Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

destına onu bızdede dırler laa:roflol:
benım gorumcem pamık pamıkk sımdılık cok ıyı bakalım ılerde nolcak

sende zaten görümce olduğun için halden anladığın için daha iyi olur daha bilinçli olur bence inşallah. ben görümcelerimle iyiyim şükür
kendimde yaşadığım için onlarda aynı şeyleri sorun etmem.tepkileri daha mantıklı karşılarım.

[/COLOR]
ewet çok doğru diyosun duygum aynen öle valla
yani aslında şu oluyor güya görümcesin demişsin ya aslında sen gelin o görümce oluyor rol değişikliği yani...Zaten birde kardeş erkek olunca evlenincede arada maalesef çok mesafe oluyor bizimde öle canım ya yani bir mesafe bir çekindelik oluyor bekarkenki
kardeşlik gibi maalesef nerde olmuyor.insanın aklı çıkıyor
kardeşine bile davranışında aman bir laf söz olmasınlarda sürekli bir diken üstündelik oluyor.
Ama annemin kız kardeşleri var arada el oğulları yani kocaları bile olsa ikiarada bir derede
dertleşebiliyorlar........keşke diyom bir kız kardeşim olsaymış .........

örnek verım
akşam benım annem kadr sevdığımm komsum var ve kızı var oda kardesım gıbı
neyse bu ben ısten geldım ablama uğradım taksıtımı ablam odedı benden ona odedım
neyse eve geldım saat 9: bucuk falan neyse bu almış yığenımı ben ... ablaya gdıyom ıyı dedımm gorusuruk
ona demek ısterdımkı kadın cok yorgun haber vermeden gtme cunku bız kımseye haber vermden gtmeyız
cıktı gıttı bıraz düşünse gtmezdıneyse aradan 30 dk gecmedı komşu annem kapıyı caldı daha yenı ısten gelmış
bızm gelın evın hanımından önce gtmış komsu annemın kocasıyla oturuyo bızde cok ayıp karsılanır
bıde netten bı dergıye uye olmuş satış yapcak kadına gostercek bıde h sonu ap. toplantı vardı ama kadınlarla deıl yonetıcı ıle erkekler neyse 3 kadın bı araya gelmış dedıkodu edıyo bıde o komsu annem hakkında
dedım ınş demez kadına cok uzlur
gıtmışş hemen demış senın hakkında bunu bunu dedıler
ve dergıyı gostermış yaa ayıp yaa kadının kocası yanı komsu babam yoğun bakımdan yenı cıktı bılen bılıyo
durumları yok ne öle :mymeka:
düşncesız
o yetmezmış gıbı ben teldeyım ama saat 12 gıbı kalk kalk bak dergı geldı dıo yahu ne kalkcam yaa uykumdan ettı telde konusmamı hep bozuyo
benımkı sınrlenıyo genede baktım dergıye ı dedım
cıkmıycaktı kapıyı kapt teldeyım dedım
aman ya sızden durmadan konusuonuz dedı nan sanane bee sen konusrken kım ne dedı
yanı bıgunde böle böle böle gectı
annem varken pazara gderdık sımdık bu gtmıyoda
meyve bılem yok evde gene gtmıyoo ben olduğum ıcın mı bılmıomm
off offf

zor zor işler.........bizde evlenicez sonuçta el kızı olcaz.......
acaba bizlerde biyle olcagız diyorum.........
ama kendimi yokluyorum duygu sendemi böyle olacan diye yok olmam.......
çünkü yanlışları gördükçe kendimi düzeltüyorum sanırım ondan.....
ama hakkınıda yemeyim......
gelinimiz....her hangi bir çirkin davranışı olmadı........
belki bizden ailemden diyorum..........
çünkü iyilikle yaklaşıyoruz.......oda öyle cevap veriyor......
işallahta böyle gider........
benim kızkardeşim var ve sanslıyım........cok en yakın sırdasım arkadasım herseyım.bana benden yakın oluyor bazen iyiki var.......

Hepinize günaydın öpüyorum kızçelerim.Şeniz Gününüz dünden güzel geçsin.

Bıktım şu elektrik kesintilerinden:mymekaoğalgaz yeni geldi heryer kazılıyor, üstüne elektrik kesintileri içim sıkıldı. Neyse durum bu.Sizler nasılsınız.
Böcüğüm geçmiş olsun.Şimdi daha iyisindir umarım.:1hug:

Yeşilim hamaklar harika umarım hepimizi taşır.:)) Keşke hep beraber olabilsek tek hamak olmasın.:1hug: Bu arada iyi eğlenceler .Geniş direkler nasıl eğleniyor gör bakalım yeşilim.

ırnam geçmiş olsun canım ya. Neden kantron yağını kullanmadın pişiğine. Harika bir ilaç Sorma orta direkten geniş direğe bir türlü geçemedik hatta dediğin gibi gittikçe küçülmeye başladık. Tatili ne yazıkki bende televizyondan izler oldum.Sağlık olsun ne diyelim.
ırnam kızları korkutma canım ya. Yemek yapmak artık ne kadar kolaylaştı. Kitaplar hazır ve pratik malzemeler. Yeterki sağlıklı olun. Kızın gelmiş gözün aydın olsun. Kız çocukları başka oluyor gerçekten. Erkeklerden daha anlayışlı ve anneye daha düşkün oluyorlar.

Destinacığım sanada geçmiş olsun.:1hug: Allah başka ayrılıklar vermesin.

Annelerinizin kıymetini şimdiden bilin sonra keşke demeyin.Onlar gibi kimse olamaz. Böcüğüm bize tabiki anne diyebilirsin. Sizler bizim şeker kızlarımızsınız.:1hug: Nikah yaklaşıyor demek .Hadi hayırlısı canım.

Duygucuğum önemli olan doğru insanla evlenmek. Mutlu bir evlilik yapmak. O zaman sorunlarda olsa birlikte üstesinden gelebilirsiniz. Yalnız hayat çekilmiyor. Bir eş mutlaka lazım. Umarım sizlerde mutlu evlilikler yaparsınız. Ömür boyu mutlu olursunuz. Dualarım sizinle.:1hug::1hug:

tünaydın herkese hepiniz iyisinizdir inşallah
neden moralin mozuk uğurböcüş dünkü yengenin olayından mı
gerçekten ayıp etmiş.boşver canım napcan.işte........

tünaydın kızlaaarr.

nasılsınız,biz çok iyiyiz :jeyyar: hihoyyyt
yani kızımla.
amanda aman ,görümce gelin ,konuşmaları olmuş.ayy benim bir görümcem var.öyle hanım öyle iyiki hiiiçç etliye sütlüye karışmaz herkezin başına versin.
ve de gelinlerin içinde en çok beni sever.diğerlerine ismiyle seslenir bana abla .ötekilerde çatlar buna kaydirigubbakcemile3.sağolsun yaa çok seviyorum onu.opuyorumnanaktan

ama yinede pek takılmayın bunlara,

lereenim canım çalışmalar bitene kadar hep öyle oluyor malesef .ayy buzdolaptakilerde bozulur yaa sürekli kesilince.
kantoron yağı hiç aklıma gelmediki ama şimdi iyi geldi o ilaçlar.

böçüğüm bozma tatlım moralmanini ,sen kazanırsın demişelrrr.hoş kim dediyse CADIARZU

banada anne diyebülürsün sefiyom nan delü kıss seni Şeniz

duygum evet canım kız kardeş çok iyyi oluyo.benimde var,hergün sesimizi duymassak rahat bile edemiyoz.allah yokluğunu vermesin.:Saruboceq:

desdinam sen nasıl oldun canısı.tatil bitti kocan işe başladı kolay gelsin.

yeşilim bugün gelcekti acaba akşamamı gelir,inşallah iyi gelmiştir bu değişiklik onada

hepinize güzel hoşca bi gün diliyoomm. opuyorumnanaktan Şeniz:1hug:

iyiyim irnam sağol daha iyiyim şükür.Ne güzel kızınla yanlız vakit geçir valla.
ya bende kız kardeşimin olmasını o duyguyu tatmayı isterdim valla.
ben de sizlere ablam diyeyim bari.ya.
sevindim annenin daha iyi olmasına

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenondan deıl
cok kötuyum cokkk
mafoldumben
sabahtan berı ağlıyomm
neden benn yaa
ısyan deıl ama kötuyum işte

noldu arkadaşım böcük neden ağlıyon canım anlat
lerenimde burda ne güzel yeşilim ablam bugün dönüyor heralde yarınmı girer acaba

ayyy bende büyük abime mesaj yazıyordum yoktum....
insanın iki abi ve yengesi olurda bölesi denk gelirse..............oofffff
oğlu yeğenim üniversite imtihanlarına girdi ne güzel mühendislik falan geliyor dişçiliğde yazıyor
neymiş Ağustosun 5 inde askeri sınavlara İstanbula götürecekmiş......gideceklermiş annesi istiyormuş.Yeğenimde istese amnenna ama çocuk istemiyor zorla gidiyor kırılmasınlar diye. onu bırakın çocuğun burnunda et var genzinde
ameliyat olması gerekiyor o yüzden alamaz bu askeriye elenir mülakatta.
Ve artı bu çocuk istediği bölüm gelince kayıt harç parası birsürü para yaaaw
durumları iyi olsa neyse dersin ses çıkarmazsın ama abimin eli kötü hep annemden ve öbür ortanca erkek kardeşimden aldığı parayla bazen idare eden biri
ve şuanda elim çok sıkışık diyor ama borç alıp olmayacak şeye yeğenimin istemediği şeye imtihana gidiyor lar İstanbula.......Yeğenim kazansam da gitmem ben yapamam diyormuş........
ya bir de otelde 4 gün annesi abim kız yeğenim kalıp Yeğenimin sınavı bitinceye kadar kalacakmış
neymiş annesi yani bizim müstakbel büyük gelin tatil yapmamış o arada tatil yapcakmış
Askeri okulu merak ediyormuş yakından görecekmiş........
ya böyle bir lüksü mü var Yeğenimin 1.5 ay sonraki kayıt parasını nasıl verecekler
kendinimi toparlamaya çalışacak çocuğu kayıtmı ettirecek bir anne tatilini sırf okul dıştan nasıl görünüyor
diyami düşünür çocuğunun okul parasını mı cahillikdeğilmi bu ya.
tabi yırtılan deli bekirin yakası ne de olsa.

ya kızlar ben pc . nin biyerine bastım yazılar minnacık oldu .
çok zorlanıyom napcam yaa.oğlanda yok.hay allah kızda pek anlamıyo.
imdaaatttt gözlerim bozulcaaaakkkk...help help help s.o.s cıyaaaakk cıyaaakkk..

smleyleri bile secemiyom yaffftttt

F11 e bas bi irnam düzelmesse haber ver

halettinmi irna sesin çıkmadı merak ettim canım.
uğur böcük çıktı noldu merak ettim ya....iyidir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…