Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

ben sabah sabah geldım.........

hepinizin tekrar bayramını kutluyorum ellerinizden yanacıklarınızdan kocamanca öpüyorum.........
sızlerı sefiyorum.......
bayram şekerlerim benım......
ayrıca bayram harçlıgımıda istıyorum......

:1hug:selam selaaam selaaammmm.:teytey:

yeni bir gün yeni bir bayram.yeni yeni,sıfır kilometre replerimizle :roflol: :roflol: hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan şugarlarım.

fırtınanın kızı hoşgeldin tatlım seninde bayramın mübarek olsun.opuyorumnanaktan

bugün evdeyiz ara ara kk ya girerim.......irna ablam sorma.......

malesef kuruların yanında yaşlarda yandı.........artık tam hız devam

amann yaa duygum ne önemı var yaa
valla bunların sorun olacağı hıc aklıma gelmezdı:bbo: cok mu kıskanc ve bencıl olduk nee
Allahım nıce guzel bayramlara ulastrsın bızlerı

Hop hop hoplarım
Zıp zıp zıplarım
Minareden atlarım
Bayramınızı kutlarımopuyorumnanaktan

bÖcÜk canım bende bılmezdım aklıma dahı gelmezdı...........

Rep yÜzÜnden kavga cıkıpta geyıkcıler havadan rep kazanıyor boŞ boŞ konuŞuluyor denecegı ve geyıkÇıler denıp etıket yapıŞtırılacagı.
Yazık
haklısın kıskanÇlık sanırım.
Rep umrumda degıl dıyenlerın aslında ınce hesaota olduklarını dÜŞÜnÜyorum.....
Benım repım azdı ama kımsenın repınıde sorun etmedım.
Zaten kk az gırıyorum .
Dogrusu repten cok paylaŞım Önemlı benım ıÇın ama
Bır kaÇ kıŞı yÜzÜndende bır sÜrÜ kıŞınınde haksızlıga ugramsına dogrusu sessız kalamam
Nasıl takıp ettılerse artık sabah rep sayısı 10000 bu kadarmıŞ akŞam 20000 bu kadar olmuŞ geyıkte boŞ laflarla alınmıŞ haksız repmıŞ
Nerden bılıyorlarsa repı geyıkten aldıklarınıda nasıl takıp ettılerse dogrusu .
Anlam veremedım
artık rahat etsınler ne dıyeyım....

dıyecek bısey yok cnm onların içi rahat olsun bızım sohbetımız burada daha devam edıyor
hıc ama hıc onemlı deıl anacım
hatta umrumda bıle değil
kıskanc bı ınsan deılım onu dıyen kısılere yerı geldı bennde rep verdım aman yaa alsınlar onların olsun
sankı gunluk yaşamımızda cok etkılı olacak

Şugırlarım, kaymaklı baklavalarım...ay irnanın baklavası, kurabiyeleri geldi aklıma ağzım sulandı...birinci gün bitti bile...Allah sağlıklar versin.

replermi gitmiş amaaaaan aferin size hiç ilgilenmeyin. şimdi ben de bakayım, karalar yakayım hahahaha başka üzülecek şey kalmamış gibi...

dün mezarlıkta bir anne gencecik kaybettiği kızının başında öyle bir dua ediyor ağlıyordu ki onu görünce...işte "hayata bak" dedim kendi kendime. boş bomboş...kimse teselli edemez o anneyi kimse

ben de sizi çok seviyorum o güzel yanacıklarınızdan öpüyorum

aaaaaaaaaaa yeşilim ablacıgım tesadüfe bak..........
bende mezarlık ziyaretine gittim ve etkisinden kurtulamadım ve ilişkilere konu acıpta geldim........
haklısın ablam üzülmeye yada kafaya takmaya degmez.......
oldu artık........

ama fırtınayada katılamdanda edemiyecem......haksızlık konusunda......kurunun yanında yaşta kurban oldu.....
neyse olan oldu.........repleri kaldırsınlar valla hiçte derdim degil.......

neyse gerçekten etkilendim zıyaretten nedense ve herşey boş fani gibi geliyor.......ne kimseyi üzmeye nede kıskanmaya nede kötü olmaya gerek yok........
iyi olalım nasılsa biz iyi oldukca iyilikte bizi bırakamaz ve bu dünyadanda iyi biri olarak ayrılalım....

işallahta allahım kötülükten kötü insanlardan uzak eylesin........imtihanımızı kolay versin......

k

günaydın kıslar fazla kalamıycam hemen cıkmamız lazım ,
bayramın ikinci günüde çohhhh güsel gecsin sevdiklerinizle,biz köyümüze gitcez hemde iki köye sanırım. adin hoşcakalın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

men geldımmm
yesılım ablam en buyuk acı evlat ve kardeş acısıymış tesellı etmeye kımsenın gücü yetmez Rabbım sabır versın dıyebılırız ancak

duygum bızım butun akrabalar köyde mezarlıklarıda orda oyuzden anck gıttığımde uğruyorum
bı dedemı hıc tanımıyom 30 yıl oldu ölelı dığer dedemde 12 yıl oldu
Allah rahmet eylesın tum ölenlere

bugun gene evdeyım yalnızlık cok guzel 3 posta uyyorum yalnız 2 gunde cok para harcadım tüü bana :tomato: buyıl yıllık ıznımı kullanmam sanırım avans almıştım onun yerıne saysınlar
zaten zor aylık alıyoruz
bıde koye gıdersem masraf cok olur annemler gelcek zaten 1,5 ay sonra falan
köyler soğudu gezılcek bı yerde yok arkadasım bıle yok
ne edım artık evlenınce gıderım

herkese iyi bayramlar......
bayramın 2. günüde umarım iyi geçmiştir........
bugün mısafirler geldi biz gittik........
hakanla beraber hakanın yakınlarına gıttı.........yeni geldık......kendimi kk ya attım..........
kk da baya kariışmış neyse...........
öpem de gidem yine gelirim..........mucukssssss

bayramın ikinci gününden selamlar...kk ya giremiyoruz napalım çok telaş var..irnam gülegüle git gel.
böcüğüm üzülme Allah büyük tatlım
duygum neden karıştı burası

bakk hele bu saat oldu yalnızlık çöktü ustume tırsıyomm kısacası sızlerde yoksunuz yaa :gitme:

buralardayım ama işler var hem ev de, hem site de. arada giriyorum böcüğüm. tırsma, güzel şeyler düşün...hayallar kur :):)

kolay gelsın ablam
sıtenın derdı bıtmez boşver
oruc bıttı bende verdığım kıloları almak ıcın yıyom habıre

herkes kilo alı sen verdin mi? aaaa çok şaşırdım. ye ablam ye can boğazdan gelir. ama yine de dikkat et, ileride yağa dönüşmesin sakın ha

bende bı tuhaflık var ozmn
ama aksamları cabuk tıkanır yıyemezdım sahurda zaten az yıyom uyku sersemı
ee aclıktan zayfladım 27 beden kot gıyerdım dun düşüyodu belımden 26 düşmüşüm:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…