- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
-
Tam bir askerlik psikolojisinden kaynaklanan kısknçık sana güvenmiyormuda bu kadar zaman beklemişsin resmen hayatına müdahale etmeye çalışıyor sonuçta gezmeye değil ablanı ziyarete gidiyorsunuz bunun böyle olduğunu anlat bence ama sakince sende sinirli konuşursan olaylar kötüye gider bence...
Daha ortada fol yok,yumurta yok nasıl senin hayatına karışır.Baştan ipleri vermişsin eline şekerim.
Hemde annen ile ablana gideceksin,duyanda tatile falan gideceksin sanır.
Bence bu ilişkinizi oturun bir daha gözden geçirim derim.
Lütfen mantıklı düşünün,mantıklı kararlar verin.Söz konusu olan kişi asker bile olsa bu tarz şeyler yanlış bence.Çünkü aynı şeyleri kızkardeşimde yaşıyor ve ben deliriyorum.Ne var bu kadar hayatınıza karışırlarki hemde ortada hiç bir şey yokken!!
bencede çok yüz vermişsin bitecekse bitsin de bakalım ne diyecek,askerdeyken çekilmez oluyolar ben azmı çektim,keşke söylemeseydin gidecegini,sana ne karışır evli degilsin bişe degilsin takma boşver...
bende diyorum güvenmiyormusun diye ailemden fazla sana güvenirim asla güvensizlik degin diyor.canım inan 1 aydır anamdan emdigim süt burnumdan geldi derdi nedir anlayamıyorum.askerlik psikoloji tmm ama benimde psikolojimi bozdu.sakin sakin anlattıgımdada tepeme cıkıyor.ne yapacagımı sasırdım.
evt zor bir durum bence onun askerlik yüzünden psikolojinin bozulduğunu ve seninde üzülmene sebep olduğunu güzelce anlat bak aşkım sen böyle yaptıkça beni üzüyorsun kırıyorsun hem ben eğlenmeye değil özlem gidermek için gidiyorum keşke ablam yanı başımda olsa da hergün görmüyorum ki de ve sen askerdesin beni özlemedinmi bende ablamı özledim empati yap beni kendi yerine koy vs.. de bakalım belki anlar ....
kızlar sinirim tepemde yardım edin bana. sevgilim askerde.1aydır alınganlıkları beni acımdan bezdirdi.daha askerligin bitmesine 4 ay var ama cıldırmak üzereyim.anlayıslı oluyum alttan alıyım dedikce tepeme cıktı.bugunde beni sinir etti artık dayanamıyorum.olayı anlatacagım hatalıysam hatalısın deyin lütfen..
ablam sehirdısında evli ve yarın ablamlara gidecegiz.yegenimi ve ablamı cok özledik.annemle gidecegim.1 hafta önce gitmeye karar verdik ve ben bu kararı sevgilime söyledim.yarın gidiyoruz ve bugun beyefendi aniden tepki gösterdi.önce GİTME BENSİZ GEZECEKSİN ORALARDA DELİRCEM BEN BURDA dedi.kıskanclıktır normal belki dedim alttan aldım.sonrada İÇİMDE KÖTÜ BİR HİS VAR SANKİ GİDERSEN İLİŞKİMİZE ZARAR GELECEK dedi.işte bu sözü bende delimin tepeme cıkmasına yetti.bende BU KADAR BASİT BİSEYDEN ZARAR GÖRECEKSE İLİŞKİMİZ BİTSİN dedim.ben böyle degince zeytinyagı gibi üste cıkmaya basladı.vayy efendim bitsin denirmiymiş ne kadar vicdansızmısım falan filan..bende SEN BENİM ABLAMI YEGENİMİ GÖRMEME ENGEL OLAMAZSIN dedim.ENGEL OLAN YOK diyor ama bu sözleri engel olamasına sebep.ANNENE SÖYLE GİTMEYİN diyor ya.annem söylesem kadıncagız haklı olarak delirir.simdi onun gözünde ben hatalıyım.sizce burda hatası olan benmiyim?bence sonuna kadar o hatalı.beni sinir etti valla delircem artık.önceden böyle herseye karısmazdı askerde olunca iyice abarttı.alttan alıyorum askerde diye ama yeterrrrrr.offf kızlar bi akıl verin banaaa
sen özgursun, o degıl...aynı duyguyu bır de tersten duşun bakalım, hırçınlaşırmıydın karar ver? burnunun ucunu bıle dışarı cıkaramıyor, hapis içerıde. dayan bence az kalmış. az konuşarak ıdare et derım. tatlım senı anlıyorum, orada olmak çok zor, senın yerıne kendımı koyuyorum bende hırçınlaşırdım. bızım ilişkımız pamuk ıplıgıne baglı degıl korkma. her an aklımdasın falan dıyerek egolarını tatmın et. bıraz zaman ver sakınleşsın sonra konuşun. keskın sırke kupune zarar. mecbur alttan alcan canım çunku o çok yalnız şuan.cok gergın ıçerıde.
canım önce alttan aldım askım özledim yegenimi falan filan dedim.ama nerdeeee anlamıyor.zaten ne zaman dinledinki sözümü ben kendimi öldürsem yine gidersin sen dedi.yarabbim ya cıldırcam inanki.alttan alıyorum yoook..daha cok tepeme cıkıyor.bende ters bi laf söylesem kavga ediyoruz.tıpkı simdi oldugu gibi..bende cabuk sinirlenen biri degilim ama gidersen ilişkimiz zarar görecek sanki içimde bir korku var degince tepem attı.hatasınıda anlamıyor.allahım yaaa ne yapcagımı sasırdım
neden alttan alacaksınız ki. sevgiliniz size saçma sapan mantık dışı ,emirler versin,ablana gitme gibi,kaprisler yapsın sizde, alttan alın. oh ne ala memleket.
nemi yapacaksınız. bir güzel ablanıza gideceksiniz....
canım önce alttan aldım askım özledim yegenimi falan filan dedim.ama nerdeeee anlamıyor.zaten ne zaman dinledinki sözümü ben kendimi öldürsem yine gidersin sen dedi.yarabbim ya cıldırcam inanki.alttan alıyorum yoook..daha cok tepeme cıkıyor.bende ters bi laf söylesem kavga ediyoruz.tıpkı simdi oldugu gibi..bende cabuk sinirlenen biri degilim ama gidersen ilişkimiz zarar görecek sanki içimde bir korku var degince tepem attı.hatasınıda anlamıyor.allahım yaaa ne yapcagımı sasırdım
fazlasıyla taviz vermişsiniz...
sizin nikahlı eşiniz değil ki bu kadar hayatınıza karışıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?