deliye vurdum

Nadas

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
2.925
55
358
39
İstanbul
kızlar günaydın..
bazen hayat beni çok yorduğunda,birşeylere canım sıkıldığında
deliye vurmak,hayatı ti'ye almak,herşeyle dalga geçmek gelir içimden-tatlicadiarzu-
kısmen de olsa sorunlardan uzaklaşır,kendimi rahatlamış hissederim..
sizlerde yapar mısınız böyle..?bu konuda ne düşünüyor sunuz?kafamçokkarıştı

Yapamam, deliye vurmayi birak vurdum duymaz bile olamam...

Bazen cok isterim öyle olmayi, takmamayi, degistiremeyecegim seyleri oldugu gibi kabul etmeyi, ama yapamiyorum dilim söylesede icim söylemez....

Bu birazda yapi meselesi galiba, bazi insanlar cok büyük sorunlari dertleri bile olsa aksamlari kafayi yastiga koyduklari gibi misil misil uyurlar, lakin bazilarida düsünmekten gözünü bile kirpamaz...:1no2:

Buarada ikinici kategoridekiler daha uzun ve saglikli yasar tabi, kafaya taka taka dert sahibi hastalik sahibi olmazlar en azindan...

Aslinda hepimizin biraz öyle olmasi lazima.s

tıpkı benim gibi. aynen öyleyim...her zaman yaptığım şeydir... arkadaşlarım bu özelliğime hem bayılırlar hemde çok şaşırırlar...amann derim umrumda mı dünyalülülülülülü..

Çocuğumla ilgili konular dışında arada sırada yaparım. Yapmazsan hayat çekilmiyor br arkadaşım. Bazen de deriz ya "Güleriz ağlanacak halimize diye" İşte onun gibi birşey.. Yani dert dert dert ararsan çok var zaten sonunda gelir seni bulur Allaha korusun sağlığımızdan oluruz.
Sağlıklı dertsiz günler diliyorum hepimiz için....Şeniz

Bende takanlardanım, herşeyi takarım, herşey sorundur benim için ama kendime etmekten başka bişey yapmıyorum çünkü 20 yaşında tansiyonum oynamaya başladı baş dönmeleri tabi bu biraz da yaşadığımız olayların ağırlığından kaynaklanıyor.
şimdilerde biraz daha rahat davranmaya başladım 24 oldum büyüdüm galiba kaydirigubbakcemile2
allahım herkese dertsiz sorunsuz günler nasip etsin inşşş.

ben de hayatı basite alan t ye alanlardan, vurdum duymaz olanlardan olmak isterdim
ama hiç öyle olamadım
ufak şeyi büyütür kafama takarım.
geceleri uyuyama kafama takarım
ne mutu sana

eskiden yapmazdim, baktim hayat cekilmiyor her seyi düsün, üzül, agla nereye kadar ...

simdi ise bazen bende öyle yapmaya calisiyorum, daha ögrenme asamasindayim, yavas yavas oluyor insallah ...

ve gördümki hayati kafaya takmaya degmezmis bile ...delikafadulden

bazen salliycaksin :teytey:, her zaman olmaz ama yinede ara sira fena olmaz kaydirigubbakcemile5

offf benneyaptımki inanın çok isterim öyle hiç bir şeyi takmamayı ama başaramıyorum. ben takmayı bırak çıldırıyorum yaaa. acaip sinirleniyorum en yakınımdakine çatıyorum :mymeka: onun da canını sıkıyorum. biraz sakinleşince üzülüyorum azıcık :çok üzgünüm: ama sonra hemen yine bişi çıkıyor sinirlenip kafaya takacak. hiç bişi bulamasam eski olayları aklıma getirir yine sinirlenirim kötükedihüso Çok üzgünüm çoook

İçerik nedeniyle"İlişkiler, Duygular ve Hayatın İçinden"bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

Hayatın beni sıktığı şeye bağlı...
eğer doluya koyup almıosa boşa koyup dolmuosa o sorunum bi süre bırakır farkl şeylerle uğraşırım...

Kendimi dinlendiricek düşüncelerimden kopucam şeyler yapmaya yönelirim.
1 aydır pasta börek kurabiye yapmaya başladım:lepi: (örnek)

Kitap okuyorum. (sürükleyici tür roman okuyorum kacırmamaya özen gösterdiğim dizileri bile tiye almıom)

Yada sıkıntılı birine rast gelip onun derdini dinleyip. Onu teselli edici hayata baglayıcı sözler söyleyerek kendimede bundan bir pay bir haz cıkarmak. Kendimide onuda arındırıom kötü ruhlardan

Kış kış cinler kış kış :lepi:

inanın herkesin yaşaması zor şeyleri yaşıyorum beni gören ne gamsız diyormuş ama beni tanıdıktan ve yaptıklarımızı gördükten sonra pes deyipte itiraf ediyorlar ilk düşündükleri şeyleri...

her ne düşünürsek düşünelim herşey olacağına varıyor,hayatı kimse değiştiremiyor sadece yazılanı yaşıyoruz o kadar...düşünmekle bi yere varılmışmı yada bişeyler değişmişmi...elbette hayır !

o yüzden hayatın ve yaşadıklarımın diğer tarafına yaptığım şey şu:"vur patlasın çal oynasın"....

guzellıkler unutmayın kı sızden baska bır tane daha yokkkkkk.ve unutmayın kı bu yasınıza bır daha donemıyceksınız.kımsenın sızı uzmesıne ızın vermeyın.ha bunları yazıyorum ama uyguluyomuyum HAYIRRRRR.

Ahhh bir yapabilsem...benneyaptımki
Eskiden olduğu gibi acılarıma gülebilsem kahkahalarla..
Deli dediklerinde kabul etmesem,yine şımarsam..

Aman be Laalem eskiden olanlar acimiydi dertmiydi simdikilerin yaninda:çok üzgünüm:

Eskiden kafama taktigim seylere simdi gülüyorum, belki bir umut ya iste, simdiki taktiklarimizada ilerde gülecez ne dersin?:1hug:

evet evet son zamanlarda yaptığım şey deliye vurmak inanın gerçekten böylesi çok daha zevkli oluyo kaydirigubbakcemile5
ne yaptığım belli değil aslında
gündüz odama kapanıp saatlerce ağlıyosam :çok üzgünüm:
aynı akşam arkadaşlarımla çıkıp doyasıya eğlenebiliyorum hihoyyyt :hooray:
nasıl beceriyorum bilmem ama ikisinide sonuna kadar hissederek yaşıyorum zorlamıyorum kendimi :lepi:
kimbilir belkide yavaş yavaş kafayı yiyorum :CüvCüv:

orta okul hayatımın başında oldukça sessiz biriydim. evde sorunlar git gide büyüyene kadar. sonrasında nefes almak için sanırım deliye vurmaya başlamıştım. bu bir nevi nasıl desem iş gibiydi ya da oyun gibiydi benim için. deliyi oynamak iyiydi, güzeldi, en azından içimde fırtınalar kopsa da yüzümde aynaya baktığımda gülümseme görmek, ya da yaptığım esprilerle etrafımdakileri güldürerek evde hasret kaldığım gülen yüzleri görmek o genç ve mutsuz ruhuma ilaç gibi geliyordu...

unutuyordum kısa bir süre için de olsa, en azından okulda, serviste... ama tabii eve geldiğimde gergin ortam yine kabuğuma sokuyordu beni.

çocukluğumdan beri maalesef umursamaz bir insan olamadım. keşke olabilseymişim derim sık sık. bu hayat o kadar yıpratmazdı, yorgun değil enerjik savaşçı olurdum hala.delikafadulden

ama şimdi de devam ederim, sabrımın taşacağını anladığımda biraz deliye vurmaya çalışırım yoksa savaşa girebilirim. en azından hayatla, ya da sabrımı zorlayanlarla dalga geçmek yani işi dalgaya vurmak az da olsa rahatlatabiliyor.lülülülülülü

kendine zaman tanı lalişim, lütfen acele etme, kendine kızma, neden hala böyleyim diye. bizler kalp taşıyoruz, nasıl bir anda hiçbir şey olmamış gibi olalım ki, yüreklerimiz parçalandığında. sabır lalişim sabır, olaylar nasıl gelişirse gelişsin, bir süre sonra buradan beraber konuşacağız yine, diyeceğiz, ne günlerdi dimi, hiç geçmeyecek sanmıştım diyeceksin sen de Şeniz

Aman be Laalem eskiden olanlar acimiydi dertmiydi simdikilerin yaninda:çok üzgünüm:

Eskiden kafama taktigim seylere simdi gülüyorum, belki bir umut ya iste, simdiki taktiklarimizada ilerde gülecez ne dersin?:1hug:

çok haklısın gülsüm sultan, insan o anda yaşadığı acıları dünyanın en büyük derdi, sorunu sanıyor. daha sonra başına daha acı bir şey gelene kadar. en acısı da, genellikle sağlıkla ilgili sorunlar :mymeka: kafamıza dank ettiriyor. elimizde değil maalesef ama sanırım her şeyin biz insanlar için olduğunu ve daha zor durumda olanları düşünmek insanı ayakta tutabiliyor o anda. ama o anda beynimize, kalbimize söz geçiremiyoruz ki, değil mi?:1no2:

Bazen bende vururum deliye ama sırf dısarıdan bakılınca anlasılmasın dıye.İçinde onemsız oldugunu kabullenemedıkden sonra dısarıya karsı deliye vurmenın ne faydası var kı?Ben gormedım en azından faydasını sadece askıya alıyosun kafana takılanları.O zaman da katlandıkca katlanıyo.Keske kımsenın kafasına takması gereken sorunlar olmasa hayatta!

keşke noktalama işaretleri kadar insaflı olsaydı parantez içlerine sığdırmaya çalıştığımız hayatlar..her noktanın ardından cümleler kurabilseydik yeniden,yaşamı virgüllerle uzatabilseydik...keşke tırnak içlerine alınmış hayatlarımız olsaydı ve üç nokta koyabilseydik sevgilerin ömrüne....

Ben de çok yorulup, bunaldığım da aynen senin yaptığın gibi deliye vururum. Ama bu beni çok rahatlatır. Çünkü kimsenin acımı, derdimi bilmesini istemem. Kimseyi kendi derdimle sıkıntımla üzmek istemem de ondan.

bazen yapmaya çalışıyorumm,aman beee diyorum,
ama saniyelik oluyor sonra aynı ben genee,
yapıyla alakalı benim yapımda ne yazıkki yok vurdumduymazlık,
deliye vurmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…