demek istediği aslında ne?

yerimseniben
pardon o zaman belirtin liste halinde ne tip yorumlar hoşunuza gider ona göre yazalım.

cevap verdimmm ama yinede yazıyım yoo gerek yok herkes istedini yazar ben kimin içten olduğuna bakar alır giderimm hee gerekirsede fikrimii söylerim!!yerimseniben

düşüncelerimi ölçücem suanda emın degılım yenı bırısını tanıdım kafam karıştı ve gelmek istemıyorum.kararımı verıp eger senı tercıh edersem oyle gelmek ıstıyorum demek bu cümle...

Seninle bugün görüşmek istemiyorum, çünkü bugün maça gidebilirim,göbeğimi kaşıyarak tv seyredebilirim,pizza eşliğinde laklak yapabilirim; ama bugün seninle olmak istemiyorum....

Bu budur! Özlem ise dikilmiş kılıftır,biçilmiş kaftandır :1closedeyes:

Bence demek istediği şu : Beni biraz da benimle bırak , kendimi özledim yaaa :smiley-cool:

Çok sık görüşüyorsanız eğer biraz daha az görüşmeye çalışın. İç içe dip dibe olmuyor. Arada bir boşluk bırakın ne yaptığınızı merak etsin, sesinizi duymak için çabalasın. Böle sürekli görüşürseniz eğer sizi çok sevsede kaçar sizden.

bu tarz yaklaşımlar pek hoşuma gitmiyor hoşunuza gidermişcesine..yinede tşkler

pardonda niye hoşuma gitsinki.senin sevgilinle ayrılman yada ayrılmaman,buluşman yada buluşmamanın bana ne gibi faydası olur
madem konu acyosunuz görüşlerime saygılı olun benim görüşüm bu
ne demeliydim sizin hoşunuza gitmesi için?

Son düzenleme:
eğer gerçketn çok sık görüşüyorsanız sizden sıkılmış olabilir bu yüzden sizi biraz özlemek isteyebilir siz çok üstüne düşerseniz sizden kaçabilir bu yüzdn bnce çok sık görüşmemeli kendinizi özletmelisiniz hatta bazen hiç aramayın görün bakın nasıl sizinle buluşmak için can atıcak ve sizi o arıycak yerimseniben

pardonda niye hoşuma gitsinki.senin sevgilinle ayrılman yada ayrılmaman,buluşman yada buluşmamanın bana ne gibi faydası olur
madem konu acyosunuz görüşlerime saygılı olun benim görüşüm bu
ne demeliydim sizin hoşunuza gitmesi için?

saygı duymuyor değilim sizinle aynı fikirde olan çoğu kişi yorum yazdı ama ben sizin tarzınızın hoşuma gitmediğini açıkladım sanıyorum..

saygı duymuyor değilim sizinle aynı fikirde olan çoğu kişi yorum yazdı ama ben sizin tarzınızın hoşuma gitmediğini açıkladım sanıyorum..

bundan sonra tavrımı siz belirleyin ben ona göre yaparım yorum

" Bugün gelmek istemedim çünkü seni özlemek çok özlemek istiyorum"..

Aslında ne istiyo???

belasını :)
şaka bir yana tatlım açık ve net bir şekilde o gün seni görmek istemediğini söylemiş"Bugün gelmek istemedim "diyerek ana niyeti ortada .nedenini bilemem tabi ama bir şekilde başka bir şey daha cazip gelmiş ona.yorgundur yatıp uyumak istemiştir,yola dahi verecek parası yoktur vb vb bir çok sebep olabilir ogün gelmemesi için.bu tarz cümlelerde herzaman; çünkü,ama,fakat gibi bağlaçlardan önceki cümle esas neden ve niyeti bildirir.(bu bilimsel bir gerçektir canım hatta ikna ve satış teknikleri gbi derslerde öğretilir)bu bağlaçlardan sonraki kısım ise seni üzmemek için söylenen bahanelerdir.yani hikaye kısmı.
sana bir abla tavsiyesi onu çok sıkmamaya çalış ve olabildiğince eğlenceli ol yani yanında sıkılmasın,şaşırt onu ve lütfen zekanı küçümsemesine izin verme.hazırcevap ve külyutmaz biri olduğunu hissettir sende anında geri mesaj atarken.
şahsen sevgilim bana bu mesajı atmış olsaydı espriyle karışık anında ona şunu yazardım
"özlemek yoktur ey sevgili az votka vardır :P şimdi o önündeki kadehi hemen bitiriyor ve yanıma geliyorsun :)" tatlı sert ama bir o kadar külyutmam ben, havası verir karşındakine yada küçümse
" ya sen de haklısın; hep huzur hep huzur nereye kadar dimi?mazoşist sevgilim ;)
bunlar şimdi aklıma gelenler.genel format buna benzer olmalı-tecrübeyle sabit canım ;)-
canım bak gecenin bu saatinde bu kadar çok şey yazdım sen de uygula ama yoksa daha da gelmem topiğine ona göre :olmaz:
görüşürüz canım tekrar

belasını :)
şaka bir yana tatlım açık ve net bir şekilde o gün seni görmek istemediğini söylemiş"Bugün gelmek istemedim "diyerek ana niyeti ortada .nedenini bilemem tabi ama bir şekilde başka bir şey daha cazip gelmiş ona.yorgundur yatıp uyumak istemiştir,yola dahi verecek parası yoktur vb vb bir çok sebep olabilir ogün gelmemesi için.bu tarz cümlelerde herzaman; çünkü,ama,fakat gibi bağlaçlardan önceki cümle esas neden ve niyeti bildirir.(bu bilimsel bir gerçektir canım hatta ikna ve satış teknikleri gbi derslerde öğretilir)bu bağlaçlardan sonraki kısım ise seni üzmemek için söylenen bahanelerdir.yani hikaye kısmı.
sana bir abla tavsiyesi onu çok sıkmamaya çalış ve olabildiğince eğlenceli ol yani yanında sıkılmasın,şaşırt onu ve lütfen zekanı küçümsemesine izin verme.hazırcevap ve külyutmaz biri olduğunu hissettir sende anında geri mesaj atarken.
şahsen sevgilim bana bu mesajı atmış olsaydı espriyle karışık anında ona şunu yazardım
"özlemek yoktur ey sevgili az votka vardır :P şimdi o önündeki kadehi hemen bitiriyor ve yanıma geliyorsun :)" tatlı sert ama bir o kadar külyutmam ben, havası verir karşındakine yada küçümse
" ya sen de haklısın; hep huzur hep huzur nereye kadar dimi?mazoşist sevgilim ;)
bunlar şimdi aklıma gelenler.genel format buna benzer olmalı-tecrübeyle sabit canım ;)-
canım bak gecenin bu saatinde bu kadar çok şey yazdım sen de uygula ama yoksa daha da gelmem topiğine ona göre :olmaz:
görüşürüz canım tekrar

çok teşkkğr ederim gerçekten zahmet edip yazmışsınız çok sağolun ayrıca çok güzell yazmışsınız inanın hepsini uygulamak istiyorum ama bu ara felaket kötüyüm her seferinde başa dönüyorum uygulamak istediklerimin hiçbirni uygulayamayıp sorun çıkartan rahatsızlık veren bi insan haline dönüştüm ve sanırım bu gidişle ayrılıcak benden..galiba nedeni de onun isyanlarıı o isyan ettikçee ben üstüne gidiyorum:(:( bana bişe oldu okutup üfleticem kendmee:(:(:(

22 yaşındayım..

beni delirten tek şey belirsizlik bişeyler olduğunu hissdp ne olduğunu bilememem..ya çözülecek ya nedeni bulunucak..benim savaşım kendimle galiba...

daha yasınız kucuk boyle seylerle yormayın kafanızı oluruna bırakın hayatınızda guzel seyler olur zamanla =)) iş ve okul yasantınızı ılerletın gerısını de zamana allaha bırakın derım

daha yasınız kucuk boyle seylerle yormayın kafanızı oluruna bırakın hayatınızda guzel seyler olur zamanla =)) iş ve okul yasantınızı ılerletın gerısını de zamana allaha bırakın derım

tşk ederim :) olumlu bakmak pozitif olmak çok önemli ben biraz onu kaybettim sanırım..hayatı bu kadar ciddiye almak ççok kötü akışına bırakmak kadere inanıp makul olmak en mantıklısı ama işte..:(

insan bazen ailesini bile çekemiyor
bazen eşimi boğasım geliyor düşün yani

normalde herşey yolundaysa ve böyle bir mesaj atmışsa
belki yalnız kalamk istiyordur
hemen olumsuz düşünmemek gerek diye düşünüyorum.

Back
X