pisiflora bitkisel bi şurup canım zemuszemusay ya ben bi şey sorcam çokmu cahillik ediyorum ama bu pasiflora ne demek......yeşilim ablacıgım demişte........aklım şey oldu.....kafamçokkarıştı
günaydın gızlar opuyorumnanaktan
leydim,elbetteki olur inşallah tatlım,ama :sen hiç üzülme allah bol bol versin sana,bana herkezeeeeeeee yerimseniben
ramazan da gelir dedin geldi irna
halan demek ne ilginç......benim ki daha gelmedi........
cuma cmrt. belkim.............kıs o iftar yemeğine geliyordur
sana :roflol:güzel sofralar kurunca dayanamıyı demek.......
bayramda da el öpmeye gelmesinde demi.....:lepi:[/QUOTE
valla gecensene 7 ay gelmedi ramazanda bi geldi tam üç kere,arsız şey sonada gözle babam gözle ne gelir ne hal hatır sorar :mymeka:çok ilginç çoookkk,ayy anlamadım kii kafamçokkarıştı.dr. gittim oda diyo pisikolojiiikk manyak ne aklakaysa :mymeka:
ahh be güzelim aslanlar hiç ölermi,9 canlılar zıkkım şeyler,ırnamm o aslanı bı ölduremedk yaa bız nelerı devırdıkte bı iş sorununu çözemedık
hayrlısı olsun ınş
aksama yemeğe gıdıyormuşuz askım dedı :kedi: kredı kartı borcu vardı bulmuş bı yerden ama yetmemış bende bıleklığımı verım dedım nolcak
7 eylulde aylıık alcam alırım askım dedı
zor zamanınıda yanında olayım o son parasıda olsa bana orkıde aldı ya yeetr
senın halanda amma işini bılıy ha ıyı bak ona nescafe hıc sevmem sana afıyet olsun
inş. bunuda devirisiniz,.hemen bilekliğini sunuyon canımsın yaa.
amaaaaa.yinede bi çiçekle tav olma,sözünde duruyomu,tart biç öle yap yinede.bana düşmes belki ama seni sevdiğimden uyarım be fıstık.inşallah herşey çözülür en kısa zamanda.
hadi afiyet olsun size.
opuyorumnanaktan i opuyorumnanaktan yi opuyorumnanaktan yiiiimmm opuyorumnanaktan.irnammmm canımmmm nasılsın Şeniz
heraaammm, sen nasılsııınnn canııımmm,acıkmışa benziyon burdan öle görünüyoo gibii kaydirigubbakcemile3 .
heraaammm, sen nasılsııınnn canııımmm,acıkmışa benziyon burdan öle görünüyoo gibii kaydirigubbakcemile3 .[/B]
olmam ablam
dun cıcek geldı baktım aramadım bıle saat 11 oldu bı tsk etmedım taki sabah olana kadr
ama varya son parasıyla aldı o yeter
bende iyiyim canım valla oruç değilim ama çok acıktım cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?