• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

adaşım...........canım kuşum........mesajla yada telle konuşurken ya eksık bir şeyler oluyor yada yanlış anlaşılmalar sonuçta gözle bakışla bir temas olmayınca........
anlamlarda degişiyor......
mesaj attıgın iyi oldu
şimdi bence bir şey yapma buluşunca yüzyüze konuşun........

benden tavsiye böcügü götürme.......
alım allah elınde kalır nişanlın.........

bu arada adıne beyefendi hazretlerinin??????

Adı ersin soyadı çok bilmiş senağlama

baa nıye furuyonn leerenım :sinifsinif:

duygu yok yok dırek baa getrsın onu
ıyıcene streslıyım halamda geldı zatı
yolacak adam bulmuşum engel olma
gözun sevım

Aslında kızlarımızın hepsi olgun ve anlayışlı maşallah. Hepinizi seviyorum.Şeniz

Böcüğüm seni seviyorumŞeniz

en iyisi konuşmak olacak.. yarın olsun çağıracağım konuşacağım. Bugün ağzımı açacak durumda değilim. Çok şey geldi üstüste iyi hissetmiyorum kendimi.. Bir toparlanayım sakin bir tavırla çözeceğim sorunlar..
Ya inanın üstüme o kadar düşüyor ki normalde.. Bir dediğimi iki etmez beni benden çok düşünür kollar. Yorulmayayım diye yemek yapmama yardım eder sofrayı kurar kaldırır.. Merdivenler çok diye kucağında taşır hep.. Bunun gibi bin tane güzel şey sıralayabilirim..Beni ilgiye alakaya alıştırdı sonra böyle birden boşlayınca çok zoruma gitti.. mafoldumben

canım benım......deniz dalgasız olmaz
sevdalar kavgasız olmazmış......
yeterkı ayarını kıvamını bilmek lazım.........

atlatırsınız gecer gider bide bakarsınız ki geriye......gülersiniz bile .......
olur böle durumlar canım.....
şimdi üzülüp canını sıkma sen sevıyor o sevıyorken.....üstesinden gelirsiniz........opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

baa nıye furuyonn leerenım :sinifsinif:

duygu yok yok dırek baa getrsın onu
ıyıcene streslıyım halamda geldı zatı
yolacak adam bulmuşum engel olma
gözun sevım

kız böcük yol kız cıkar öfkenı.......
allahım ya........
gel bi öpem senı.......Şeniz

ersiiinnnnnnnnnnnnnnn

ersiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aklını başına al .....gelmeyelim yanına duyguyu yalnızmı sandın sen heeeeeeee:mymeka::mymeka:

en iyisi konuşmak olacak.. yarın olsun çağıracağım konuşacağım. Bugün ağzımı açacak durumda değilim. Çok şey geldi üstüste iyi hissetmiyorum kendimi.. Bir toparlanayım sakin bir tavırla çözeceğim sorunlar..
Ya inanın üstüme o kadar düşüyor ki normalde.. Bir dediğimi iki etmez beni benden çok düşünür kollar. Yorulmayayım diye yemek yapmama yardım eder sofrayı kurar kaldırır.. Merdivenler çok diye kucağında taşır hep.. Bunun gibi bin tane güzel şey sıralayabilirim..Beni ilgiye alakaya alıştırdı sonra böyle birden boşlayınca çok zoruma gitti.. mafoldumben

canım başta nasıl giderse hep öyle olur ne güzel bak...işte benim eşim de öyle idi başta o senin sıraladığın binlerce iyi şeyi ve sayamadığım şeyleri yapardı ve 6 sene oldu hala öyle değişmedi....en ufak şeyde değişecekmi diye
korkarsan her şey gözüne batar...
ama ayrıntılı düşünmesini bekleme...buna da şükür..ne kocalar görüyorum ben...
olur bunlar hep canım cicim olmuyor tabi....bunlarda ilişkinin daha sağlam olmasını sağlıyor...bazen eşler birbirlerini tartışmada da bir başka yönünü tanırlar...
bunlar da aslında güzel bir anı....
bugün çitos tan dolayıda üzgün herkes tabi....
dediğin gibi..sakin rahat kafayla konuş.....

adaşım valla sağol ya.. elbette atışmalar olacak ama biz ölçüyü biraz şaşırıyoruz galiba... Ne dertler var aslında halimize şükretmek şu 3 günlük dünyayı birbirimize dar ettirmemek gerek...
Halletcem ben bu durumu ama biraz sakinleşmem lazım.. Adam akıllıda konuşacağım bir daha böyle şeyler yaşamak durumunda kalmayalım diye...

canım başta nasıl giderse hep öyle olur ne güzel bak...işte benim eşim de öyle idi başta o senin sıraladığın binlerce iyi şeyi ve sayamadığım şeyleri yapardı ve 6 sene oldu hala öyle değişmedi....en ufak şeyde değişecekmi diye
korkarsan her şey gözüne batar...
ama ayrıntılı düşünmesini bekleme...buna da şükür..ne kocalar görüyorum ben...
olur bunlar hep canım cicim olmuyor tabi....bunlarda ilişkinin daha sağlam olmasını sağlıyor...bazen eşler birbirlerini tartışmada da bir başka yönünü tanırlar...
bunlar da aslında güzel bir anı....
bugün çitos tan dolayıda üzgün herkes tabi....
dediğin gibi..sakin rahat kafayla konuş.....

Gerçekten çok sağolun ablalarım böcüğüm adaşım...
Sayenizde kendimi daha iyi hissediyorum. iyiki varsınızŞeniz

kızlar ve ablacıklarım ben cıkıyorum.........
yımektem sonra gürüşmek umudyla.........
aman evınıze gıderken sagınıza solunuz ıyı bakın..........
allaha emanet olun..........
kendınıze dıkkat edın...........öptüm kuzucuklar..........

güle güle duygucuk..
ben de çıkıyorum oğluşum aşağıda bisiklet sürmek istiyor onu indireyim
öptüm sizleriŞeniz hayırlı akşamlar

ı aksamlar duygu

bende cıkarım az sonra benı özleyın

sızlerı sevıyommm opuyorumnanaktan

bende gidiyorum.. Beni dinlediğiniz ve yorum yaptığınız için çok teşekkürler..
Kendinize çok iyi bakın öpüyorum kocamann :gitme:

Kızlar, bi türlü başlayamadım bebe yeleğine sizi okuycam diye... hep yanlış yaptım sayıları...hadi baştan...

valla merak ettim. böyle şeyler olmasın, kırılmayın birbirinize. bak ne iyi bir gençmiş sana değer veren, huzur bulduğun..gelişen olayları bize bildir tatlışım. hiç birinizin duyguları zedelenmesin isterim.... biraz özveriyle herşey güzel olacak.
bizim zamanla, sizin zaman arasında çok büyük uçurumlar var. siz gençlerin birbirinizi kucaklamanıza çok sevindim çoook. şimdi huzur içinde işimin başına dönüyorum

hepinizi tek tek öpüyorum...Allaha emanet olun kuzularım

bugün giremedim pek..
ayy ayy neler kaynatmışsınız böle yaa.bi kaç saat girmedim maşşalah sayfalar dolmuş.
kıss duygusal,
annem takma kafanı olur olmaz şeylere.
bak gercekten yoğun olabilir.birde o taraftan bak.seviyor ve seviliyorsun ,ufak tefek şeylerle kalbinizi kırmayın bebeğim.
biz nişanlıyken 15 günde bir arardı beni,o zamnlar telofonlar otomatik değildi,postaneden bağlatıyordun.ve herşey süt liman giderdi.
şimdi teknoloji ilerledikce daha bi sıkı fıkı olundu adım atılsa haberdar olunmak sürekli aranılıp sorulmak isteniliyor.olmayıncada sorunlar cıkıyor dolaysıyla.
yeşilim demişleyin arada ucurumlar var tabii.
ama gercektende ,herkezin kendi hayatıda var bi durumda.dalgınlıklar ,daha önemli sorunlar cıkabilir.
sevginizi zehir etmeyin.bak gör yüz yüze gelince sarılıp öpüşün herşey unutulur.Şeniz
sevgi böyle bişey zaten kinsiz,artniyetsiz.

ya bişey örnek vereyim,bizimki aklından kendi kendine bişey söylüyor.
sonrada bize kızıyo niye beni duymuyonuz dediğimi yapmıyonuz diye.akannehir
ya ben napcam bu adamla,bişey söylediği felan yok aslında.,yani oğlanda şahitlik etmese.
baba bişey demedin diyor.
yoksa...
kendimden şüphe edecem bunadımmı diye.:mymeka:

yaff ben bu topiği çok seviyorum yaaa.
hiç bi yerde alamıyom buranın tadını.opuyorumnanaktan
sizi seviyorum,lereenim paylaşımın çok hoş canım.

yeşilim bebe yeleği :hulya: ama kıyamam sana yaa,ellerin dert görmesin..
şimdi geldi aklıma,hani kırıktan dolayı rahatsız olmayasın bitanem..
ama kimiin bebeğine olacaksa çok şanslı bi bebe olcak onu biliyorum. opuyorumnanaktan

irna ablam çok sağol.. Herşey tatlıya bağlanır elbet. Bugün kaynana adayım annemi aramış annemde yarın kahvaltıya çağırmış.. Benimkiyle anası yarın bizde anlayacağın.. Ama ben işte olacağım:gitme:
Canım çok sıkıldı bugün ama hayırlısı artık... Şimdi biraz temizlik yapayım odamı falan toparlayayım. Daha duş alcam çok işim var çok:(( öpüyorum hepicinizii

ya bişey örnek vereyim,bizimki aklından kendi kendine bişey söylüyor.
sonrada bize kızıyo niye beni duymuyonuz dediğimi yapmıyonuz diye.akannehir
ya ben napcam bu adamla,bişey söylediği felan yok aslında.,yani oğlanda şahitlik etmese.
baba bişey demedin diyor.
yoksa...
kendimden şüphe edecem bunadımmı diye.:mymeka:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

irnam koptum gülmekten..her evde buna benzer neler oluyo ay! aklıma neler getirdin valla...baksana böcükte gülmekten kırılmış hahahaah

evet serçe parmağımla yüzük parmağımı daha eğemiyorum ama onun iyileşmesini mi bekliycem, eneee bi sene oldu. kırık bilekle ilgisi yokmuş irnam...başladım yavaş yavaş oluyor işte, ne güzel oyalanıyorum bu arada...:)

duygusal, sevindim canım biraz keyfinin gelmesine öyle hissettim....

amanında amanın neler olmuş burada
ya bende daha cok vakıt gecırmek ıstıyorum
sızlerle ama sabah mahkeme adlıye derken aksamda ertesı gunun duruşmalarına hazırlanıyorum
yoruluyorum
eskıden adlıye merkezdeydı
şimdi uzaga tasındı git gel derken canım cıkıyor
allahtan konyanın ulaşımı rahatta her dakka her yere yetısebılıyorum
yenı arkadaslarda gelmış

duygum duygularımın cıkmazı kuzum benım büroya kac kez geldın bı denk getıremedık ha
yeşilim lerenım irna
herkese selam
böcük kız böcük nasıl nişanlılık iyidir işallah
yenı arkadasta duygu sanırım selam
destı konyalıymıs duygu demıstı
bende fırtına öyle arada zaman buldukca gırıyorum
herkese iyi geceler

Back
X