Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Günaydın..........hihoyyyt

Günaydın herkese........

Iyi hafta sonları canımcıklar........:teytey::teytey:

Böcük haladan bi haber varmı be kuşum........:uhm:

Bende....akşam hakanla tartıştım canım sıkkın uyuyamadım........gece agladım bir sürü......mafoldumben

Of yaaaaa..........:çok üzgünüm:

duygu canım niye tatıştınız ağlama ama üzülmeye değmez önemli bir şeymiydi

adıvar canım günaydın........

umudum ne güzel burda seni görmek sık sık gelsene......

canım ya ben yarın vana gitcem büyük problem yaptı kendileri........sorun etti üstüme geldi......

günaydın

güzel bir hafta sonu olsun.

adıvar umudum hoşgeldiniz.

heracım oğluşun nasıl oldu gecen mızlandığını biliyorum.midesi gectimi canıımm.

duygum hayırdır canım,ama olur arada tartışmalar,tuzu,biberi denilmiş.inşallah fazla uzatılmadan tatlıya bağlarsınız canısı yaa.ağlama,kıyamam göz yaşlarına senin

böçüğüm halan bulundumuuu ,kıss rizeyide bi araştırın ,belkide oraya gitmiştir

yeşilim

güneşim ellerine sağlık canım,

adıvar canım günaydın........

umudum ne güzel burda seni görmek sık sık gelsene......

canım ya ben yarın vana gitcem büyük problem yaptı kendileri........sorun etti üstüme geldi......
sıksık değilde senin yazdığını görünce bakım dedim ana derlenmiş bizim duygu ama üzülme herşey tatlıya bağlanır ağlamışsın bide kıyamam Şeniz
sanırım o kıskanmış seni uzağa gidiyorsun

hoşbulduk sağol

Günaydın Şugırlarım

Öyle karanlık olur ki bazen hayat, bin ışık yaksan bir damla aydınlık bulamazsın. Ama bir arkadaş gülümsemesiyle unutursun acılarını.
.................................

Hoşgeldiniz... adıvar, umudum, irnam, hera, duygu, böcük, güneş, destuş...( o yok):)

hala bulunamadı yazık ya inan çok merak ettim

duygu vana gideceksin ya tatlım ondandır seninkinin tripleri ...oooo daha ne tripler yapcak dur bakalım...onun için alış ve ağlamamaya çalış. kıyamam sana

hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum

yeşilim ablacıgım.irna ablacıgım..........

akşam ankaradan gelmiş hakan.......bize geldi.......
dışari bir yerlere gidelim dedi tamam dedim.gittik........
derdi şu .......neymiş ben vana gidiyormuşum geçenki gibi geç gelirsem ne olucakmış........bilerek gidiyormuşum.......istiyormuşum........hatta kaçıyormuşum......
hakan artık gitmeden yüzükleri takalım dedi.....
bende ne zaman pazar gitcez dedim......
ne kadar cok uzatmışım.hep erteliyormuşum.........
cebindem çıkardı yüzük uzattı tak dedi......bende nasıl olur dedim ailem var.........yok tak dedi vandan gelince söz yaparız dedi......
ben hayır dedim ama yüzüklerde güzeldi hani....bende huysuzluk edicem ya.......
neden ben begenmedim ....ona bile sen karar vermişin dedim........
oda begenmezsen degiştir dedi.......
yarın ankara beraber gidecekmişiz......otobüsle gitme dedi.......nasılsa bende gitcem beraber gideriz...
havaalanına götürür sizi yolcu ederim dedi......
bende yarın sabah altıda gitcez ucan 11 de erkende kalkma dedim kızdı bana.....
bir kerede evet de dedi....
herşeye itiraz etme dedi.........
yüzükleride takmadın ya aferin sana dedi.......
sanki ben erteledim dedim...babannesi vefat etti benim suçummu .....ya ...söz ertelendi......
kayınbaba biraz erteliyelim kırkı çıksın dedi.......
yok efendim öyle böyle derken........kızdı bana.........
yarın beraber gştcez annem gidin dedi........kayınvalıde de olcak........üçümüz gitcez ankaraya ordan van......
zaten bu hafta üstüme gelen gelene akşamda hakan .........doldum taştım valla..........
tek yapabildigim aglamkatı........
agladım agladım uykum kaçtı..........telefonla aradı gece mesaj attı bende cevap vermedım........
kızdım çok......

slm dıyıp hemen cıkcam
sbh berı delı oldum net calısıyo ama ne msn acabıldım sabahtan berı ne kk acep kk sorun mu vardı
neyse halam bulundu cok sukur
gelısmelerı evden yazarım

duygucum, bana kızma ama yüzüğü takıveriseydin kendi aranızda, ne olurdu ki..maksat gönül almak. sen gidiyorsun diye üzülüyor zaten.

sevilmek güzel şey, değer verildiğini hissetmek daha da güzel.

şimdiki gençler neden kendinizi üzüyorsunuz anlamış değilim...
seviliyorsan sev, verilen değere değer ver.

yüzüğü senin beğenmen farketmez daha sonra değiştirirsin bir bahaneyle

inan kızıma da aynı şeyleri söylerdim tatlım.

seni öpüyor iyi yolculuklar diliyorum

duygu :mymeka: sende ne ıstersın daha be taksaydın yuzuğü nolmuş yanı
ahh ahh gtmeden kavgalar basladı bırbırınızı cok özluyceksınız daha dur sonra keske yapsasaydım dıyceksınn

sanırım bu ara bunalmışlar ama çocuk kötü bişey dememiş sana duygu hayırlı yolculuklar bu arada

halam bulundu cok şükür:Saruboceq:
dün sofradayken kapı caldı ama nasıl calmak sankı alacaklı bende dedım nan bu kım ıse küfür etcem:mymeka:yengemde edebılırsın cunku senın uşakkaydirigubbakcemile3 ay cnm dedım h geldınn
tabı ne öpebıldım ne sarılabıldım :sinifsinif:ayıp yahu abımler vardı
neyse yemek yedık kalktık ben kosarak kek yapım dedım hıc kısmet olmadı askıma dıe :lepi:
zaten bıgun önce dr outgerın bı pembe kalplı cıcılı bı ürünü cıkmış cok hoşuma gıttı
hemen onu yaptım fırına attım bu arada ırmık tatlısı edıp onuda dondrma ıle servıs yaptımzemuszemusneyse kek oldu üstunu susledım falan
sonra yengemı aradık melemenlık edıyom kışa hazrlık gelın yardım edın dedı
ben tövbelıyım hayatta dokunmam ddım
neyse keklerı aldı gıttık oraya zemuszemus
sonra oturduk 5 dk gectı askımı kuzenı aradı:1shok:halam bulunmuş sonra 10 dk gectı hastaneye kaldırıyoz bu aceleyle cıktı:1shok:benı eve bıraktı kekın tadına bıle bakmadı kı zaten unuttuk kısmet deılmış dedım:sinifsinif:
neyse ararım senı dedı gece uymus kalmış yorgunluktan sbh aradı ıyımış halam cok şükür
sımdık ona gdıyorum askımda sabaha kadr calıscak
2 saatlık yol ama halamı yalnız bırkmak ıstemıyom
bu aksam ablam ve yengemde köye gdııyo anneme :gitme:keske bende gıdebılsem dedım ama ızın yok daha
cok yazdım sanırım
ırnam yesılım leerenım(bayadır yokCADIARZU)duygum heram gunesım adıvarım destınam
cok öptum ınş unuttuğum olmamıştır
yarın gelemem belkı cok öptum sızlerıŞeniz

YEŞİLİM ABLACIGIM ......VE KIZLAR .........

neden kızıyım asla kızmam biliyorsun...annemde kardeşimde takıverseydin ne olcaktı dediler.......
haklısnız ama hakan ......bilerek gidiyorsun uzaklaşıyorsun ......kaçıyorsun......deyince bende kızdım......
takmadım........biraz önce konuştuk........gelcek biş şeyler alcaz....yolculuk için abimler için .....
özür diledim.....ama dedim ki

hakan sen durumu biliyorsun.....dorugun yuvasına gitmesi gerekiyor .....
onlarında yavrulari özlediler.....
bakıcı durumunuda biliyorsun......
abimler bana güveniyorlar .....bakıcıyı kontrol edicem işallah iyiyse..tez gelirim....
bende gitmek istemiyorum dedim......
neden kaçayım ..neden erteleyim dedim........
hakanda yüzügü takmadın bende ona kızdım dedi......tamam takıcam dedim.....:kedi:
sevindi.......hemde çok.....:asigim:
haftaya vana gelcem dedi......sensiz o:uhm:lmuyor dedi.......
ama halende daha kızgınım dedi.........
of çocukluk ediyoruz yada ne yapıyoruz anlamıyorum........

bu kadar düzeldi.....işallah yüzügü takınca dahada mutlu olur ...bende rahat olurum....

böcük....hadi bakalım gözünüz aydın......
aman bi daha gözleri üstünde olsun halanın ........
herkesi telaşlandırmasın.......

tabi ki mutlu olacaksın bunlar işin cilveleri ....uzatmadan bir canım sözü nelere bedeldir. kıymetini bilin bu günlerin...herşey gönlünüzce olsun canlarım

iyi yolculuklar duygucuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…