Delirttin artık benı delirttinn !

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B
senin teyzelerin kafa birazz:KK6:
bazen gülüp geçiyorum bazen nasıl kurtulsam diye düşünüyorum . Geçen sene sevgililer gününde teyzelerimden bir tanesi yakama yapıştı illa bugün evime perde seçelim diye yav teyze bugün sevgililer günü kocam program yapmış benim gitmem lazım diyorum yok anlamıyo zor kaçtım

Birşey anlattığı zaman sen haksızsın,karşı taraf haklı de daha anlatmaz:KK53:

Bu çaycınınaynı versiyonu bizde de var bıde ustune mudurun aynı performansta oldugunu soylesem..
Birde bunlar erkek .. İnsanın tahamul sınırlarını asıyorlar yıne umurlarında olmuyor.
Ben kendımce careyı onları yok saymakta buldum. Ne desen care olmuyor cunku. Hele bide müdürün oldugunu dusununce bı noktada soyleyemıyorsun bı cok seyı.
artık tek yaptıgım onlar yanıma gelınce algılarımı kapatmak ne dedıklerını duymuyorum artık. Bazen daha da darladıklarında su ısı yetıstırmeye calısıyodum dalmısım dıyorum.. Keyfı bılır ne yapalım . Herkesın kendı hayatı yeterınce yorucu bıd baskalarının yukunu almaya gerek var mı

Bizim ofiste de çaycı teyzemiz aynı model,eşimle ve benimle pek muhattap olamıyor ama kızları canından bezdiriyormuş. İşe de ihtiyacı var biliyorum, çıkartmak istemiyoruz ama çenesini nasıl kapatacağımızı da bilmiyoruz.

Birşey anlattığı zaman sen haksızsın,karşı taraf haklı de daha anlatmaz:KK53:
Ya bıde sureklı hasta :( İnsan hergün mü hasta olur :(
ben bazen dıyorum 20 dişim çıkıyo çok sızlıyo dıyorum aman hiçbişi olmaz dıyo.
Ama kendı 1,5 yıl once amelıyat oldu hala amelıyat yerı acıyomus sureklı bı acıyo bı acıyo bı acıyo dıo .. İnanmıyorum artık hastalığına falan :( bazende dıyorum ya gerçkse Allah benımde başıma verırse die korkuyorum :(

Bizim ofiste de çaycı teyzemiz aynı model,eşimle ve benimle pek muhattap olamıyor ama kızları canından bezdiriyormuş. İşe de ihtiyacı var biliyorum, çıkartmak istemiyoruz ama çenesini nasıl kapatacağımızı da bilmiyoruz.
Benden öncekı kız buna çok yüz vermiş. Bendende aynısını beklıyor heralde :( Ama ben dayanamıyorum. Çünkü yapım gereği fazla konuşan bi insan değilim.
Bi akrabaya gittğimizde herkes konusuyo ya eve gelınce kafam kazan gibi oluyo. Bünyem kaldırmıyo . O yuzden çok arkadaşım bile yok :( Bu kadın yetıyo artıyo bile!

İşte o kırılmasın diye şaka der gibi kısmı var ya. Anlamıyorlar işte...
Haklısın dur ben yapcağımı bılıyorum. yarın ve c.tesı izinli gelsin ben yapcağımı bılıyorum.
Odama geldği an ben dışarı çıkıcam. Eğer bu hareketımden anlamazsa konuşucam. Kafam kaldırmıyo dicem :)

Benimde çevremde çok var oram ağrıyo buram ağrıyo diyen insanlar
Her gün bir yeni hastalık diyorum :)
Çok zor gerçekten bende bunlar yüzünden biyerim ağırsa bile söylemiyorum itici olmamak için

Benimde iş yerimde var bir abla aynı böyle birgün kendi anlatıyor kendi gülüyor e mail atıcam önemli şirketle ilgili bırrrr bırrrr konuşuyor bide laf sokuşturuyor pis pis cinsel içerikli espiriler yapıyor yaaa bunu kesintisiz hergün yapmaya başladı odadan çıkdım mesajla meşgül hareketi yaptım neler denedim banamısın demedi enson yine kendince espiri yapıyor yine cinsel içerikli yaaa abla ben anlamıyorum senin bu konuşmalarından bu yaşıma kadar hiç ailemdede eşimdede görmedim bu tarz konuşma dedim kusura bakma anlamadığımdan zaten meşgülüm kafada yoramam saçma sapan laflarada dedim odadan çıkdı hakkımda dedikodularda yaptı ama kimse benle olan diologunu kesmedi hiçbşr değişlikde olmadı kimsede bAna karşı ama onu istemedikleri her zaman söylüyorlarda büyük patronda onu acayip koruyor akrabalığıda yok neden bilmem sende söyle canım çok bunaltırsa seni bak ben kurtuldum günaydın diyoruz sadece birbirimize o kadar

Ayy hiç sevmem öylelerini. Bir de boş durdukca dillerine vuruyo öylelerin.
Net bi şekilde terslemediğin sürece anlamaz o kadın bence.

yazık kadına aslında, demek ki evde ne kocası ne çocukları hiç kimse onunla ilgilenmiyor.kimseye nazlanamıyor,ana diye saymıyorlar herhalde evde.
o da ilgiyi dışarıda arıyor,başkalarından ah vah duyunca hoşuna gidiyor.
benzer durumda bir komşumuz var,ordan biliyorum.
valla ben çözüm bulamadım.

Bıktım , vallah bıktım , billah bıktım :KK43:

Derdim işyerımde çalışan yemekçi abla kızlar.
Kadın bır ağzını açıyor dır dır dır dır konuyu bıryerden başka biryerlere bağlıyo yıne anlatmaya devam kadının kapatma düğmesi yok :) Her gun şuram ağrıyo buram ağrıyo diye diye benımde psıkolojmı bozdu. Dert dinleye dinleye mutsuz olduğumu farkettım. Eşimede anlattım bu konuyu mesafe koy dedi. Ama anlamıyor ki kadın mesafedenn..

Odama gelınce direk suratımı asıyorum. Telefonda oyun oynuyorum veya annemlerle konusuyorum whatshaptan ama kadın hala yanımda konuşuyo :) Susturmanın imkanı yok sanki.

Bazen abla işim var mail yazıyorum sen konuşunca toparlayamıyorum dıyorum. Suratını asıp gidiyo ohh diyorum bır daha gelmez bana küsüp. Yarım saat sonra yıne dibimde bitiyo..
Ne konuşması bitiyo , Ne hastalığı !

Ya kardeşim banane senın torunundan , oğlundan, kocandan , gelınınden .. Gına getirdin gari ya demek istiyorum ama nerdeee bende o cesaret :)
Çok korkuyorum bırını kırmaktan ama ben bu sefer harap oluyorum :KK43:

Bide şu var ben ona bir derdimi anlatayım hee deyip geçiyo önemsemıyo. Bende artık anlatmıyorum. Oda anlatmasın dıye bende ona kısa cevaplar verıyorum.
He , yaa , Tüh gibi.Hastayım derse geçmiş olsun. Doktora git gibi ama kadın dakıka başı hala kolum ağrıyo , göbeğim ağrıyo , bacağım ağrıyo .. İlk başlarda üzülüyordum ama bu kadarda fazla . Ağrıyorsa çalışma ben napim ama dimi !

Sırf bu kadın yuzunden işimi değiştirmekte istemıyorum :KK42: Napicam beeenn

Offf rahatladım ya . Keşke şunları yüzüne söylesemm.

Okuduğunuz için teşekkürlerr :KK15:
küçük patrona anlat canım böyle böyle rahatsız oluyorum de uyarsın

Odana gelsin tam böyle anlatmaya başlasın müsade et tam mevzunun ortasında abla lafına doyum olmaz ama ben acile s*çmaya gidiyom de wc ye çık.
Bu ne ya bıdı bıdı. Benimde babam öyle aynen insanın kulağı uyuşuyo artık

Benimde çevremde çok var oram ağrıyo buram ağrıyo diyen insanlar
Her gün bir yeni hastalık diyorum :)
Çok zor gerçekten bende bunlar yüzünden biyerim ağırsa bile söylemiyorum itici olmamak için
aynen. İnsanlara şuram ağrıyo demekten çekınır oldum.
Bide bu kadına söyledim mi öyle küçük görüyor kı rahatsızlığı.
2 ay once bı kaza geçirdim kolum kırıldı. Herkes işyerınde üstüme titredi bu bi kıskandı amann nolcak geçer ya falan demeler.
Yaşına başına bakmadan benı kıskanıyo

Odana gelsin tam böyle anlatmaya başlasın müsade et tam mevzunun ortasında abla lafına doyum olmaz ama ben acile s*çmaya gidiyom de wc ye çık.
Bu ne ya bıdı bıdı. Benimde babam öyle aynen insanın kulağı uyuşuyo artık
:D :D Allah iyiliğini versin

Back
X