Aile şirketi gibi düşün herkes içli dışlı ama bı benle küçük patron kımseyle içli dışlı olmayı sevmıyoruz. Soğuğuz genellikle ama kadın anlamıyo. Bide büyük patrondan yüz buluyo açıkcası..Isyerinde boyle samimiyeti nerden aliyor?
Ácikca soyle kirilirsa kirilsin
Senin psikolojinden onemli mi ?
Amma bunaltmış seni sende o derdini anlatınca he de geç hiç yorum yapma.Bıktım , vallah bıktım , billah bıktım
Derdim işyerımde çalışan yemekçi abla kızlar.
Kadın bır ağzını açıyor dır dır dır dır konuyu bıryerden başka biryerlere bağlıyo yıne anlatmaya devam kadının kapatma düğmesi yok :) Her gun şuram ağrıyo buram ağrıyo diye diye benımde psıkolojmı bozdu. Dert dinleye dinleye mutsuz olduğumu farkettım. Eşimede anlattım bu konuyu mesafe koy dedi. Ama anlamıyor ki kadın mesafedenn..
Odama gelınce direk suratımı asıyorum. Telefonda oyun oynuyorum veya annemlerle konusuyorum whatshaptan ama kadın hala yanımda konuşuyo :) Susturmanın imkanı yok sanki.
Bazen abla işim var mail yazıyorum sen konuşunca toparlayamıyorum dıyorum. Suratını asıp gidiyo ohh diyorum bır daha gelmez bana küsüp. Yarım saat sonra yıne dibimde bitiyo..
Ne konuşması bitiyo , Ne hastalığı !
Ya kardeşim banane senın torunundan , oğlundan, kocandan , gelınınden .. Gına getirdin gari ya demek istiyorum ama nerdeee bende o cesaret :)
Çok korkuyorum bırını kırmaktan ama ben bu sefer harap oluyorum
Bide şu var ben ona bir derdimi anlatayım hee deyip geçiyo önemsemıyo. Bende artık anlatmıyorum. Oda anlatmasın dıye bende ona kısa cevaplar verıyorum.
He , yaa , Tüh gibi.Hastayım derse geçmiş olsun. Doktora git gibi ama kadın dakıka başı hala kolum ağrıyo , göbeğim ağrıyo , bacağım ağrıyo .. İlk başlarda üzülüyordum ama bu kadarda fazla . Ağrıyorsa çalışma ben napim ama dimi !
Sırf bu kadın yuzunden işimi değiştirmekte istemıyorumNapicam beeenn
Offf rahatladım ya . Keşke şunları yüzüne söylesemm.
Okuduğunuz için teşekkürlerr
Yapmıyorum. Suratına bile bakmıyorum kı . Bilgisayara bakıyorum o konuşuyo . Hatta bişey okuyomuş gibi yapıyorum konuşmasın dıye ama yok kadın artık yüzsüz mü nedir anlamadım kı. Büyük diye saygısızlıkta etmıım dıyorum ama taşmama ramak kaldı..Amma bunaltmış seni sende o derdini anlatınca he de geç hiç yorum yapma.
Odama girek giriyo . İş yapıyomuş gibi yapıyorum ama bı oturuyo yarım saat kalmayınca bı sure sonra telefona yöneliyorum. Bu sefer konuşmaya başlıyoHayatta hiç kimse için kendinden taviz verme. Müsait değilim de her geldiğinde. Mecbur değilsin dinlemeye. Bırak senin psikolojin bozulacagina onunki bozulsun. Bozulmaz zaten başka birini bulur. Takma kafana hayat kısa
Bide 50 yaşında kadın yanı . Dertlerımızde bir değilki.. Sürekli bir derdi var . KK ya üye olsa gün aşırı konu açardı yemınlenPiskolojisi bozuk galiba kendi dinlemiyo ama anlatmayi seviyoiyi bir tavir koyacan ama dilinle anlatcan, anlamiyo diyosun tavirlardan cunku boyle dinle dinle negatif olursun boyle arsizlan hani iyi arktsin olur paylasimlar olur karsılıklı o baska,yoksa insana faydali olmak guzel birsey fikir alisverisi insani rahtlatir bu kadin iyi degil belliki seni bunaltmis
İşyerımı çok sevıyorum tek sevmedığım oBenim iş yerimdede vardı aynılarını anlatır dururdu. Telefonla konuşurdm hemen gelinceayrıldım işten ama her gidişimde(eşim orda olduğundan) hala aynı. Değişmiyolar maalesef huy edinmişler
açıkça konuşsan rahatsızlığından yada patron uyardı iş saati sohbet etmemizden dolayı uyardı desenYapmıyorum. Suratına bile bakmıyorum kı . Bilgisayara bakıyorum o konuşuyo . Hatta bişey okuyomuş gibi yapıyorum konuşmasın dıye ama yok kadın artık yüzsüz mü nedir anlamadım kı. Büyük diye saygısızlıkta etmıım dıyorum ama taşmama ramak kaldı..
Bıktım , vallah bıktım , billah bıktım
Derdim işyerımde çalışan yemekçi abla kızlar.
Kadın bır ağzını açıyor dır dır dır dır konuyu bıryerden başka biryerlere bağlıyo yıne anlatmaya devam kadının kapatma düğmesi yok :) Her gun şuram ağrıyo buram ağrıyo diye diye benımde psıkolojmı bozdu. Dert dinleye dinleye mutsuz olduğumu farkettım. Eşimede anlattım bu konuyu mesafe koy dedi. Ama anlamıyor ki kadın mesafedenn..
Odama gelınce direk suratımı asıyorum. Telefonda oyun oynuyorum veya annemlerle konusuyorum whatshaptan ama kadın hala yanımda konuşuyo :) Susturmanın imkanı yok sanki.
Bazen abla işim var mail yazıyorum sen konuşunca toparlayamıyorum dıyorum. Suratını asıp gidiyo ohh diyorum bır daha gelmez bana küsüp. Yarım saat sonra yıne dibimde bitiyo..
Ne konuşması bitiyo , Ne hastalığı !
Ya kardeşim banane senın torunundan , oğlundan, kocandan , gelınınden .. Gına getirdin gari ya demek istiyorum ama nerdeee bende o cesaret :)
Çok korkuyorum bırını kırmaktan ama ben bu sefer harap oluyorum
Bide şu var ben ona bir derdimi anlatayım hee deyip geçiyo önemsemıyo. Bende artık anlatmıyorum. Oda anlatmasın dıye bende ona kısa cevaplar verıyorum.
He , yaa , Tüh gibi.Hastayım derse geçmiş olsun. Doktora git gibi ama kadın dakıka başı hala kolum ağrıyo , göbeğim ağrıyo , bacağım ağrıyo .. İlk başlarda üzülüyordum ama bu kadarda fazla . Ağrıyorsa çalışma ben napim ama dimi !
Sırf bu kadın yuzunden işimi değiştirmekte istemıyorumNapicam beeenn
Offf rahatladım ya . Keşke şunları yüzüne söylesemm.
Okuduğunuz için teşekkürlerr
Dur bide onu denıyeyım. Küçük patronla araları pek iyi değil. Ben diyim benı uyardı konuşmamızdan rahatszı olmuş .açıkça konuşsan rahatsızlığından yada patron uyardı iş saati sohbet etmemizden dolayı uyardı desen
Yoğunum dıyom ama kadın anlamıyooAynısı benim başıma geldi:
Kadın: Vıdı vıdı vıdı...
Ben: Abla şuan çok yoğunum kusura bakma.
Bu defalarca tekrarlanır... Başka çözümü yok derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?