- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.665
- 248
- 39
Bende öleydim hatta ileri boyuttaydı iğne gçrünce bayılırdım.geçecek bu korku yaşaya yaşaya Allah yardmcnz olsunİstediği herşeyi aldırır ama o iğneyi yine yaptırmaz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öleydim hatta ileri boyuttaydı iğne gçrünce bayılırdım.geçecek bu korku yaşaya yaşaya Allah yardmcnz olsunİstediği herşeyi aldırır ama o iğneyi yine yaptırmaz :)
belkide ailesi küçükken ''yaramazlık yaparsan doktor iğne yapar'' diye korkutulduğu için bilinç altına çadır kurmuş olabilir"Kan benim, damar benim" diyor çocukcağız.
Geçmişinde doktor/hemşire vs, acaba canını yakacak şekilde mi yaptı iğneyi? Kolay kolay bir insan, çocuk da olsa, korkmaz.
Bazıları kasap gibi, şaaak diye bir geçiriyor, ufff. Yazarken bile içim cız etti.
Yaşıda küçük değil aslında..hipnoz yöntemlerini bir araştırın isterseniz..yaş sınırlaması var mı emin değilim ama iğne fobisini yenmekte etkili olabilir.İşe yarıyor mu peki terapi? Ne durumdasınız
Yazık bebeklere hiç dayanamıyorum ama en azından zaptedilebiliyo bizim yiğen 12 yaşında kaçıyo :) Allah sizin de yardımcınız olsunBenim oğlumda 17 aylık şimdiden yıkıyor ortalığı 20 gün sonra 3 iğnesi var ben kara kara düşünuyorum.
Evet o da ayrı bir yöntem ilk olarak pedagogu deneyeceğiz birYaşıda küçük değil aslında..hipnoz yöntemlerini bir araştırın isterseniz..yaş sınırlaması var mı emin değilim ama iğne fobisini yenmekte etkili olabilir.
Erkek çocuğu bizim ki :) kız olan kendisi istiyor iğne :)))Şöyle ufacık bi cimcikleseniz bak bu kadar acıyacak sadece diye. Hatta uyuşturucu spreyler var iğne yapılacak yere sıkılıyor hiçbir şey hissetmiyor iğne yapılan kişi. Benim arkadaşımda da iğne fobisi vardı. En son hastaneye gittiğinde iğne yapılacaktı mecbur. Kız sedyeye yerleşene kadar uyuşturucu spreyle iki saniyede yaptı iğneyi hemşire. Aklımın almadığı tek fobi bu valla. İnsan minicik iğneden niye korkar ki. Kaldı ki zaten on saniyelik bir şey totalde. Ama kızımız küçükmüş henüz. Cimcikleyin siz yine de![]()
Valla hepimiz az biraz korkuyoruz galiba :)Ayy napsan zor geçer benimde var iğne fobim 23 Yaşımda anca aşabildim ki aştım sayılmaz tek başıma asla kan veremiyorum yanımdakinin etlerini sıkıp bağırıyorum hala daha(((
3 kişi zor tutuyoruz deli gibi tepiniyorYazık bebeklere hiç dayanamıyorum ama en azından zaptedilebiliyo bizim yiğen 12 yaşında kaçıyo :) Allah sizin de yardımcınız olsun