istanbul ıcın acıl uyarılar yapılıyo yaa
memurlar 2 saat erken cıkcakmış ya bız nolcaz
evımde uzakk
ALLAHım sen koru
o gün gelsin eminim bende dokuz doğurcam heram valla.ama diyorum bana haber vermeyin süpriz edin kaydirigubbakcemile3.hayırdır inşallah canım,opuyorumnanaktanrüyalarına girmek ne güzel ama varya.opuyorumnanaktanirnam nasılsın balım? rüyamda senin kızı görmedim seni gördüm sadece kızın dogum yapmış oraya buraya koşuşturuyordun üstünde bi kot ceket vardı:)
ayy iyi olun da yeşilim,hayrılı yolculuklar canım inş.sorma dua ediyorum allah yardımcıları olsun diye,felaket felaket üstüne ,ölenlere allah rahmet etsin,kalanlara sabır.başka diyeceğimiz birşeyin olamaması çok üzücü ama elden bişey gelmiyo :çok üzgünüm:inanın sırf deprem meselesi için girdim torunumun msn sinden o da ders yapıyor izin istedim...
aman duygu öyle korktum ki sizin adınıza sorma ...neyse iyimişsiniz..
evet pc çökmüş ulaşamadım size merak etmeyin... ay hepimiz iyi olalım salıya inşallah evimizdeyiz...şu afetler, şehitler üzdü hepimizi. Allah beterinden saklasın ne diyim...bu taraflara henüz yağmadı öf teleştan karışık yazdım kusura bakmayın..
sizi özledim ve çok öptüm
bugünmü kıss.hani iş bulunca bırakcaktınya tatlım yaa başka iş buldunmuki.ablam kendıne cok dıkkat et
benımde moralım bozuk
işi bırakıyorum bugun
:gitme:
tabıkı h geldın a.s.
hoşgeldin busraa-ygt
kızlarr sohbete bende gelebilir miyim:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?