Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

oooohhhh benim ki cıvıl cıvıl rengarenk bayılırım
renk çümbüşüne.bir sürü oturma yeri geniş yani bu demek ki
sizleri çağırabilecem yanıma sizsiz olurmu cevap HAYIR
En azından benim düşme tehlikem yok burdanda gülcem diye düşersem pes artık ama bu benim düşebilirim valla:)))))))))))))

misafirlerim 10.30 gitti.ancak girdim.
iyi geceler herkese.

Son düzenleme:
lereenim, irnam, güneş, ben.... kahve -sohbet köşemiz....bekleriz efemmmm

ne güzeeelll,hepimizi ceker demii..ayy aynı yerde beraber olalımda kahve aklıma bile gelmez.ama kahvede güzel gider orda yaa.oofffff offff hayallere daldım yinee.

olsun hayali bile güzel geldi bana.sağol bidenem.

lereenim sorma canım,ahh bu krız belası ne sıkıntılara soktu bizleri küçüçük şehir kaçamaklarımız vardı ondanda olduk.ama bazende bizemi geldi düyorum,tatilini yapanlarda o kadar çokki.fisfisfis.yinde tek sağlık olsun diyom ,ammaaa birike birike oda gidecek bigün :1closedeyes:

güneşim sen naptın.yazdım msn ye fırsat bulamadın heralde.iyisindir inş.

desdinacım sende kendine ii bak tatlım.dediğim gibi faranjiti ihmale gelmez.

duygum böçüğüm sizler nasılsınız böçük gezmiş yorulmuş iycee.

ya duygumm sen ne yaptııınn.iyisndir sende umarım.

ben yine yarın anneme gitcem,şimdide kadının bacğın birleştiği yer çok fena pişmiş,pansuman yapmak gerekiyo.ama çook fena hemde iki günde elim kadar acılmış.bugün gördükce içim yandı,eridim bittim valla.hemen pişik kremi aldım banyo felan yaptırdım ama hala ilgilenmek gerekiyo.

zaten yarın yine pc de yok oğlan götürcek yine ,artık akşama görüşürüz inş.
hepinizi çoookk öpüyoomm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi geceler canlarım ,dostlarıımm,

irnam okudum mesajını, cevap yazdım açmadın galiba msn yi
destina geçmiş olsun farenjit bende var yıllardır müzmin
irnam bende öptümm seni

öyle canım herkes paralarıyla 5 yıldızlı otellerde ama biz tanıdıkların sayesinde onların yanına gidebiliyoz tatile ancak
ancak...yani kriz bizim gibileri vuruyor zaten kodamanlar etkilenmiyor
dikkat edicem irnam bebek pudrası da al
o yaraya serp sıcaktansa o kuru tutar yarayı daha çabuk iyileşmesini sağlar sanada iyi geceler irnam öptüm acnımŞenizŞeniz
[/QUOTE][/B]

gününüz aydın olsun lereenim, güneş, irnam,duygu, böcüğüm, destina...diğerleri tatilde

irnam anacığına ne güzel bakıyorsun canım benim. selam yolluyorum buralardan

kızlar, kriz bizler de bildik bileli var, hiç gitmedi ki.. durumu iyi olanlar şimdi krizi bahane ediyorlar. valla orta direkten başka herkezin durumu mükemmel. görseniz tatil köylerini, yazlıkları ne krizi, kriz mi varmış dersiniz...

aileden miras kalmadıysa, piyango çıkmadıys alın teriyle zengin olmak imkansız. bizlere biraz da olsa serpilmemiz için fırsat bile vermezler... onlarda hep bana hep bize

öğretmişler bize.... beterin beteri var- Allaha şükürler olsun-bu günleri aramayalım da ....gibilerden. öyle olunca, al sana sürünmesen bile bu kadarla geçin......

neyse işte pazar günü hamağınıza yerleşip hayal edelim... en ucuz ve kolayı.

ı pazarlarr
bugun kendımı hıc ıyı hıssetmyorum. nedendır bılmıyomm ama sureklı başım donuyoo sanırım tansıyon sorunum var
ve cok sıcaktı ondan olablır dıe bıseyler yedım içtım ama faydasız
suan zor yazıyorumm sureklı dönme halınde başımm:bbo:
dışarı cıkmam şart taksıtlerım var odenmesı gereken zaten 1 hafta gectı ve ablam ödedı ona bugun vermem lazım oda baska yere oduycek

yesılım babam bıze hep öle derdı enseyı gorursen bu yıl köyude görursun dıe:roflol: kısaca gelemezsınız demek

ırnam ıcım acıdı sen yazarken anne demek ayrı bı can yakıyo bende babada ayrı ama anneme dha cok düşkunmmafoldumben ve cok özledımm maalesef gıdemedım daha
ruyamda k valıdemı ölmuş gordum aradım hemen ıyımış cok şükür

herkesı öpuyorummm kıb annelerım benım(duygu destına harıc)

geçmiş olsun uğur böcüğüm güneş mi geçti başına yoksa
sıcaktanda oluyor şeker ya da tansiyon düşüyor.Ayran iç canım en iyisi valla
Rüya da birini ölmüş görmek diriye kavuşmaktır.belki annen belki başka biri
iyi rüya tabiri yaparım kitaptan değil altıncı hissim çok guvetli vallam.

destına ınş cnm askımın yanına gtcektım başım dönuyo vazgectım bıde anadolu yakasında o cekılmez dedım
zaten kendıde cok yoğun bellı deıl kacta cıkarım dedı vazgectım o gelcek h içi ınş
ayy gezesım var ama hıc cıkasım yok hala bankamatığe gıdemedımm neyse 8de benım uşak arar ozmn ona haber verır öle cıkarım
bugun evde cok sıkıldım yarn işte olunca derım keske tatıl olsa dıe:mymeka:

iyi akşamlar

geç geldim ,sırf ikinci pansumanıda yapayım diye.çok kötü nolcak nasıl gececek bilmiyorum,acıkta kalması gerekir aslında,ama öyle kötü biyerdeki.oofff,batikonu döktükce nasıl canı canıyor bi bilseniz.kilolu olduğundan birbirine yapışıyo yara olan yer.ne kadar hızlı seyretti,yarında gidemicem kendi başınada yapamıyor,başkasınada utanıyo.

yarın akşam oğlan ıspartaya gidip staj defterlerini teslim etcek,birkaç gün kalır heral

veeeeeeeeeeeee hihoyyyt

süprüüüüzzzz var süprizzzzz

kızımda yarın akşam erzurumdan binip yine gelecekmiş,kananası ve görümce erzurumda,yazı gecirmeye gitmişlerdi,kızımla damatta onların yanına gitmişti,sıkılmışlar bir aydır.git bi 10 gün daha dur demiler.işte böle yarın akşam oda biniyor.

ayy aynen gecen ki gibi oldu,her iki çocuğumda aynı gün yine yolda olacaklar.allah kazadan beladan korusun inş.işin tuhafı ikiside birbirini pek göremiylarda.fisfisfis

sizler naptınız.
yeşilim ben beni bildim bileli hep orta direğiz,bi kalınlaşamadık,hatta git gide ince bir direk haline geliyoz.ailedende miras kaldı ama fisfisfis.anlamadım gitti.çocuklar küçükken bir iki yapmıştık tatil ama orda kaldı.şimdi televizyonlarda seyreder olduk sadece.

geciniyorsan,öp başının üstüne koy olduk.
gemisini yürüten yine dümeni tam gaz.canımın içi.

böçüğüm kaynananın ömrünü uzatmışsın ,diri görmekte derler baklaım.hayırlısı.
gecmiş olsun tansiyon ,stres olabilüü canısı.sende anacuna kavuşursun inş.kıss tatilde al nişanlınıda gidin birgünlüğüne damadıda tanıştır,hemde sende özlem gideriver tatlım yaa.tabüü taksitlerden sonaaa .ama senin taksitlerde bitmezkii ,
nasıl olcak fisfisfis

destina,lereenim,dugumgüneşim öpüyom hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ve iyi geceler hepinezeeee

irnam seni yakalamışken....ben yarın çarşambaya kadar yokum, bir arkadaşıma gidiyorum. uzağa değil, yakın şehir içi ama deniz kıyısı. sizi özliyeceğim epinizi öpüyorum.

orta direk, geniş direklere gidiyor:):)

kalın sağlıkcakla....

oohh yarasın canııımm,iyi edersin,geniş direklerin,tadına bak canım.

iyi eğlenceler,inşallah gönlünce olur.sende sağlıcakla kal opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan...

güle güle yeşilim ablam sende gidiyon tatile iyi olur git valla
deniz kıyısına yakın olmayınca tatil tatil gibi olmuyor denizi görecen evden
inşallah eğlenirsin seni özleyeceğiz Şeniz

ewet öle oluyor uğur böcük genelde çalışanlar evde tatilde sıkılıyorlar iş başladımıda bir tatil olsa deniliyor.

İrnam geçmiş olsun tekrar annene Allah kavuştursun oğluna gözünaydın kızınakafamçokkarıştı
Annenin bacağına canım bebe pudrası da serpin o terlemeyi önler ve kuru tutar yara için daha iyi olur.

iyi akşamlar hanımlarr ,,,
irnam gözün aydın
yeşilim şimdiden özlemin düştü içime arkadaşım,,allah içine sindirsin iyi tatiller canımm,iyi eğlencelerr

Dostluk; sabah öperek uyandırmaktır.

Aynı dala tutunmaktır kimi zaman...

Aynı bisikleti sürmektir. Ayağınız yetişmese bile..( bunu çok sevdim)

Dans etmektir kolkola...

Küçük hediyeler almaktır.

Ve bazen aynı kalbi paylaşmaktır.

Öpmektir onu doyasıya...

Ve bunu söyleyebilmektir: "Dostluğunuz en güzel armağan bana"...Kızlar

Şeniz a.s.

ALINTI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…