak bak o adam için sürekli çocuklarını bahane edip geziyo parkları gidiyo onu görmek için " falan diyebilir o cahil mahalle kadınlarını iyi bilirim benMrh hanimlar ben 27 yasinda 2 cocuk annesiyim esim ve benbyurtdisindan turkiyeye geldik.yabanci ulkede buyudugumuz icin evlenince vatanimiza döndük.çok severek evimizi aldık ilk çocuğumuza hamileydm eşim müdür haftanın 7günü çalışıyor.hastane kontrollerine vs hep tek gittim mecbur.evin market alışverişini hep benbyaptim eşim aralıksız çalışıyor.neyse ilk bebeğim doğdu parka oyun alanlarına avm sürekli götürdüm çünkü türkiyede akraba yok.gayet mutluydum turkiyedeyiz evin istediğim gibi çocuğum sosyal derken ikinci bebeğe hamile kaldım bebek doğdu biraz huysuzdu geceleri yanında uyutmaya başladım o ara yüksek sesli müzik sesi duyuyorum alınmadı üstüme çocuklarla evde oyun oynarken eve yana tutuldu biraz garip seçim sonra fark ettim ki edepsi insanlar evimi izliyor allahım sen böyle insanları ıslah et! Çocuklarla dışarı çıktığımda hep bi adam önüme çıkıyordu onememedim tesadüf dedim yine parka giderken bu adam önüne çıktı çocuklarla beni takip ediyormuş markete gitsem karşımda nereye girsem karşımda midem bulandı iki çocuklu kadınım üstüme dışarda dikkat çekici hiç bişey yoktur ferece ve siyah sal açık seçik giysemde yine bunu yapmaya hakkı yok ama siyahlara bürünmüş biriyim neyse öyle korktumki anlatmam bu adam meger karsi binamizda oturuyomus pis sapik yıllardır beni gozetletini anlafim esime soylesem katil olacaktık evi satıp yurtdışına geri gitmek istiyorum.insanlar nasıl bu kadar kötü anlamıyorum eşim 7gün sürekli çalıştı için beni dul sandılar acaba çünkü mahallede bu iki kadın beni işaret edip fisir fisir konuştu ayip kardesim ben vocuklarimi buyutme derdinde esimde cocuklarimizin gelecege icin canla basla calusmakta helal etmiyorum hakkimi bu mahalle de oturan insanlara.sizden istediğim dua insanların şerrinden iftrasından korunmak için bildiğiniz dua var mi? Agresif bu insana dönüştüm aileme kardeşlerime anlatamıyorum yurtdisindalar keşke bizde yurtdışından gelneseydik.insaallah bu evi hemen satar kurtuluruz burdan kendibulkemde gurbet oldum
Ay Evet ya bende sinir oldum neler denmis yalan ya da doğru ortada bi taciz var ...zey_tin
Ne kadar guzel yazmissiniz.
Hukukta bile taciz konusunda kadin beyani esasken, burda yasadigi korku ve panigi paylasan bi kadina hele de hem cinsleri tarafindan yazilanlari okuyunca utandim.
Suclamislar yetmemis herkes psikiyatrist olmus teshis koymus,bu nasil bi kin ve empati yoksunlugu ben anlamadim.
Teşekkür ederim güzel yorumun içinzey_tin
Ne kadar guzel yazmissiniz.
Hukukta bile taciz konusunda kadin beyani esasken, burda yasadigi korku ve panigi paylasan bi kadina hele de hem cinsleri tarafindan yazilanlari okuyunca utandim.
Suclamislar yetmemis herkes psikiyatrist olmus teshis koymus,bu nasil bi kin ve empati yoksunlugu ben anlamadim.