deliye vurdum

vurdumduymaz olamıyorum, çok takıntılı da değilim.
gereksiz yere büyütmem olayları.
değiştirmem mümkün değilse kabulleniyorum çoğu zaman.
aklımca kolaylaştırıyorum hayatı
benneyaptımki

Hiç yapamadığım ve yapamayacağım bir şey olsa gerek deliye vurmak....

Yapsaydım belki daha 29 yaşında kalbim sıkışmaz, sinir sistemlerim dengesini yitirmezdi....

Yapanlara imrenirim hep....

Bir umuttur yaşamak bir
Seveceksin inadına
Yüreğin kan ağlasa da güleceksin inadına

Zindanlara düşsen bile
Ateşlerde sönsen bile
Binlerce kez ölsen bile
Doğacaksın inadına

İnadına inadına seveceksin inadına
Bir gün sende konacaksın mutluluğun kanadına:):):)

Onur Akın...
Süpersin arkadaşım..a.s.
Cuk diye oturdu şimdi..

valla en iyisini yapıyorsun....
kafaya hiçbirşeyi takmamak lazım ,ama yapı meselesi...
ben çok takarım...:bbo:

değecek şeyse vurdum duymaz olamam..
ama değmeyecek birşey içinde umrumda bile olmaz...
yani olaya ve kişilere bağlı bu durum, benim için....
sevgiler...

O dediğini belki senede 1 gün yapıyorumdur belki onu bile yapamıyorumdur.
Herşeyi çok dert eden bi yapım var malesef. Keşke şu hayatı bu kadar ciddiye almasam herşey çok kolay olucak sanırım :a015:

yapamıorum:1no2:deliliğe vuramıorum ben..keşke öyle olabilsem
herşeyi sorun eder ve sadece kendimi yıpratırım.
sanırım çok fazla duygusalım
böle olmamak için ne yapabilirimsenağlama

Keşke yapabilsem. O zaman kendimi yıpratmazdım böyle..
Dışarıdan delidolu görünmeyi başarabiliyorum ama deliye vurmayı değil.
a.s

Vurdum duymazlık yada deliye vurma bunları yapmassaydım, kendim zıvanadan çıkmış zırdeli olcaktım.şakkıdı böylesi daha iyi tavsiye ediyom gamyoncuiremsu

hayatı tiye alamazdım aslında hala alamıyorum ama
çok takmamayı öğrendim
olumsuzları yaşaya yaşaya bazı şeylerin degerini daha iyi
anlamaya başladım
herkesi takmıyacaksın
anladım bunu.

en guzelı takmamak hıcbırseyı aslında tabı ben bunu asla yapamadım bu gune kadar nezaman moralım bozulsa dunyayla alakam kesılıyor bır sure kafamı yastıktan zor kaldırıyorum malesef.

mümkün olsaydı şu sıralar hayatı ti ye almak kendimi deliye vurmakdelikafadulden bir sürede öyle kalmak isterdim ama yapamam:1no2:sorumluluklarım var benim.

hayatımı çok etkilemeyen yalnızca biraz içimi acıtan canımı yakan ve ruhumu bunaltan bir sorun yaşıyosam en güzel yaptığım şey yüksek sesle müzik dinlemek ve dans etmektir.Kafam boşalır anında kendimi iyi hissederim ve arkadaşlarımla gırgır şamata geçirdiğim saatler çok iyi gelir böyle zamanlarda deliysem deliyim beni ben bilirim doktor kendi haline bırakın dedi zatiiilaelaelaelaelae

maalesef bende yapamıyorum, çok yorulduğum zaman sebepsizce ağlıyorum doya doya , sonra yelken açıyorum yeni hayat yorgunluklarına

hayatı değil de eşimin ailesi ile ilgili konularda deliye vuruyorum artık daha önce de yazmıştım:
akıllı olup dünyayla uğraşacağına deli ol dünya senle uğraşsın

ben onu çok yaparım.insanı anormal rahatlatıyo.sonrasında gerçeklerle yine de yüzyüze kalsamda en azından bi süre sorunlardan uzak kalıyorum.alkisalkisalkis

Malesef herşeyi kafaya takan günlerce aylarca ağlayan üzülen kendini paralayan bir yapım varr
Keşke vurdumduymaz amannn diyebilsem ama olmuyo çok ayrıntılara takılıyorumm nefret ediyorum bu huyumdan ama öyle geceleri kafaya takar sabaha kadar düşünür canımı sıkarımm

ben normalde kılı kırk yaran biriyim ama zaman zaman bende işi deliliğe vururum. hakkaten böyle yapmamız gerekir bazı durumlarda ruh saglıgımız için.
bu arada arkadasım deliye vurdum değil benim bildiğim o laf deliliğe vurdum olmalı.
baslıgı görünce deliye nasıl vurursun o hastaaa diye cemkirmeye gelmiştim

arada yaparım..çok olmasada..sonrada kendime deliriyorum heralde derimm.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…