Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

duygum müjdeli haberini beklicez kuzum.yanlız hemen ağrıyı kesmeye bilir hayal kırıklığına uğrama emi tadlım,zamanla inşallah.
hikayene bittim varya.ne güzel akıcı bi dille yazmışsın kıss.
allahım inş. şifasını verir.sen inana yeterki.
reklam girdi şimdi...
evet yeşilim kaç gündür bu diziyi bekliyodum ..
ayy şimdiden kalbim dayanmamaya başladı.oofff o,günler yeniden beynimde canlandı.
neyse görüşürüz,senağlama

Çok yorma kendini tatlım. Benimde yoğun be böcüküm. Oğlanın okula gidiyorum arada velilerden gelen paraları öğretmenden alıyorum. Velilerin istekleri oluyor öğretmenle konuşarak irdeliyoruz vs vs... Hafta sonuda oğlumun kurslarına gitmekten boş vakit bulamıyorum ... beyefendi lisanslı yüzücü olma derdinde yüzmeye götürüyorum kulübe... turnuvaları vs olacakmış. Piyanoya yine devam... arada da ajanstan çekime çağırıyorlar işte böle beeee böcük böcüğümmm... opuyorumnanaktan
Bende seni kocaman kocamannnn öpyommm çeyis bakanım... opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3yerimseniben

Bu geceki dizi muhteşemmmm uzanmış izliyorummmm '' Bu kalp seni unuturmu ? '' bu dizi eski 12 Eylül döneminde yaşananları konu alıyor... Ayyy ne zor günlermiş yaaa (bende hatırlıyorum gerçi....) ne olduğunu anlamıyordum. Ayyy kadına ne işkenceler yaptılar ahh ahhh.... :1no2:

Son düzenleme:
Dizideki bu şarkıya hayran oldum eski günler geldi aklıma... Eskii 45 liklerden BANU söylüyordu...
Şimdilerde Zuhal Olcay , Tango havasında söylüyor ... dizideki Banu 'nu Hanımın sesinden...

Nasıl değiştin birden
Sanki sen değildin
Başın üstüne
Yeminler eden
Nasıl da değiştin bilmem
Sanki sen değildin
Aşk uğruna ölmekten
Bahseden
Mektupların da olmasa
Kendimden şüphe duyardım
Şiirlerin durmasa
Aklımı oynatırdım
ınanamazdım gözlerime
Ne yazık ne yazık ki
Gerçek bu
Ölsem de bir
Kalsam da bir
Senin için yok hiç farkı
Yıllar önce unutulmuş
Dillerden düşmüş
Bir şarkı

Gitsen de bir
Dönsen de bir
Benim için yok hiç farkı
Sanki çoktan
Unutulmuş
Dillerden düşmüş
Bir şarkı

Bir hıçkırık boğazımda
Kalbimi parçalayan
Bir isyan büyür
Boğum boğum

Sanki ani bir fırtına
Önünde kuru bir yaprak
Gibi savrulup durduğum

Biliyorum kader değil
Kendi ellerimle
Kazdım bu mezarı
Ben kendime
Ölüp gitmek hüner değil
Gel de anlat bunu
Sızım sızım sızlayan
Kalbime...
Ne yazık, dönüş yok artık
Geriye ,

Ayy bu şarkı çok güzeldi hey gidi günler heyyyy...

opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
teşekkürler işallah gecer ablacıklarım........
sıcakcık oldu haıften hafıftende sanki yakıyormuş gibi bir his var
ama iyi olsunda......
ayrıca kekık yagı ne guzel kokuyor........
saolun bitenemler.........

showdakı diziyi izleyin ya bence bir tarih........babalarımızın büyüklerimizin yaşadıgı ve anlattıkları günler......
ayrıntılı ve canlandırma olunca muhteşem olmuş..........
cok begendim.......
ya kadına ne işkence ettiler ya..........of meger türkiyede neler olmuş neler olmuş
böyle gerçekten yaşanmış olayları anlatan diziler filmler sanki daha iyi oluyor........
incedende menderes zamanıyla ilgili bir dizi vardi adını hatırlıyamadım........
oda hoştu.........
aman bir daha yaşanmasın o kötü günler.......

canım terlıkim bende netten bakıcaktım kim söyluyor dıye hakkaten guzel sarkı......

Bende netten dinledim Banu ' nun sesinden harika yaaa... taktım ben bu şarkıya ha bire başa alıp dinliyorum eski 45 liklerden Banu '' Ölsemde Bir Kalsamda Bir '' diye yazın nete çıkıyor bol bol dinleyin bence bu şarkı patlayacak görün bakınnn... unuttuğumuz şarkılardan biri daha gün yüzüne çıktı... hepte bu kıza (Melis Birkan) rastlıyor bu eski şarkılarrr... çok da yakışıyor . Oyunculuğunu çok beğeniyorum ve yüzü gözleri çok güzel Maaşallah... yerimseniben

terliğim maşallah senin oğlan,baya bi yoğun.yüzme,piyano,ajans cekimleri felan oooo,ee bide okul ,yorulmasın sonra.maşallah nazar değmesin

aahh aahhh diziyi seyrederken kafa derim gerildikce gerildi,,
ne günlerdi,tekrarı hiç bir zaman olmaz inş. ama çok zor günlerdi.,çok tanıdık bildik kişiler yara alarak cıktılar ,bazılarıda hiç cıkamadı yok oldular.:çok üzgünüm: o,dönemden.bende 16-17 yaşlarında liseye gidiyordum.
heryer asker kaynıyor adeta sokakta sivilden çok asker olurdu.aramalar baskınlar,bizim evide aramışlardı.,düşünce özgürlüğü ,kitap dergi küçüçük ilgili bir yazı bilee..senağlama bile yasaktı şimdiyse oooo herşey serbes.aman bee ooff off allahım oofff.
ben dziyi seyredene kadar kalpden gitmessem iyidir.

şarkıya gelince aynen terlik bende diyorum yeniden canlanacak diye nasıl,
anlamassın anlamassın gündeme geldi buda gelir.

cemberimde gül oya,hatırla sevgili ve bu kalp seni unuturmu..yaşanılar ülkenin en önemli gündemlerini dile getiren diziler oluyor.

duygum senin dediğin hatırla sevgiliydi tatlım.
neyse çok uzattım iyi geceler.

terlıkım masallah bu ne yoğunluk anacım akannehir
ben 10da bı yatıyom tavık gıbım ne fılm ızlıyom ne bısı zaten abım kumandayı hayatta vermez
bende tv ızlemıyom
gözlerım yoruluyo

duygu ağrın gecmıs bıraz yesılım ablam cok sey bılıy hee bende maya edıyom süper:lep:
ırnamda öle leernımde
masallah ne varsa eskı toprakta var
sımdık böle dedım dıe kızarsınız hee eskı dedıysek
hepsı 25 yasında gıbıler masallah

gunaydın gunaydın..........
herkesler nasılmış bakıyım........
benım dizim halen agrılar içerisinde........gece yine uyandım agrısına..........ama yanma hıssı sankı yumusattı ve agrısı hafıfler gıbımı oldu ne......
suan yıne var dızımde sarılı..........
bu kez kekik sürmedim .......kekik kokulu dolaşmayım işte diye.......
corek otu bıberıye kantoron surdum..........
işallah gün gün gececek.......

hepizigini öptüm............şugarlar

Son düzenleme:
Günaydıııınnn, tüm KK dostlarına ,
Hastalara şifa , dertlilere deva diler , mutlu , sağlıklı dilediğinizce geçireceğiniz günler temennisiyle yeni birgünün içerisindeyiz... zemuszemus Oyyy oyyy kahvaltı etmeyenleri çay tiryakilerinde bekliyorum kahvaltıya davetlisiniz sohbetin , paylaşımın olduğu kahvelerle süsleyeceğimiz kahvaltıya hepiniz davetlisiniz. Çay tiryakileri derken her türlü çay bulunur bitki çayları vs. vs aklınıza gelebilecek sevdiğiniz her şeyyy... bu arada sizlerde mamalar yapıp getirebilirsiniz ... mirmirmirmir hadi uyanınnnn.... :dance:

Güneş gibi ol şefkatte,merhamette.
Gece gibi ol ayıpları örtmekte.
Akarsu gibi ol keremde,cömertlikte.
Ölü gibi ol öfkede ,asabiyette.
Toprak gibi ol tevazuda,mahviyette.
Ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol.

Sabah sabah okudum çok hoşuma gitti paylaşmak istedim.. Mevlananın şiiri:)

Umarım herkes iyidir. Adaşım umarım kısa zamanda düzelirsin Allah acil şifalar versin..:Saruboceq:

Leren ablam yeşilim destinam irnam böcüğüm hepinizi kocaman öpüyorumm...

Terlik Fistlady size de günaydına.s.

günaydııınnn a.s.

nassılsınız.,duygum he canım yavaş yavaş geccek ,ilaç bilem hemen kesmiyo demi caann.geccek inşallaahh.sen inan yeterki.

böçüm çiçaamm abartma nen,gönül ister o,yaşı amma mümkünatı yohturr.aahh ahhhhh. bilin yaşınızın değerini.
hem nie kızakki,bizde diyik eski torpak diye. kaydirigubbakcemile3

terliğim gidecem aha şimdi,acıktım valla, oğlanı bekliyom kalksında yapalım kahvaltıyı.beni sana gelim yanii olmuyo böle saat kaç olmuş ben hala ac. benneyaptımki

leydim sanada günaydın.
duygusal ,evet canım mevlanını o,dizeleri hoşa gitmemek mümkünmü, sanda günaydın. opuyorumnanaktan

desdişim gelmemiş opuyorumnanaktan

yeşilim opuyorumnanaktan

lereenim opuyorumnanaktan

heram opuyorumnanaktan

hamarat hatunlar, ev işlerini yapaıyolardır.opuyorumnanaktan,bendemi öle yapsam ,
ama ben oğlandan sonra fırsat bulamıyomkii,ne yzarsam uyanıncaya kadar ..kaydirigubbakcemile3

neyse kacayım ben
hepinizi öpüyom ballar kaymaklar.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…