Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

ben yazınca ceyıslerım cıkıyo:roflol:

ırnam h geldıun dayak yemeden kaçç

destına :asigim:

hadın ı akşamlar hayrlı ıftarlar

Geldim şugırlarım benim

Hepimize Hayırlı daha nice nice Ramazanlar diliyorum. oruç tutanlara, Allah kabul etsin inşallah....

Çok çok sıcak yani anlatamam..bir arkadaşım erkenden geldi attalara gittik.
gelip duş aldık eltimin annesine( çok yakın barbaros parkı karşısı)ramazan kutlamaya gittik..şimdi geldim yine duş...ve size koştum

dün buluşmamız çok güzel geçti görmüşsünüzdür fotoğrafları. inşallah yineleriz

Allah kısmet ederse salı günü istanbula gidiyoruz..kızım geceleri çok serin diyor bana rüya gibi geliyor...serinlemeyi özlemişiz koşa koşa gidiyoruz...onu çok özledim
oradan arada girer sizinle yazışırız.

sizin buralar serin demenize bozulmuyor, kıskanıyorum valla

amiiin canım amiinn
attalara git yeterki canıımm.ramazan kutlaması nasıl oluyo bak ben bilmiyorum

salı günü kızına ve serinliğe kavuşursun inş.canım allah yolunu acık etsin.

çoookk selamımı söyle güzel yanaklarından benim içinde çok çok öp.

fotolarını görmezmiyiz hiç koşa koşa baktım.hatta ilk msj yazan ben olacaktım ama tam o,sırada baba oğul geldiler.bir haftadır şehir dışındaydılar.
onlarla hoşbeş yapayım derken,ooooo kaç kişi yazmış.
seni görmek çok güzeldi şenizim.inş.tekrarı yine olur.opuyorumnanaktan

şimdide hayırlı yolculuklar
Şeniz ablam kızna da bizden çok selam götür
bizim yerimizede öp......onu.....

ewet çok sıcak gerçekten.......serinler inşallah

İstanbuldan gelir ken serin hava getir biraz bizedekaydirigubbakcemile

:1shok: ben resım görmedımmm
nerde hemen bakemm yaa
yesılım yolun acık olsun valla gelde bızde göruselım ıst da olmaz mı
yarın lady e gıdıyoz ıftara delikafadulden pazarda lady ve bazı arkdaslarla hz yuşaya zıyare
te

Hayırlı Ramazanlar demeye gittik ırnam... kutlamamı yazmışım sıcak başıma vurdu şaşkın gibiyim abow ki ne abow....

kızıma selamınızı yollarım ....bir kaç gün hazırlık telaş yine gelirim şugırlarım öslicem sizi

eneeee sen yeni gödün ha..tüh ama ne güzel şeyler yazmışınız yahu. iyice şımarcam görceksiniz

böcük abini bırakabilirsem haber veririm size ama ben diyom ki tek geldiğimde buluşuruz gibime geliyo. dur bakalım bi gideyim. şimdiden yol korkusu düştü içime

lady'e selam söyle afiyet olsun yedikleriniz top top et olsun hahahaha

gunaydınn
valla olsun top top et olsun cunku benım ıhtıyacım var
he benım usak asla dıo ama cok zayıfladım yaa
tmm hele sen bı gell
sahurda pek bısey yıyemedım

herkese günaydın.......yeşilim ....böcük....hera irnam.......destim..............nasılsınız opuyorumnanaktan

akşam kaynatmışınız yine.....ben yoktum tabi kaynatırsınız...hep böle yapıyonuz......lmaz:

yeşilim hem kızına hem serinlige kavuşucak........Şeniz

ne güzel ben bilin bakalım kime kavuşucam....:kedi:.....ögleye gelcekte.....:asigim:

anuşkam hoşgeldin topikkimize....vereliniortak..sakın gitme oldu bizle kal.....hihoyyyt

Son düzenleme:
Hoşbuldum canım. Büyük harf ve notalama işaretlerinin olmadığı topic bulmıuşu da gidermiyim biyere artık? Allahın izniyle buralardayım... herkese mucks

hım ama anuşkam bende nokta bollugu var ........ne bileyim böcükte kızıyor bune noktadır diye ama alışmışım işte........yerimseniben

yine gitme......hihoyyyt

kım gelıyy laa duygu

anuşka h geldunn ben hıc kullanmam nokta neyımkaydirigubbakcemile3

vayyyy böcük ilk defa bişeyi anlamdın ya........sanırım oruçtan olucak......delikafadulden

:)))))))))) destına böle bısey mı
alla alla
bu ıse bence sorun yok yanı yorum etmemış ve bunu yollamışsa

destim...........

ay sen delimisin ya.....neden kafay takıyorsun hemşom boşver.......ayıp eden kendine eder.......
ayrıca ne varmış ki dış görünüşünde..........taş gibisin.......:lepi:

çok degerli.....kaliteli üyelerin oldugu gibi...malesef terbiyesiz ve nasıl davranacagını bilmeyen üyelerde var.......

o kadar üye içinden bi bu kişiyi kafayada takmaya degmez......
kendini belli etmiş işte.........

bende iki gün önce kk oldugumdan beri ilk eksi repimi yedim...valla ...........
repi verenlede ne bir tartışmam oldu ne bir karşılıklı diyalogum oldu.......
verdi eksiyi.......
boşver versin.......

sakın canını sıkma inanki degmez canım be.......
boşver......
üzülme kıyamam sana balım.......opuyorumnanaktan

böcügün işareti gibiyse bencede bir şey yok...üzülme.......başka bişey dalga geçer gibi demişin .........öyleysede üzülme.....

canını sıkma......

destinacığım, mesajını okuyunca tekrar dönüp resimlere baktım bir gariplik mi var diye. Kim her ne görüyorsa ben göremedim vallahi. Gayet normal ve gayet hoş çıkmışsın. Ne tel ne başka bir şey görünüyor. Bence o kişi de sevimlilik olsun diye o işareti koymuştur. Ben sebepsiz verdiğim replere :)) şeklinde bir mesaj yazıyorum.
Sen üzme kendini birtanem. Kötü bir amacı bile olsa üzülmeye değer mi? Sen çok duygusal bir insansın ve bu hassasiyetin yüzünden tatlı canını yok yere sıkıyorsun. Hiç ipleme, bak keyfine canımın içi...

gıttım bende baktım
dedıydımkı
dık otur az ama şakasına onada alınmadın ınş bacımm
valla saka ettım haa
mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…