Delirttin artık benı delirttinn !

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Calistigim okulda yenekhanede gorevli biri var, ben de insanlar tepeden bakiyor demesin diye cok ozenli davranirim,baslarda gayet seviyeli sekilde tabi, guleryuz gosterince, bi baktim ertesi gunlerde benle dedikodu yapmaya calisiyo yine dogal davranmaya calisarak ciddi bi mesafe koydum, dedikodusunu kibarca agzina tıktım.. Yanimiza gelince kisa cevaplarla ve ciddi ifadeyle gecistirdim, hani yanimizdan gitmesini ister gibi.. Sonra baktim o da normale döndü, yani anladi sanirim, daha seviyeli ve dikkatli..
Hak veriyorum konu sahibi, boyle seyler insanı cok geriyor.. Gerekirse kirmadan ama acikca soylemek gerekiyor..

Abla senin isin yokmu cunku benim cok var de kestir at. Bu kadar dirdiri bilen ne demek istedigini de anlar diye dusunuyorum.

kadının anlatçak kimsesi yok galiba ee birazda konuşmayı seviyor sanırım..iş saatinde konuşmanın uygun olmadığını söyle..laf işitiriz bak işimizden edersin bizi falan de..
Patronlar mubarek o konuda çok rahat Bitek küçük patron kızıyoo varkende zaten konuşmaz. Pek anlaşmıyo onlar

Ablaya söyle buraya üye olsun ,buraya anlatsın

ben kocasına ve çocuklarına üzüldüm ömür törpüsü anlşadığım kadarı ile

Huyları batsın.
Ben de hic sevmiyorum şöyle boş beleş her şeyden konuşan insanları.

Nasıl yorulmuyor anlamıyorum.
Hic mi boğazı ağrımıyor.
Enerjisi hic mi bitmiyor.

Madem küçük patronda sevmiyor. Beni uyardı is saatinde bu kadar lacka olunmaz biraz kendinize dikkat edin dedi, derseniz ve isimden olmak istemiyorum abla bundan sonra sürekli konusuyormus algısı yaratmak istemiyorum kusura bakma deyin kapatın konuyu.

Anlayacak mi bakalım.

Açıkça şöyle yeter anlatma bunaldim diye o gelince çık odadan wc ye falan git. Olmazki böyle.

Huyları batsın.
ay ay bu soruları bende kv için soruyorum kendime ama dört yıldır cvp bulabilmiş değilim

Eve
hmm allah kolaylık versin ne diyim yakındalar mı öyle
Evet beşini de sık sık görüyorum ve her görüşümde başlıyorlar anlatmaya hiç frenleri yok wc ye bile gidemezsin allahtan annem onlara çekmemiş bir de niye sende cvp vermiyorsun diyorlar cvp veriyorum bu sefer de aaa sen de hiç konuşturmadın bizi diyorlar

Abla dememeye başla önce Bence. Atiyorum adi haticeyse hatice hanim de. Ayrıca odanda ne işi var. Ya da patronuna anlat durumu işimi engelliyo kibar bi dille calisanlarla fazla sohbrt etmemesini soyler misiniz falan de ama patronun da kovacak bi tipse dikkat et

Bide çok bilmiş herseyı bilir herseyden anlar. Zaten oyle olmasa 1 dakika tutmazlar onu buyuk patronun gözdesıdır
Hareketlerımle anlamadığının farkına vardım evet. artık napalım onun gıbı yuzsuz olucaz

haklısın .. fikirler çok güzel dediklerinizi uygulayacam bakalım :))
bugüne kadar kırılmasın dıye hareketlerımle belli etmeye çalıştım ama anlamadı. Sanırım artık söylucem. yeter garı dıye

ben kocasına ve çocuklarına üzüldüm ömür törpüsü anlşadığım kadarı ile
kocası ve oğulları hayatlarından gayeeet memnunn. E alışmışlar artık
Bu kadından bende tam beş tane var
Nasıl dayanıyosun?
Aslında çok rahat bizim işyerı helekı kış aylarında hiiç iş olmuyor. Oda olmadığını bılıyor ama ben yalan söyluyorum. Mail atıyom falan dıyorum Ama arsız işte Konuşup duruyoooo

senin teyzelerin kafa birazz

Açıkça şöyle yeter anlatma bunaldim diye o gelince çık odadan wc ye falan git. Olmazki böyle.
Aha süper fikir. O gelınce odadan çıkım hemen dışarda falan dolanayım

Kovmazlar kadın 10 yıldır burda. Her bı boktan anlıyo. Hasta olsalar hemen tedavı eder falan yanı. Büyük patron buna kızım falan der.. ;Aslında bugun ona s....... hanım deyım bakalım nolcak. Hayırdır derse. Müşterilerin yanında abla mabla hoş olmuyo derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…