Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

teşekkürler......işallah iyi olur........irnam ve destim.......dua edın emi..........
destim ne güzel........annenler yanında olcak..........allah hep bayram neşesi ve sevıncı versın........

irna abllacıgım cok sevındım işallah hep mutlu olur torunun bak sansıyla geliyor.....ailenıze hep sans getirsin yumurcak......öptüm ablam benım

uyy kımse yok mudur

ırnam gözun aydın ablacımmm bol şans

duygum dualarım sızınle cnm Rabbım sağlık versın:Saruboceq:

destına ınş sancın falan olmaz acımasın diş kötü ya sen oruçta tutamazsın demı

bugun yarım saat erken paydos etcezsositososito

gözünüz aydın irnam ay ne mutlu sizlere

geçmiş olsun duygum ihmale gelmez şekerin yan etkileri inşallah iyi haberler gelir hepinizden

destuşum sanada geçmiş olsun bak günler nasıl geçiyor dişlerin bakımı iyileşiyor annenlere güle güle kavuş

böcüğüm görüşemedik ama bir dahaki sefere umarım hepinizi öpüyorum kuzularım

yesılım ablam döndun mu yoksa :gitme: yaa ama ama senı cok merak edıyordumm
neyse ınş baska zmn
nasılsın ablam
resımler var mı

iyi akşamlarrrrr :hulya:

irnam canım ablam çok sevindim gözünüz aydın a.s.

yeşilim ablam nerdesin yaa özlettin iyice kendini

teşekkürler duygum amin:Saruboceq: cümlemize inşallah....Bana kalırsa ben tayinimizin Konya ya çıkmasını istiyorum ama olmuyor elimiz kolumuz birbirimize uzansın diyorum...hayırlısı ise olsun diyorum......Ama nedense kodamanlardan meclisten birileri :mymeka:engelliyor....maalesef olmuyor...

bugün oruçtum böcüğüm dr. gittiğimde yarında tutarım istiyorum yarın kadir gecesi çünkü.....inşallah yarabbim.......

Şenizhoşgeldin yeşilim ablam Allah kavuştursun kızın içindeŞeniz serindi burası ama 2 gündür sıcak fakat eskisi gibi aşırı nem yok belki farketmişsindir...
güzel temennilerin için teşekkür ederim canım ablam benim

iyi akşamlar hanımlar,tazeler,
yeşilim hoş geldin caaann,salı gelecektim demiştin ama geldin sanırım.
nasılsın,hele bi dinlen iycene

çok sağolun valla ne sevindik bugün
doğum izni istediği kadar alacak artık.çok sıkıntı cektiği o,dağın başından kurtuldu artık.
sıkıntıdan hasta oldu çocuğum orda.oohhh allahıma şükürler olsun.
sarıkamış merkeze atandı .hihoyyyt

desdim canım kolay gelsin,biraz acır ama yavaş yavaş gecer tatlım .benim yeğende takındı ordan biliyom yani.
hadi gözün aydın annenler sana geliyormuşş.hayırlı yolculuklar.

heram heram çok sağol canım yaa allah herkezi sevindirsin inş.:Saruboceq:

böçüğüm sende inşallah bulun bu hafta sonu iyce bi işş bidenem.:Saruboceq:

duygum booolll şifalar tatlıımm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Duygucuğum biraz geç oldu ama geçmiş olsun.Konu ilgimi çekti.17 Ağustosumerkezinde yaşayan ben Konya'da deprem olduğu sırada,yoldaydım.Konya'ya geliyordum.Oğlumun yemin törenine.Meram'a vardığımızda insanların çok az kısmını parklarda gördüm.Üzüldüm doğrusu.Ama gerçek şu ki,ben Konya'da oturuyor olsaydım evim de sağlamsa eğer,hiç dışarılara çıkmazdım.Çünkü konya'da büyük deprem üretecek fayların olmadığını her zaman söyler uzmanlar.
Biz yemin törenindeyken de iki kez sallandı.Ama çok kimse farkedemedi.Ben hassaslaşmışım ya bu konuda o yüzden anlayıverdim.Saat tam 12 sıralarında da otelimize girdik. "Ben dedim yatacağıım yoldan geldim gece bir damla uyumadım."
Ve kafamık oyduğum gibi sızmışım.Yani deprem falan korkusu olmadı içimde.Çünkü çok güvenli bir bölge olduğunu biliyorum.Sizler de korkmayın canım.
Annene de geçmiş olsun.Ayrıca 40 yıl önce gördüğüm Konya ile bugünkü Konya arasında dağlar kadar fark var.
Meram'a bayıldım.Karatay da öyle.Dutlukırdaki villlar şahaneydi.
Kısacası Konya bir Arupa şehrinden farksız.Üzerine basa basa söylüyorum.Çünkü ben Avrupa şehirlerini de gördüm.
Şehrin planlanması öylesine güzeldi ki .Yaşayabilirim diebildiğim nadir şehirlerden biri oldu Konya.....

hakadır gecemız mubarek olsun

realıst e katılıyorum iç anadolu bölgesı en sağlam yerlerdendır
bızm evlerın alt kısımları kayalıktı ve evler onların üzerıne ınşa edıldı
bende guvenıyorum
en azından ıst bın kat daha guvenılır

ırnamm darısı bana ınş

günaydınnnnn

bin aydan hayırlı bu mübarek Kadir gecesinde dualarımız kabul olsun inşallah

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın. Amin :Saruboceq:

günaydın herkeze,rabbim duaya kalkan ellerimizi boş cevirmesin.
hepinize hayırlı kandiller.canlarım.opuyorumnanaktan

bu ay sonu işi bırakıyorumm:gitme: artık bu aydan sonra zor gırerım sadece aksamları görusebılırız

Hayırlı Kandiller... Herşey gönlünüzce olsun ınşallah

bugün sabah erkenden evimize döndük biraz hüzün, biraz evimize dönme heyecanı işte günler su gibi aktı. yarın bir gün resimleri paylaşırız kızlar özellikle lereenim ve sunay akının oyuncak müzesi fotoları

böcüğüm çok istediğim halde olmadı buluşamadık. ben tek geldiğimde inşallah vakit bol olur. erkeklerle olmuyor ablacım. hem huysuzluk, hem bencillik yapıyorlar uymak zorunda kalınca çaresiz susmak en güzel çıkış...bilmem anlatabildim mi ?

yarına kadar kadar hoşçakalın görüşürüz yarın evi toparlar gelirim kk ya, size. özlemişim. böcük işten ayrılıyorsun iş buldun mu ki, neler oldu da çıkıyorsun kuzum ya.

hoşgeldin yeşilim.
sunay akının oyuncak müzesi,gezmesi çok zevkli olmuştur eminim,özelliklede
çocukların hayal dünyalarını geliştirmeye ,gecmişten günümüze değin bi dolu oyuncağı görme şanları olur.keşke herkez görebilse o müzeyi.ne güzel olurdu.

böçüğüm hadi hayırlısı canım.dua et bu gece bol bol.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…