Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasakmış buraya yazmam :) ama yine de söyliyeyim
kendimden biliyorum ve neredeyse bütün erkekler böyledir. nasıldır? bir erkek şu saydığın şeyleri, yani onun sana söylediklerini, yeri gelir bir an da unutur. sanki onlar hiç olmamış gibi düşünür. en sonda seni özlemek istiyorum diyebiliyorsa eğer seni hala seviyo demektir. sevmese böyle demez. o kadar şeyi sayıpta son lafı seni özlemek istiyorum oluyosa hiçbişe bitmemiş demektir.
ama bütün bunlar senin elinde. saydığın şeyler bi erkek için gerçekten çok sıkıcı şeyler. kızlar ne kadar olumsuz, eksik tarafları görmek isterse erkeklerde o kadar olumlu olmak ister.
bence kendini biraz daha olumlu kıl, anında unutur tüm olanları
çok sık gorusmeyelım özlem olussun bıraz dıyor heralde
bana kalırsa birbiriniz üzerine fazla yoğunlaşmışsınız.. sanki birbirinizin haricinde farklı hayatlar yaşamıyormuşsunuz gibi geldi.. biraz daha onu serbest bırakmalısın bence.. ve çok fazla üzerine düşme derim.. biraz kendi kendisine kalıp duydularının samimiyetinden ve derecesinden emin olmak isteyecektir.. ona bunun için zaman tanımalısın
erkeklerin var böyle dangalak lafları..bi laf atıyorlar ortaya sonra da ben öyle demek istemedim sen nasıl almak istiyorsan öyle alıyorsun dediklerimi deyip sıyrılmaya çalışıyorlar
muhtemelen sık görüşmenizden fazla hoşnut değil
o nedenle o görüşmek istemedikçe siz adım atmayın..madem özlemek istiyo özlesin beyfendi
bence sorunun cevabı bu yazının içinde saklıolabilir..herşey olabilir..sık görüşyrz evet 1 gün aralıklarla belki ve bende birazz üstüne düşüyorum napıyorsun nerdesn şeklnde aslında ilkşkimizin şekli bu...güvenmyrm hiç kimseye güvenmyrm...ve bana ilk defa böyle bşey söyledi..sonra düzeltmeye toplamaya çalştı ama söyledi..napmam gerektiğini bilmyrm.canım acıyo...
aynen öyle işte dk dk haberdarız o da öle ama sanırım ben biraz daha fazlaa..:S paranoyaklık yapıyorum bazen sonrada üzülüyorum ama işte sonucu bunlar oluyor..güvenmeyi öğrenmek zorundayım..