selam milllet. iftar buluşma fotolarınızı gördüm be bayıldım. bir kere de burdan kutluyorum leydiyi. nice yıllara arkadaşım.
şu tapırları kim aldı ya kıskandım valla. ben de accukl hastasıyımdır da pahallı geliyo bazen.......
ben aldım ablamselam milllet. iftar buluşma fotolarınızı gördüm ve bayıldım. bir kere de burdan kutluyorum leydiyi. nice yıllara arkadaşım.
şu tapırları kim aldı ya kıskandım valla. ben de accukl hastasıyımdır da pahallı geliyo bazen.......
selam anuşka............
kesin bizim böcük almıştır başka kim alcak.........kaydirigubbakcemile3
o değilse bile yarın gider alır valla...........kaydirigubbakcemile.
ben aldım ablam
cok pahalı evt yoksa cok cok alcaktım daha
neyse bıdahakı ay ınş
Güle güle kullan canikom.pahallı mahallı güzeller valla.
anuska tskler
nan destına delı sensın ben gayet zekıyımm -tatlicadiarzu-
inşallah bişeyler yapar kendimize ait küçük de olsa bi malımız olsun mafoldumbenödersiniz inşallah.o, borcu kapatmak bile bir hediyedir be gülümallah kolaylık versin .ahh ahh şu irna ne badireler gecirdi bir bilsen .hepsi atlatılır.opuyorumnanaktan
haa tatlı tarifin için teşekkürler canım
nasılsın canım opuyorumnanaktanherkese tünaydın kızlar
yeşilim ablam yarın gidecekti.........bugün hazırlık yapıyordur.........
irnam heram güneşim duygum böcüküm lady
adını unttuğum varsa el kaldırsınkaydirigubbakcemile3
herkese eyi günler.........
vayyyyyyyyyyyy duygum ne güzel Vana kadar gelmiş.............
bunu her erkek yapmaz bak kıymetini bil eniştemizin...............
opuyorumnanaktan canım benim teşekür ederimselam milllet. iftar buluşma fotolarınızı gördüm ve bayıldım. bir kere de burdan kutluyorum leydiyi. nice yıllara arkadaşım.
kızlar, hayırlı haftalar diliyorum...
yarın yolculuk, dünden hazırlandım vakit geçmiyor. utanmasam kapının önünde valizle sabahı bekliycem..
abiniz hayretler içinde beni izliyor. benim aksime o bir rahat bir rahat bana battı "ne yapim, seninle valizin üstünde sabahlıyım mı" diyor.. o kadar güldük ki anlatamam.
eskiden uçaktan korkmazdım bu sene korkum arttı nedense ...neden olcak yaşlanıyoz...hayat daha bi tatlı geliyo ondan
duygum, hakan geldi ha ...bak bil gıymetini demedi deme....:):)
irnam, lereenim, anuşkam, duygum, böcüküm, ladym, heram, destinam, güneşim, gönül yarası,
epinize gocaman öpücükler sizi sefiyom. gendinize eyi bakın beni unutmayın anacım.
belkim lereenimle buluşursak ( çok yakınmışız)fotoğraf yollarım size. belkim böcükümü de görürüm belli mi olur:):) sürpriz
bugün cok kötuyum mafoldumben
aşkımla tartışmıştım dün bana süprıs edıp orkıde yollamış eve
ama ben onunn işten atılmasına sebep oldum mafoldumben
son parasıyla bıle bana süprıs yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?