Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

günaydınnn.hayırlı cumalar hepinize

leydim,böçüğüm ,allah kolaylık versin AyŞe lerinizle valla diycek bişey yok :mymeka:

ana böçüm bende kalktım sonra geri uyumuşum ,aman bi gözümü acayımki tam ondakka var,ikişer lokmayla su içtik işte.
acıktım bile şimdi
.mafoldumben

yeşilim aynen canım annemden sonra büyük biziz,senelerdir annemin yaptığı hazırlığı bende yapıyorum.hoşuma gidiyor ama beni sevip sayıp geldikleri için.

ev hanımım ben hazır baklava hamurundan yapcam,baklavamı,valla ikisenedir yapıyorum,daha ikinci günü ilk tepsim bitiyor.pek güzel oluyor.
ne öle önceden canımız cıkıyodu tek tek acacam diye.

heram sanada kolay gelsin canım.

duygu hala yok.

ben yatmadan once bı dene kemalpaşa yedıydımm
bgunde cabukk gecsın yaa nutfenn::gitme:

Gününüz,Cumanız hayırlı olsun kızlar

baklava yapanlara bi bakın, nasıl canım çekti. kolay gelsin irnam ya

lady "kardeşime milli forma çok yakışmış" demişsin anlatırmısın biraz ben bilmiyorum.

böcük keyfine bak evde yan gel yat:):)

ev hanımı, sen de hoş geldin canım..

güneş, duygu, destuş, hera, adını yazamadıklarım nerelerdesiniz

herkese eyi günler
hayırlı cumalar.......geçmiş olsun irnam...şimdiden soğukalgınlığı ilacı içersen
daha hafif atlatırsın...

valla irnacığım yaşım zaten yolun yarısına geliyor benim çocuk okula gidip
büyüne kadar o yaştan sonra da başvurduğum yerler beni almaz herhalde

neyse hayırlısı olsun bakalım...
yeşilim ablacığım ya tek destek olmayınca bu gibi durumlarda istemeden
bazı konularda ayrıntılı düşünmek,ona göre hareket etmek zorunda
kalıyoruz valla....
annemlerde yoldalar öğleden sonra burda olurlar herhalde....
ben de bayramda giremezsem eğer
şimdiden bayramınız mübarek olsun.....en içten dileklerimle bayramınız kutlu olsun....hepiniziŞenizŞeniz:1hug:

Allah kavuştursun destina iyi bayramlar sana, ailene annene çok selamlar. kendini özletme

anuşkanın internette arıza varmış ondan giremiyormuş. telefondan merak ettim öğrendim

teşekkür ederim yeşilim ablacığım seninde bayramın mübarek olsun.....
ya burda baklava yapıyonuz valla.diyonuz...eşimde dün kadayıf aldı kadayıf tatlusu edecem
ama canım da baklava çekti.......
irnam demek o hazır baklava hamurlarından güzel oluyor
bende alıp denemek istiyorum valla cesaret edemedim
burda KK da onla ilgili bölüme baktıydım
beğenmeyen çok olmuş gibi görmüştüm...vazgeçtiydim....
ama sen beğendiysen tatlum benim alıp denemeye değer
bak canım çektu uuyyyyyyyyyyy daaaaaaaaaa......
offfff ya saat te geçmiyor.......bugün annemler gelcek ya
saat sanki geri geri işliyor..........daha öğleden sonraya çook var gibi
geçmiyor zaman kazasız belasız gelsinlerde inşallah........

anuşkayı bende merak etmiştim yeşilim ablacığım haber verdiğin iyi oldu....sağol
bir de duygudan haber alsak tamam olecek....

aanammmmm gel artık yaaaaaaaaaaawwww:lepi::lepi::lepi:

ben geldim.........

evdeyım..herkesin geçmiş kandilini kutluyorum..........ve hayırlı cumalar diliyorum özledim valla hepinizi........
dün aksam eve geldik.......annemim ameliyat iyi geçmiş..........doktor zor bir ameliyattı....başarilıda oldu dedi........
cok sevındım sevıncımden agladım...........annemın iyi olması herşeyden dah önemli.........
hastanede 3 gün kaldım...........bambaşka bir dünya valla.........
allah eksik etmesin kimseyide düşürmesin........
ne hıkayeler.....bi bilseniz......
allah herkese şifasını versin.........
bide bana talip çıktı...........adayımda fena degıldı..şişttttttt....kimsecikler duymasın.........hakkaten hoş yakışıklı terbiye gibiydi.......
annesi .......pek hoşuma gitti..........aranızı yapalımda olsun bak kader buluşturdu.........filan dedi.........
teyze ben sözlüyüm desemde inanmadı.....
hakanın halası zıyarete geldide......dediki...yigenimle sözlü desede inanmadı kadın.......
ama oglu gerçekten yakısıklıydı.........allah sahıbıne bagıslasın..........
şyle yorulmusum ki.ayaklarımın üzerine basamıyorum bide uykusuzluk.........
yerimi yadıryarım hastene ortamıda olunca uyku tutmadı annemınde farklı damlaları vardı.....vakitlerini aksatmayım derken uyksuzu kaldım.........
allah şükür ki iyi geçmiş ameliyatı haftaya cuma kontrolu var........bizden haberler bu kadar.........

sizler nasılsınız canımcıklar herkesi bayram telaşı sarmış............allah tekrarını göstersın.yenıden ...ramazan ramazan derken geldi geçti rüzgar gibi valla...........
şekerleri aldınız dimi........
tatlılar yapıldı temızlık devam..........allah hepnize kolaylık versın..........
hepinizi tek tek özlemle kucaklayıp öpüyorum mucuksluyorum..............

duyg h geldın cnm cok sevındım Rabbım dahada sağlık versın:Saruboceq:
aman bu talıplerde en olmadık zamanlarda cıkar
boşver
bayramda ne etcenn

yesılım ablam anuskamıza slm soyleseydın cok öptum onu

ırnam ohh baklavalar falan:jeyyar: cnm cektı normalde ıse hıc sevmem acım ondan herhall

destına gözun aydın bende anneme kavuşsam keske
cnm ınş alırlar okula ya du bakem az sabret

hoşgeldin duygu, bayramda evdesiniz, şimdi dinlen bi de geçmiş olsun ziyaretleri olur daha bi yorulursun Allah kolaylık versin. bilirim hastane gecelerini geçmek bitmez..demek kısmet çıktı aman yarabbim..yakışıklı diyon bide duymasın seninki

anuşkaya merak ettiğinizi söyledim tabi ki. sen de anneciğine kavuş hayırlısı ile böcük üzülüyom valla

şöyle arka sayfalara baktımda baya kaynatmışınız...........

realist ablamaın oglu askermiş......hayırlı teskereler ablacıgım keşke haberim olsaydı otelde yatırırmıydık senı annem bayılır misafire.......
hemen hastalıklarını unutur......seni misafir ederdik ablacıgım.........
ablacıgım haklısın....konyada şiddetli depremler olmayacakmış.....her derler ki konya deprem bölgesi degil..........bizlerde kendimizi ona göre hazılrmışım.....birden sallanınca herkes kokrtu........
cok kötü bir kaç gün gecirdik.........allah bidaha ne bize nede başka yerlerde yaşatmasın....
konyamız gözeldir ablacıgım....belediyemiz harıka çalısıyor........yeşil alanları yolları asfaltları güller çicekler.......
binalar her yer güzeldir........
özelliklede on yıldır büyük bir degişim oldu..........ilk defa konyaya gelenler ön yargılı geliyorlar ama görüncede begeniyorlar........
bende cok seviyorum konyamı.......tam yaşanacak yer.......üyükü buralıyım kendimlede guru duyuyuyorum konyalı oldugum için...........
bazende yine konyalılarla ilgili yine ön yargılar yapıldıgını duyuncada üzülüyorum.........
yok kaplılar yok carcaflılar yok yobazlar diye........
ama bir cok yerı gördüm
mesela ıstanbulda bıle bır sürü carsaflı gürdüm......nedense konya daha bi dile geliyor.....
tabiki büyük şehir........her çeşit insan var.......
herkesin düşüncesi ve yaşayışı kendine........
işallah bu ön yargıda degişir........
dahada mutlu olurum......keşke mısafır etseydık......konyanın daha görmediginiz güzel yerlerini gezdirseydik.......
malesef olmadı.......
ablacıgım sevgilerimle öptüm kocaman ......Şeniz

saolun yeşilim ablacıgım ve böcük..........

evdeyız zıyaretcılar gelırler artık hem bayram hem geçmiş olsun baya ayakta kalcaz........
aman razıyım valla........annem iyi olsunda......
benimki duymasın dedim ama halası demiş........
neden demedın fılan dedı......şakayla karışık.hallettık.......
yarın hakan geliyor yurtdısındaydı..........
sanırım bayramın 3. günü yüzük takılacak.......yeter diyo ya bu yüzük takılacak yada evlilik olcak....
erteleye erteleye bi hal olduk diyo......
öyle aş dost olmayacal ne ben seviyorum nede hakan.kandi aramızda.......bi yüzük takılacak o kadar zaten atrafımız hep biliyo ve herkes sözlüymüşüm gibi davranıyo..........
o yüzden kalabalık olsun istemdik.........
bide ben bu dügün işlerinin ayrıntısını pek sevmiyorum.........iki aile birleşecekse ikisi arasında olsun.......
tamam mutlugumuzu paylaşacagız.........
oda artık dügünde olcak............koca bir salon yarlanır herhalde........bakalım...........
hayırlısı artık.........

tatlıyı her bayramda annem yapardı cok güzel baklava yapar annem ama bu yıl olmadı........
pastanede yapılcak.........
ev gibi olmuyor ya yine ikram olacak artık.........
kayınvalıdem ben bı tepsı yaparım dedı sagolsun.........
oda olursa mısafirlere yeter..........
bu bayram telasıda bı ayrı oluyor.....allahım hep böyle telaşlar versin..........

duygum gecmiş olsun canım,ohh çok şükür aman damlalara dikkat edin canım.
talib cıktı haa,ayy insanın gururu ne okşanıyo hemi kıı.
beğenmek beğenilmek çok hoş tabii,hem senin gibi güsel,hanım hanımcık kız beğenilmezmi.niye hakanda duysunki acık kıskansınn kaydirigubbakcemile3
üç gün sonrada yüzükler takılcak .hadi hayırlısı olsun.
bizde kızınkini öyle yapmıştık bayaramın ikinçi günü vede evde olmuştu.
evde biraz zor oldu ama geldi gecti işte.
kolay gelsin şimdiden canım benim.a.s.

desdinacım.hazır bakalvanın her katına tereyağı sürüyorum canım ben ince fırca yardımıyla.şerbetini felanda ayarlayınca çok hoş olmuştu.
valla benim oğlan öyle her baklavayı yemez,inan yarısını gitti geldi yedi,ilk günü sakladım hatta baklavayı
ikinci günü yeniden yapmıştım bitmiştide.
bilmiyorum herkez çok beğenmişti
ama yağını ve şerbetini iyi ayarlamak gerekiyor.püf nokta o.

yeşilim.anuşkaya selam canım.sanada kolay gelsin.daha sarma yapcam oo ben kactım yine.

teşekkurler......herkese .........

artık sözlenecem allahım bır unvanım olcak bıde ışretı unvanımın.........

ay canım ...sutlaç ıstedı valla......

hakan sen ve ilerede olacak :ecrin_bebek: için sana sütlaç duyguuuummm..kaydirigubbakcemile3,bebeşin sütlacınıda sen fıstığım iki kere msj gönderdiğine ,anca keser.:roflol:

:kedi::kedi::kedi:

ay ırna ablacıgımm valla utandım ha ....:kedi:.daha bız sözü yapmadan bebişimiz oldu.......
biz bu hızla gidersek......
bebişte baya geç olur gibi geliyor...bi yüzük takamadık gitti.........kaydirigubbakcemile2
bide evlenınce amannnnnnnnnn bir sürü iş.........yerimseniben
çocuk yapılacak .........artık nasıl olcaksa.....:jeyyar:...offfffffffakannehir

duygum hoşgeldin annem gelmiş geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin .iyi haberlerine çok mutlu oldum hayırlısı olsun ilk adımı atıyorsun Allah tamamına erdirsin inşallah nerde varsa anneciğine çok selamlar geçmiş olsun dileklerimi ilet canım benim

irnacım sen iyice annlat canım nasıl yapıyorsun bak şimdi kafama takıldı markası varmı hazır yufkanın nerden alıyorsun normal fırın tepsisinemi ne olur bi anlat

ahh duygum hele bi evlen oda olur inşallah.bebiş geldikten sonra hız mız dinlemess annecim .opuyorumnanaktan

evhanımı
canım markası felan yok,marketlerdeki yufkalardan.

tereyağını sürekli kısık ayarda ısıtarak ocağın başında yapıyorum.fazla ısınınca kapat ,soğuyunca tekrar ac,o,şekil
normal fırın tepsisinde oluyor.zaten diktörtgen tam fırın tepsisi yani
her katına fırca yardımıyla tereyeğından sürüyorum.çok cabuk sürülüyor.
44 adet cıkıyor ortalayıp yarısına bolca findık ceviz ne varsa koyuyor diğer kalan yarısınıda aynı uygulayıp,sonrada kesiyorum.paket üzerineki ısı derecesine görede pişir ılık ılık şerbetinide dök..
tereyağını iki paket margarin yağ kadar miktarı ,fırcanın ucunu değdirip sürcen fazla bandırma.zaten hemen yayılıyor sürmesi kolay yani.
aslında tarife uyuyorumda ,ben birtek herkatını yağlıyorum. öngörülen yağı üçkata değilde her katına sürünce daha güzel oluyor.
şerbet felan tarif üzerine
kolay gelsin canım.inşallah güzel olur.beni utandırmaz.:kedi:
opuyorumnanaktan

canım geldim geldim hay Allah razı olsun yarın bulursam kesin deniyorum çok teşekkürler bitanem normal açtığımızda en üste yağ kızdırıp gezdiriyorduk ya bundada varmı ama dur üstünde tarif var diyorsun yinede gelirsen bi yazarmısın canımcım adını irna baklavası koydum haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…