Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

iyi akşamlar giremedim pek
baş sağlığı için arkadaşıma gitmiştim .

duygum sonunda tatlıya bağlanmış,inş.iyi bi bakıcı bulunurda ,hakanda korkularından sıyrılır.sende istediğin gibi çabucak gelirsin tatlım.

böçük yav çattlatmasana halan nere gitmiiiiişş iki gün allaham yaa..acıklama bekliyoz burda demii.dünden beridirr,kaç senaryo yazdım çizdim kii.

gözünüz aydın şükür bişey olmadan bulunmuş neyse kii

ooff çanım tatlı cekti şimdi .. cokacimcoook

:1shok:heraaaammm opuyorumnanaktan çook sağooll datluuummm ne kaddar datlu olduğunuda biliyon demiii

.allahhh ye ye dur cokacimcoook

dolan gel yine yeee cokacimcoook

ramazan datlum bilemm cıktı hemdee.hihoyyyt hihoyyyt

buyrunnnnnnnnn gelin kızlar geliinn tatlı bayramı var,herkeze yeter alkisalkisalkis

irnam afiyet olsun cokacimcoook

sen canın istediği zaman bana haber ver ben tepsi tepsi yaparım sana:)

Günaydın sitenin şugırları...

Beğendiğim güzel sözlere devam ediyorum..

Mutlu Olmak için, varsa imkanlarınızı artırın, imkanlarınız yoksa isteklerinizi azaltın.

heracım tamam canısı,sende aynen alahaşkına cekinme,iste yeterki kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

yeşilim sağol bitanem,güzel sözleri paylaştığın için.

ben bugün çok yoruldum.eltime makarna kestik beş kiloluk unlada bana kestik.ama eltim cuvalı devirmiş nerdeyse.neyse güle güle yemek naisp etsin
ama elim kabardı.

yarında küçük eltim ufak oğlunu kestirmiş,düğün yapmıyor öylesine iki sofralık yemek ve mevlüt okutturacakmış helvasınıda ben yapacakmışım.inş tuttururum.hiç çok helva yapmadım ama ,bana güveniyor bakalım ,biyandanda korkuyom yani..:sinifsinif:
mafoldumben bunu demem umarım.
hepinize iyi geceler,duygu yolda sanırım,hayırlısıyla giderler dilerim
böçükte girmemiş.

öptüm sugarlar. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ırnam afiyetle yiyin makarnaları..ellerine sağlık... ellerini öpim geçsin:) valla sen helvayı da becerirsin evvel Allah kolay gelsin tatlım

ıyi geceler

geldımm
dün yazmıştım ırnam ablam halama gıttım ondan yoktum
send cok yorulmuşsun
besmele cek basla yapmaya merak etme cok lezzetlı olcak

halamın bazı sorunları varmış bende tam sormadım askımda cok anlatmadı
ama maddı olarak cok dardalarmış
evlerını satılığa cıkarmışlar
300 350 bın tl ancak verıyolarmış eve oysa ev en az 500 bın tl eder
3 katlı bahcelı falan
2 oğlu var onları kıradan kurtarmak ıstıyorlarmış
bı yandan satmak ıstıyorlar bı yandanda yılların emeğının karsılığı deıl dıyorlar
marketlerı var ısler cok kötuymuş
buyuk oğlu yanında kucuk oğlu kırada
neyse buda daralmış cocuk bakmaktan bunları dusunmekten sanırm bırınde kalmış ama ınan sormadım pek ustelemedımkı
benımkıde cok meraklı ınsanı sevmez

zor hemde çok allah kimseyi darda bırakmasın,kriz çoğumuzu deldi gecti.
halanda bunaldı demkki,kaçmak istedi,oysa beden nereye,kafa oraya.sıkıntılarda nere gitsen geliyor.
yazık evin parasısatarlarsa eğer nereye gittiği bile belli olmazve yeniden evde alamazlar öyle,inşallah gerek kalmadan sorunları çözülür be böçüğüm.
ayy nasıl içim acıdı,kendi yaşadıklarım geldi aklıma.bizde sattık aynen bunaldık,çaresizce değerinin altında.ve şimdide kirada yaşamanın hala burukluğu içindeyim.yine allah sağlıktan ayırmasın .mal olmuş sağlığın gitmiş neye yarar.ama işte insan üzülüyor ister istemez.
allahım inşallah yar ve yardımcı olur canım :çok üzgünüm:çok üzüldüm

yeşilim inş. yaparım. çünkü bizim buralarda yemekten çok helvaya değer verilir ,sorulur eleştirilir bi görsen.sanki baş yemek.
rezil olmdan atlataydım.bu gece rüyamda bile yaparım artık kaygıdan kaydirigubbakcemile3

günaydııınn bitanelerim

hepinizi öpüppp
hemen cıkcam.

akşama görüşürüz şugarlar.

gunaydınn
amın ırnacım amınn
10 yıl önce bugun RABBIM bıdaha bıze böle bır acı yasatmasın aminn
marmara depremi mafoldumben

herkese günaydın..........

vandan selam sevgi.......herkese iyi haftalar.........

17 agustos deprebinde hayatını kaybedenlere rahbet yakınlarına sabır.....diliyorum........

rabbim yeniden böyle acılar yaşatmasın..........

hemen yolculugumu anlatayım....

dün sabah 4 de kalktım........hakanla annesi geldi beraber 5 te yola cıktık...........
hakanın annesi bir şeyler yapmış benim annemde yaptı.....
araba yedik kavaltımızı........güzel bir yolculuktu......
hakanın annesi.işallah bir gün sizin çocugunuz olurda böyle yolculuklar yaparsınız dedi........
hakan aynadan bana baktı ......gülüştük.........gözlerimizle..hehheh.....
derken ankara geldik......annesini eve bıraktı....bizde eve girmekle çıkmamız bir oldu.........
dorugunaltını temizledik...........bir su içtik......
dogru havaalanına gittik......
uçak 11 deydi 11 .15 te havalandı......
uçakta uyudu yumurcak 1 saat 15 dakka sonra vandaydık.......çok güzel bir manzarası oluyor....gölün üzerinden.......
sanki doguda bir yer degide akdenız egede bir yermiş gibi..
gölde sanki göl degil deniz gibi o kadar büyük ki anlatamam......neyse abimler bizi karşıladılar eve geldik .........
biraz dinlendik.......akşam erkenden yattım........daha kendime gelemedim......hava güneş var fakat...serim bir havası var.....özellikle gece daha serin........
sabah bakıcı kız geldi......daha 18 19 yaşlarında......
sessiz gib ama bakışlarından da yaman biri gibi.......
o kadar zor ki hiç tanımadıgın birine canını emanet etmek......
işallah iyi olurda bende bir an önce yuvama dönerim.......
şimdiden evimi annemi ailemi özledim.....

ve sizleride ........öpüyorum

Yeni bir haftaya daha merhaba kızlar...Herşey gönlümüzce olsun

Depremde, trafikte, hastalıkta, Askerde Şehit düşen, Polisimize..Allahtan Rahmet, yakınlarına, bizlere sabırlar diliyorum

Duygu, nihayet oradasın van gölünü ne güzel anlattın...umarım aksilik olmadan yuvana dönersin canım....

irnam Allah mahçup etmesin, kolay gelsin

Hera, Böcüğüm size de günaydın
....................................

Sabır bir suskunluk değil, işitilmeyen feryattır.

Sevgide özgürlük, saygıda mecburiyet vardır.

Sevmek belki bir şeydir ama sevildiğini bilmek çok şeydir.

yeşilim ablacıgım...........

yazı ne güzel olmuş........Sabır bir suskunluk değil, işitilmeyen feryattır.

Sevgide özgürlük, saygıda mecburiyet vardır.

Sevmek belki bir şeydir ama sevildiğini bilmek çok şeydir.

ne hoş ve anlamıda bi o kadar düşündürücü olmuş..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…