Calistigim okulda yenekhanede gorevli biri var, ben de insanlar tepeden bakiyor demesin diye cok ozenli davranirim,baslarda gayet seviyeli sekilde tabi, guleryuz gosterince, bi baktim ertesi gunlerde benle dedikodu yapmaya calisiyoBıktım , vallah bıktım , billah bıktım
Derdim işyerımde çalışan yemekçi abla kızlar.
Kadın bır ağzını açıyor dır dır dır dır konuyu bıryerden başka biryerlere bağlıyo yıne anlatmaya devam kadının kapatma düğmesi yok :) Her gun şuram ağrıyo buram ağrıyo diye diye benımde psıkolojmı bozdu. Dert dinleye dinleye mutsuz olduğumu farkettım. Eşimede anlattım bu konuyu mesafe koy dedi. Ama anlamıyor ki kadın mesafedenn..
Odama gelınce direk suratımı asıyorum. Telefonda oyun oynuyorum veya annemlerle konusuyorum whatshaptan ama kadın hala yanımda konuşuyo :) Susturmanın imkanı yok sanki.
Bazen abla işim var mail yazıyorum sen konuşunca toparlayamıyorum dıyorum. Suratını asıp gidiyo ohh diyorum bır daha gelmez bana küsüp. Yarım saat sonra yıne dibimde bitiyo..
Ne konuşması bitiyo , Ne hastalığı !
Ya kardeşim banane senın torunundan , oğlundan, kocandan , gelınınden .. Gına getirdin gari ya demek istiyorum ama nerdeee bende o cesaret :)
Çok korkuyorum bırını kırmaktan ama ben bu sefer harap oluyorum
Bide şu var ben ona bir derdimi anlatayım hee deyip geçiyo önemsemıyo. Bende artık anlatmıyorum. Oda anlatmasın dıye bende ona kısa cevaplar verıyorum.
He , yaa , Tüh gibi.Hastayım derse geçmiş olsun. Doktora git gibi ama kadın dakıka başı hala kolum ağrıyo , göbeğim ağrıyo , bacağım ağrıyo .. İlk başlarda üzülüyordum ama bu kadarda fazla . Ağrıyorsa çalışma ben napim ama dimi !
Sırf bu kadın yuzunden işimi değiştirmekte istemıyorumNapicam beeenn
Offf rahatladım ya . Keşke şunları yüzüne söylesemm.
Okuduğunuz için teşekkürlerr
Patronlar mubarek o konuda çok rahatkadının anlatçak kimsesi yok galiba ee birazda konuşmayı seviyor sanırım..iş saatinde konuşmanın uygun olmadığını söyle..laf işitiriz bak işimizden edersin bizi falan de..
Ablaya söyle buraya üye olsun ,buraya anlatsınBıktım , vallah bıktım , billah bıktım
Kadın bır ağzını açıyor dır dır dır dır konuyu bıryerden başka biryerlere bağlıyo yıne anlatmaya devam kadının kapatma düğmesi yok :) Her gun şuram ağrıyo buram ağrıyo diye diye benımde psıkolojmı bozdu. Dert dinleye dinleye mutsuz olduğumu farkettım. Eşimede anlattım bu konuyu mesafe koy dedi. Ama anlamıyor ki kadın mesafedenn..
Odama gelınce direk suratımı asıyorum. Telefonda oyun oynuyorum veya annemlerle konusuyorum whatshaptan ama kadın hala yanımda konuşuyo :) Susturmanın imkanı yok sanki.
Bazen abla işim var mail yazıyorum sen konuşunca toparlayamıyorum dıyorum. Suratını asıp gidiyo ohh diyorum bır daha gelmez bana küsüp. Yarım saat sonra yıne dibimde bitiyo..
Ya kardeşim banane senın torunundan , oğlundan, kocandan , gelınınden .. Gına getirdin gari ya demek istiyorum ama nerdeee bende o cesaret :)
Bide şu var ben ona bir derdimi anlatayım hee deyip geçiyo önemsemıyo. Bende artık anlatmıyorum. Oda anlatmasın dıye bende ona kısa cevaplar verıyorum.
He , yaa , Tüh gibi.Hastayım derse geçmiş olsun. Doktora git gibi ama kadın dakıka başı hala kolum ağrıyo , göbeğim ağrıyo , bacağım ağrıyo .. İlk başlarda üzülüyordum ama bu kadarda fazla . Ağrıyorsa çalışma ben napim ama dimi !
Valla üye olsa gün aşırı konu açmassa benım adımda Elçin değil !Ablaya söyle buraya üye olsun ,buraya anlatsın
ben kocasına ve çocuklarına üzüldüm ömür törpüsü anlşadığım kadarı ileBıktım , vallah bıktım , billah bıktım
off nerde buldun 5 tanesini kızBu kadından bende tam beş tane var
BeŞi de teyzem oluyoroff nerde buldun 5 tanesini kız
hmm allah kolaylık versin ne diyim yakındalar mı öyleBeŞi de teyzem oluyor
Yoğunum dıyom ama kadın anlamıyoo
Sanki kadını konuşmaya ayarlamışlarrr
Huyları batsın.
Ben de hic sevmiyorum şöyle boş beleş her şeyden konuşan insanları.
Nasıl yorulmuyor anlamıyorum.
Hic mi boğazı ağrımıyor.
Enerjisi hic mi bitmiyor.
Madem küçük patronda sevmiyor. Beni uyardı is saatinde bu kadar lacka olunmaz biraz kendinize dikkat edin dedi, derseniz ve isimden olmak istemiyorum abla bundan sonra sürekli konusuyormus algısı yaratmak istemiyorum kusura bakma deyin kapatın konuyu.
Anlayacak mi bakalım.
Huyları batsın.
ay ay bu soruları bende kv için soruyorum kendime ama dört yıldır cvp bulabilmiş değilim
Evet beşini de sık sık görüyorum ve her görüşümde başlıyorlar anlatmaya hiç frenleri yok wc ye bile gidemezsin allahtan annem onlara çekmemiş bir de niye sende cvp vermiyorsun diyorlar cvp veriyorum bu sefer de aaa sen de hiç konuşturmadın bizi diyorlarhmm allah kolaylık versin ne diyim yakındalar mı öyle
Bıktım , vallah bıktım , billah bıktım
Bide çok bilmiş herseyı bilir herseyden anlar. Zaten oyle olmasa 1 dakika tutmazlar onu buyuk patronun gözdesıdırYa genelleme yapmak yanlis ama
Bugune kadar gordugum ne kadar cayci yemekci temizlikci kadin varsa hepsi boyle biliyor musun?hepsinde bi afra tafra bi tavir bisey, ustten uste bakmalar, napayim sen okuduysan ben de hayat universitesi okudum tarzlari... Felaket ya felaket, uzak durmak da ise yaramaz, ac agzini yum gozunu bir daha devam edemez
haklısın .. fikirler çok güzel dediklerinizi uygulayacam bakalım :))kapinizi iceriden kilitleyin madem oyle, yada birdahakine daha sert anlatin , tama sen yemegini yapinca isin bitiyor ama ben aksam mesai bitimine kadar calismam lazim o yuzden is saatlerinde gelio benle sohbet ettiginde islerim gecikiyor deyin yani. Herkes yerini cizgisini bilsin yani, bizimde tezmizlik islerini yapan kadin var cok seker bazen 5-10 dak durur sohbet ederiz bazende gunaydin- iyi gunler deriz isini copleri alir gider.
bugüne kadar kırılmasın dıye hareketlerımle belli etmeye çalıştım ama anlamadı. Sanırım artık söylucem. yeter garı dıyeCalistigim okulda yenekhanede gorevli biri var, ben de insanlar tepeden bakiyor demesin diye cok ozenli davranirim,baslarda gayet seviyeli sekilde tabi, guleryuz gosterince, bi baktim ertesi gunlerde benle dedikodu yapmaya calisiyoyine dogal davranmaya calisarak ciddi bi mesafe koydum, dedikodusunu kibarca agzina tıktım.. Yanimiza gelince kisa cevaplarla ve ciddi ifadeyle gecistirdim, hani yanimizdan gitmesini ister gibi.. Sonra baktim o da normale döndü, yani anladi sanirim, daha seviyeli ve dikkatli..
Hak veriyorum konu sahibi, boyle seyler insanı cok geriyor.. Gerekirse kirmadan ama acikca soylemek gerekiyor..
kocası ve oğulları hayatlarından gayeeet memnunn. E alışmışlar artıkben kocasına ve çocuklarına üzüldüm ömür törpüsü anlşadığım kadarı ile
Bu kadından bende tam beş tane var
Aslında çok rahat bizim işyerı helekı kış aylarında hiiç iş olmuyor. Oda olmadığını bılıyor ama ben yalan söyluyorum. Mail atıyom falan dıyorumHuyları batsın.
Ben de hic sevmiyorum şöyle boş beleş her şeyden konuşan insanları.
Nasıl yorulmuyor anlamıyorum.
Hic mi boğazı ağrımıyor.
Enerjisi hic mi bitmiyor.
Madem küçük patronda sevmiyor. Beni uyardı is saatinde bu kadar lacka olunmaz biraz kendinize dikkat edin dedi, derseniz ve isimden olmak istemiyorum abla bundan sonra sürekli konusuyormus algısı yaratmak istemiyorum kusura bakma deyin kapatın konuyu.
Anlayacak mi bakalım.
senin teyzelerin kafa birazzEve
Evet beşini de sık sık görüyorum ve her görüşümde başlıyorlar anlatmaya hiç frenleri yok wc ye bile gidemezsin allahtan annem onlara çekmemiş bir de niye sende cvp vermiyorsun diyorlar cvp veriyorum bu sefer de aaa sen de hiç konuşturmadın bizi diyorlar
Aha süper fikir. O gelınce odadan çıkım hemen dışarda falan dolanayımAçıkça şöyle yeter anlatma bunaldim diye o gelince çık odadan wc ye falan git. Olmazki böyle.
Kovmazlar kadın 10 yıldır burda. Her bı boktan anlıyo. Hasta olsalar hemen tedavı eder falan yanı. Büyük patron buna kızım falan der.. ;Aslında bugun ona s....... hanım deyım bakalım nolcak. Hayırdır derse. Müşterilerin yanında abla mabla hoş olmuyo derim..Abla dememeye başla önce Bence. Atiyorum adi haticeyse hatice hanim de. Ayrıca odanda ne işi var. Ya da patronuna anlat durumu işimi engelliyo kibar bi dille calisanlarla fazla sohbrt etmemesini soyler misiniz falan de ama patronun da kovacak bi tipse dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?