- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.542
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
Selam kızlar..
İyisiniz inşallah :)
Bugünkü konum dert değil pek, buruk bir sevinç duygusuyla açılmış bir konu.
6 kız kardeşiz biz.
En küçüğümüzün sevdiceği ile tanışma oldu.
Onlar bizimkileri ziyaret etmişti. Dün de bizi davet ettiler, istemeden evvel buyur ettiler, gittik.
Bugüne dek o etrafımdan duyduğum değerli hissetme hallerini, gelin olarak, dünür olarak gerçek anlamda önemsenme durumuna nihayet şahit oldum.
Demek gerçekten varmış bunlar, doğrusu hiç birimizde görüp hissedemeyeceğim diye korkuyordum.
Çok şükür Allah en küçüğünde hissetmeyi nasip etti.
Görümceleri ilk kez görümce olarak değil de birer abla olarak gördüm gerçekten.
Gerginliğin sıfır olduğu ortamı, cıvıl cıvıl insanların bize kendi evimizde hissettirme çabasını gördüm.
Gelin alma heyecanını gördüm gözlerde, yeni gelin nasıl şımartılırmış tanık oldum sonunda.
Tabi bunun daimi olması önemli.
Allah daim etsin, pişmanlık yaşatmasın.
Bir günde evet bunlar o iyi insanlar demek de doğru olmaz.
Gelecekte de her şey güzel olur inşallah..
Yine de bir gün de olsa o kadar başkalarından duymuşum ki sadece, varlığına inanmamışım sanırım.
Herkesin tatlı telaş dedikleri bizim için bugüne dek gergin bir telaştı daha çok.. Tatlıymış cidden.
6'mızdan birisi için bunları hissettiğim için mutluyum.
Ve anladım ki; aile içinde sorunu olan birileri size bunları gergin bir telaş olarak yaşatırmış.
Benim kp im o kadar sorunlu bir insandı ki, görümcem, kaynım, kvmm hatta eşim aman bir sorun çıkarmasın diye diken üstünde oturarak bize de sadece gerginlik saçmışlar.
Gelin olarak değerli hissettirmek şöyle dursun..
Gerçekten mutlu insanlar size mutluluk saçarmış, güzel hissettirirmiş.
Evlenecek kızlar, evinde, yüreğinde huzur olan insanların arasına gelin gidin inşallah...
Gelin gibi hissederek gidin.
Tadı çok başkaymış cidden..
İyisiniz inşallah :)
Bugünkü konum dert değil pek, buruk bir sevinç duygusuyla açılmış bir konu.
6 kız kardeşiz biz.
En küçüğümüzün sevdiceği ile tanışma oldu.
Onlar bizimkileri ziyaret etmişti. Dün de bizi davet ettiler, istemeden evvel buyur ettiler, gittik.
Bugüne dek o etrafımdan duyduğum değerli hissetme hallerini, gelin olarak, dünür olarak gerçek anlamda önemsenme durumuna nihayet şahit oldum.
Demek gerçekten varmış bunlar, doğrusu hiç birimizde görüp hissedemeyeceğim diye korkuyordum.
Çok şükür Allah en küçüğünde hissetmeyi nasip etti.
Görümceleri ilk kez görümce olarak değil de birer abla olarak gördüm gerçekten.
Gerginliğin sıfır olduğu ortamı, cıvıl cıvıl insanların bize kendi evimizde hissettirme çabasını gördüm.
Gelin alma heyecanını gördüm gözlerde, yeni gelin nasıl şımartılırmış tanık oldum sonunda.
Tabi bunun daimi olması önemli.
Allah daim etsin, pişmanlık yaşatmasın.
Bir günde evet bunlar o iyi insanlar demek de doğru olmaz.
Gelecekte de her şey güzel olur inşallah..
Yine de bir gün de olsa o kadar başkalarından duymuşum ki sadece, varlığına inanmamışım sanırım.
Herkesin tatlı telaş dedikleri bizim için bugüne dek gergin bir telaştı daha çok.. Tatlıymış cidden.
6'mızdan birisi için bunları hissettiğim için mutluyum.
Ve anladım ki; aile içinde sorunu olan birileri size bunları gergin bir telaş olarak yaşatırmış.
Benim kp im o kadar sorunlu bir insandı ki, görümcem, kaynım, kvmm hatta eşim aman bir sorun çıkarmasın diye diken üstünde oturarak bize de sadece gerginlik saçmışlar.
Gelin olarak değerli hissettirmek şöyle dursun..
Gerçekten mutlu insanlar size mutluluk saçarmış, güzel hissettirirmiş.
Evlenecek kızlar, evinde, yüreğinde huzur olan insanların arasına gelin gidin inşallah...
Gelin gibi hissederek gidin.
Tadı çok başkaymış cidden..