Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adaşım...........canım kuşum........mesajla yada telle konuşurken ya eksık bir şeyler oluyor yada yanlış anlaşılmalar sonuçta gözle bakışla bir temas olmayınca........
anlamlarda degişiyor......
mesaj attıgın iyi oldu
şimdi bence bir şey yapma buluşunca yüzyüze konuşun........
benden tavsiye böcügü götürme.......
alım allah elınde kalır nişanlın.........
bu arada adıne beyefendi hazretlerinin??????
en iyisi konuşmak olacak.. yarın olsun çağıracağım konuşacağım. Bugün ağzımı açacak durumda değilim. Çok şey geldi üstüste iyi hissetmiyorum kendimi.. Bir toparlanayım sakin bir tavırla çözeceğim sorunlar..
Ya inanın üstüme o kadar düşüyor ki normalde.. Bir dediğimi iki etmez beni benden çok düşünür kollar. Yorulmayayım diye yemek yapmama yardım eder sofrayı kurar kaldırır.. Merdivenler çok diye kucağında taşır hep.. Bunun gibi bin tane güzel şey sıralayabilirim..Beni ilgiye alakaya alıştırdı sonra böyle birden boşlayınca çok zoruma gitti.. mafoldumben
baa nıye furuyonn leerenım :sinifsinif:
duygu yok yok dırek baa getrsın onu
ıyıcene streslıyım halamda geldı zatı
yolacak adam bulmuşum engel olma
gözun sevım
baa nıye furuyonn leerenım :sinifsinif:
duygu yok yok dırek baa getrsın onu
ıyıcene streslıyım halamda geldı zatı
yolacak adam bulmuşum engel olma
gözun sevım
en iyisi konuşmak olacak.. yarın olsun çağıracağım konuşacağım. Bugün ağzımı açacak durumda değilim. Çok şey geldi üstüste iyi hissetmiyorum kendimi.. Bir toparlanayım sakin bir tavırla çözeceğim sorunlar..
Ya inanın üstüme o kadar düşüyor ki normalde.. Bir dediğimi iki etmez beni benden çok düşünür kollar. Yorulmayayım diye yemek yapmama yardım eder sofrayı kurar kaldırır.. Merdivenler çok diye kucağında taşır hep.. Bunun gibi bin tane güzel şey sıralayabilirim..Beni ilgiye alakaya alıştırdı sonra böyle birden boşlayınca çok zoruma gitti.. mafoldumben
canım başta nasıl giderse hep öyle olur ne güzel bak...işte benim eşim de öyle idi başta o senin sıraladığın binlerce iyi şeyi ve sayamadığım şeyleri yapardı ve 6 sene oldu hala öyle değişmedi....en ufak şeyde değişecekmi diye
korkarsan her şey gözüne batar...
ama ayrıntılı düşünmesini bekleme...buna da şükür..ne kocalar görüyorum ben...
olur bunlar hep canım cicim olmuyor tabi....bunlarda ilişkinin daha sağlam olmasını sağlıyor...bazen eşler birbirlerini tartışmada da bir başka yönünü tanırlar...
bunlar da aslında güzel bir anı....
bugün çitos tan dolayıda üzgün herkes tabi....
dediğin gibi..sakin rahat kafayla konuş.....
ya bişey örnek vereyim,bizimki aklından kendi kendine bişey söylüyor.
sonrada bize kızıyo niye beni duymuyonuz dediğimi yapmıyonuz diye.akannehir
ya ben napcam bu adamla,bişey söylediği felan yok aslında.,yani oğlanda şahitlik etmese.
baba bişey demedin diyor.
yoksa...
kendimden şüphe edecem bunadımmı diye.:mymeka: