Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

herkese günaydın.........opuyorumnanaktan

oruçtan olsa gerek uykum var......hiç halim yok...yine oruçtan olsa gerek.yeşilim ablacıgımın......dün gidecegini sanıyordum bugünmüş megerse......
güle güle gitsin güle güle gelsin........:gitme:
ama ablacıgım hiçmi kk ya girmeyeceksin......istanbulda serin serin geziceksin mi yoksa arada gir be ablacıgım kk ya.......özlerim ama bilesin.........mafoldumben
kocaman öpüyorum kızınızada selamlar.........

irnam .......destim....... heram....... laydım...böcüküm .....anuşkam.lereenim.......hepinizide öpem emi..mucukslar canımcıklar........Şeniz

böcük ne yaptın be kız niye senin yüzünden işten çıktıki........
dogru bile durmuyon ha......kaydirigubbakcemile
bide orkide almış......yazık ya.enişteye........

hakan evet geldi....cumartesi akşama dogru geldi.......pazar döndü.....
biliyorum kıymetini.........:kedi:
bilmezmiyim......:asigim:

ay ya ben bi şey sorcam çokmu cahillik ediyorum ama bu pasiflora ne demek......yeşilim ablacıgım demişte........aklım şey oldu.....kafamçokkarıştı

duygu senın herıfın kıymetını bıl nan ne kaa guzel okadr yol gelmış hemde senın için :dilcikar:

esekklık ettım gectı bıdaha etmem söz

günaydın gızlar opuyorumnanaktan

yeşilim saat 8 ucağı.çoktan gittiiiii bileeeee.

anaaa böçük üzüldüm kısss,,nasıl senin yüzünden olmamıştır bee,çıkacağı vardır ,çıkmıştır..daha güzel iş bulur belkide.:Saruboceq:inşallaahhh bulur be kısımm üzülme seeeenn :teselli:
vay orkide haa.:jeyyar:
hemde son parası :çok üzgünüm:

duygum,yeşilim girer canım kızının evinde varmış neti ,hiç bizi yanlız bırakırmı .

leydim,elbetteki olur inşallah tatlım,ama :sen hiç üzülme allah bol bol versin sana,bana herkezeeeeeeee yerimseniben

heram yerimseniben opuyorumnanaktan

destinam gelmemiş opuyorumnanaktan

umudum hoş geldin sende opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ayy ırnam ablam dun arama dedıkıce ben sırketını arayıp rahatsız ettım onu:tomato: ondan yanı

evt orkıde yaa hayatımda ılk defa bı cıcek ıcın bukadr mutlu oldum :asigim: altın sankı her yerı öle kıymetlı

ay ya ben bi şey sorcam çokmu cahillik ediyorum ama bu pasiflora ne demek......yeşilim ablacıgım demişte........aklım şey oldu.....kafamçokkarıştı
pisiflora bitkisel bi şurup canım zemuszemus
sakinleştirici gibi bişi
yan etkisi yok
ben tavsiye ederim :lepi:

günaydın gızlar opuyorumnanaktan

leydim,elbetteki olur inşallah tatlım,ama :sen hiç üzülme allah bol bol versin sana,bana herkezeeeeeeee yerimseniben

inşallah ablam herkese versin Rabbim :Saruboceq:
işi değiştirmeye ihtiyacı var benneyaptımki Rabbim hayırlı zamanda hayırlı iş kapısı açsın eşime mafoldumben
çalışma saatleri çok kötü hala anlamıyoruım bu evlilikten ya

mutlu günler kıslar.
yeşilim uçmuş kızınada varmıştır artıkın.oh negüzel ana kız kaynatırlar bugün.
böcüküm şu iş meselesine üzüldüm ama Allah bir kapıyı kapatır başka bir kapı açar.şu güzel günlerde dua et bol bol.
leydicik sizde de mi iş sorunu var? umarım tez zamanda daha uygun bir işe yerleşir eşin. vardiyalı falan mı çalışıyor? benim kardeşim THY'de. Bilirim ne zor olduğunu...
şimdilik bu gadder.az sonra görüşürük yine...

h geldun anuşkam opuyorumnanaktan
ınş dua etmekten başka bısey gelmez elımzden
zaten dua ıle dunya ayakta kalıyo ınş bulcak :Saruboceq:

herkese tek tek selam kızlar

tek tek isim saymayım çünkü arada kaçırdıklarım oluyor........

ev işleri falan anca girdim............

böcük üzülme canım senin bir sık aramanla niye çıkarsınlar kii

bence onlar onu bahane etmişlerdir.........nişanlın sana senin yüzünden oldu

dedimi de?....
Yeşilim abla gitmiştir kızına ..............kavuştu.......

Arada girecek çok sık olmasada bana öyle söyledi.....

kızıyla hasret gidersinler ne güzel........

hepinizi öptüm........lady im inşallah seninde ,stediğin gibi olur.herşey canım.

aramayla iştenmi cıkarılırmış yaff,ammada disiplinli yerimiş baheneye bak.

ahh ahh iş aslanın karnında ama böçük inşallah hayırlısı olur canım.

benim kocada geldi 50 yaşına hala didiniyo ,sarımsak satmaya,şehir dışında kimbilir nerde şimdi,geze geze sattığından oyun hamuru gibi yerinde duramıyo kaydirigubbakcemile3

eeehemm benimde halacuuumm gelmiş kıslarr haaa haaaa,
dimedimmi size eli kulağındadır ,menopoz felan dinlemes,ahh ramazanım benim hormnlara büyük etki ediyi yaa,:mymeka:
aclık öströpoz hormonlarımı çalıştırıyo.senlerdir böle,her ramazan yerim yarısı,
sonada canım cıkar tutcam diyeee.benneyaptımki

yeşilim olaydı gülerdi şimdi bağa.:roflol:ama şimdi daha güzelini yapıyo tabiki,kızıyla,serinlikle hasret gideriyoo kaydirigubbakcemile3

anuşkam sanada güzel günler canısı opuyorumnanaktan

oyy leydim.helede resbest çalışınca hiç bişey anlaşılmıyo canım,ne gecesi vaaa ne gündüsü,
ben kaç yıllık evliyim hala bişey anlamdım kıısss.kaydirigubbakcemile3,bu gidişlede ,tek ayak cukura girmek üzre satiii.kaydirigubbakcemile3

neyse ben nesgayfemi içem :kedi: laelaelaelaelae

ramazan da gelir dedin geldi irna
halan demek ne ilginç......benim ki daha gelmedi........
cuma cmrt. belkim.............kıs o iftar yemeğine geliyordur
sana :roflol:güzel sofralar kurunca dayanamıyı demek.......
bayramda da el öpmeye gelmesinde demi.....:lepi:

ırnamm o aslanı bı ölduremedk yaa bız nelerı devırdıkte bı iş sorununu çözemedık
hayrlısı olsun ınş
aksama yemeğe gıdıyormuşuz askım dedı :kedi: kredı kartı borcu vardı bulmuş bı yerden ama yetmemış bende bıleklığımı verım dedım nolcak
7 eylulde aylıık alcam alırım askım dedı
zor zamanınıda yanında olayım o son parasıda olsa bana orkıde aldı ya yeetr
senın halanda amma işini bılıy ha ıyı bak ona nescafe hıc sevmem sana afıyet olsun

olmam ablam
dun cıcek geldı baktım aramadım bıle saat 11 oldu bı tsk etmedım taki sabah olana kadr
ama varya son parasıyla aldı o yeter

olmam ablam
dun cıcek geldı baktım aramadım bıle saat 11 oldu bı tsk etmedım taki sabah olana kadr
ama varya son parasıyla aldı o yeter

gelen çiçeğe teşekkür et canım gene
öyle 1 gün sonra falan mühim değil
ama her sıkıntılı anında kendi takından birşey
satıp ona vermeye pek alıştırma........şimdiden
ama gene de yaptığın güzel birşey tabi........
irnamın da dediği gibi..........bak baklam sözünde duracakmı......

senin iyiliğin için tabi.........deneyim daha farklı birşey........

iyi geceler ....gececiler.....
nasılsınız herkes gelmiş bişeyler yazmış gitmiş........anlaşılan herkes iyi aman iyi olun.......
yeşilim kavuşmuş kızına...şimdi anne kız hasret gideriyorlardır........
bende anneme kavuşsam bir an önce özledim valla.........

allah herkesi sevdiigine kavuştursun gurbetlik hasretlik çok zormuş valla.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…