Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Tünaydın bacılarım, şugırlarım içli köftelerim benim

nörüyonuz, umarım hepiniz iyisinizdir

destuşum ama sen alınganlık yapmışın çıtırım...senin gençliğin, güzelliğin yeter. biz seni tanıyoruz. ne şugır olduğunu, kalbinin duruluğunu...şimdi yanımda olsan sana bi sarılır anlatırdım .....

şimdi şu da var. seni tanımıyorlar yeni yeni görüyorlar onun için az yorum yapıyorlar, hani yağcılık olmasın diye. insan tanımadığına ne yazabilir ki.....Anuşka,ben eski üye ya, daha çok tanıyorlar ondan.

sana rep veren üyeler gibi bana onlarcası geldi. sadece iki - rep aldım ...noldu + - bi şey olmuyo boş ver gitsin...biz birbirimize bakalım. seni de çok seviyorum biliyorsun.
.................................................

Günün sözü

Rüzgarın kemanını çaldığı, damlaların cama vurduğu bir pencerede yatağına uzanıp ta keşke dediğin tüm güzellikler gerçek olsun.

destinacım alınmışsın tatlım sen. genelde rep verirken bişey yazılmadıgı zaman :))) bu oluyor hani boş vermemek adına. sanmıyorum senın dusundugun sekılde oldugunu tatlısım.

destinam, gel tatlım sen benim yamacıma, kıyamam sana ...inan bir şey yok sadece ağrılarından böyle hassasiyete düşmüşsün ..seni tanımasam "aaaa ne oldu bu kıza bu kadar alınmış o saçma ifadeye" diyeceğim tamam kapattık o konuyu

ama sen açtın diye yazmak istiyorum...o gün tellerinden dolayı ızdırabın olduğunu hissettim. ona rağmen uzun oturdun ya, gel seni kocaman öpeyim

ya halamın gelmesine 2 gün var

halamın geleceğinde hassaslaşıyom vücudum geriliyor

duygu yoğunluğu ya da verdiğim tepkiler ani oluyor...........

ondan herhalde hassas günüme dek geldi.........halam gelince

rahatlıyorum herşey normale dönüyor.......vücudumdaki gerginlik hassaslık

gidiyor rahatlıyorum........sizlerin de muayyen günlerinizde

böyle oluyormu oluyormuydu bilmiyorum.........şimdi halam gelsin

ertesi günü ben bunu okusam bana saçma gelecek....:mymeka:
niye takıyorsam amaaannn diyecem......

anee destişim kıss sendan,beni kimse farketmemiş bile bah şimdi ben daha çohkk alındım haaa.mafoldumben
neeeeennn ben unutulcak gacimiyiimm heeyyytt beee.lmaz:
kimse sormamış irna bugün gelmedi diyeee.:sinifsinif:

tamam durun bende yapam sona kapatın.yerimseniben

desdişim aşkıımm biteneciğim .canım ama merak ettim senin kafacını takdığın işaret. her neysede keşke profiline yazzaydın ne amacla bana bunu gönderdin.sonucunda kafanıda takmaz canında sıkılmazdı.
kıss yine + replemişler,bahk dediğin gibi beni o gün kaç kişi eksilediler varya hırsımdan ağladım ,beni nasıl tanımadılar diye.
buluşma fotolarınıza ben özellikle,söyledim
hiç belli olmuyor diye kapalı imayla bildirdim yaa canım sende görüyosun belli olmadığını.
eminim yanlış anlaşılma vardır.
boş ver onuda ,çok acı cektiğini biliyorum ben yeğenimde takındı,halada var.ama şimdi alıştı,oda senin gibi,ağzını açamıyodu ilk günlerde.
canım inş tez zamanda alışırsın.allah şifa versin.

opuyorumnanaktan

irnam kuzuşum ben ara ara giriyom ondan farketmemişim yohluğunu...işlerim çok

eneee bu gün halalar günü galiba..ah o halalar ah...ama senin halalar gitmişti :):)
herkes alıngan, napçez bilmen gari ..hadi seni de öpem iyi gelsin.ohhhhh

-tatlicadiarzu-herkesin halası mı böyle bilmiyorum benim halam
hormon dengemi çok etkiliyor herhalde gelse halam rahatlasam
gayri:1ninca:ya da boynuma yazı yazıp asacam
dikkat muayyen günüme girecem fazla yaklaşmayın
tehlike.........:1ninca:

halalar gelince herkesin öyle olduğunu biliyorum, sana özel değil üzülme canım....sen yine de gel...ne olursan, kim olursan ol gel:):)

ayhh be kuzum takıldım işte arada yaaparım takılmayı ,niyeyse hoşuma gider tatlı kızdırmalar..
biliyom canım senin arada girdiğini girsende senin işin oluyi.benim hala gitmişti amaaa..ramaazandayım kesin gelir bahında görün.çünkü benim hormonlar oruca karşı hassas,bir yada üç kere geldiğini bilirim ,hatta halamın gitmesinden,7-8 ay sonra tam ramazanda geldi kaydirigubbakcemile3,

:roflol: :roflol: :roflol:
halalar gelince herkesin öyle olduğunu biliyorum, sana özel değil üzülme canım....sen yine de gel...ne olursan, kim olursan ol gel:):)
sanki mevlanıyı hatırladım kaydirigubbakcemile3

senin de zekana hayranım irnuşum...hiç kaçmıyo valla billa
kim dedi halanı bu kadar sev diye:):) bak zamansız çıkıp geliyomuş ....yorulmuştur belki gelmez...gelirse haber ver bize de, az gülelim

senin de zekana hayranım irnuşum...hiç kaçmıyo valla billa
kim dedi halanı bu kadar sev diye:):) bak zamansız çıkıp geliyomuş ....yorulmuştur belki gelmez...gelirse haber ver bize de, az gülelim

:kedi:

canım pro üyelik isteniliyo benim yookk.kii:çok üzgünüm:

ı pazarlarrr

dün varyaa süperdı yaa
lady ellerııne sağlık okadr guzel seyler yapmış okadr guzelkı muthış yaa
süperdı
resımler eklenınce o guzellığı sızde anlıycaksınız emınım
ırnam yesılım leerenım destınam duygum heram gunesım lady nassınız
ınş kımseyı unutmadım
bırazdan cıkıp dısarı gezcam aksamada askımın yanına gtcem

keyifli pazarlar canlarım

günaydınnnnnnnnnnnnn

ayy canım senin için topik actım .ama kacıncı yılın olduğunu bir türlü hatırlayamadım.

en içten dileklerimle mutlu,sağlıklı,güzelliklerin en iyisini yaşayın emi canım inşallaaahhh.
iyiki tanıdım güzeller güzeli,heracım .niceeee yıllara tatlımopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…