Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Canım, böcük telefon trafiği var. yarın kesin haber alırız iyi mi, kötü mü diye.
inşallah güzel haberler alırım. yarın ben yine de vize, pasaport işlemlerini hızlandırıp gitmek istiyorum.
Dualarınızı eksit etmeyin. gidip geleyim. yarın yazarım yine, sizi bilgilendiririm

tmm ablacım dualarımız senınle
Rabbım herseyın hayrlısını versın
yolun acık olsun :gitme:

git tabi canım yaa,allah yolunu acık etsin hayırlı yolculuklar.dualarımız seninle.
güzel haberlerle dönersin inşallah.:Saruboceq:

günaydınnnnnnnn

fırstlady gunaydn cnm

yesılım ablamdan haberı olan var mı

nasılsınız sanal teyzelerım:ecrin_bebek:

leerenım nerde kaldın
yesılımı aradın mı dıycektım:gitme:
bende nosu yok olsa arardım

günaydıın

ben arıycam böçüm.az daha zaman gecsinde,öğle tatili girsin.
hani resmi işleri olursa engel olmayım o,an,ama tatil girdiğinde müsait olur diye düşündüm.,pasaport ,vize işleriyle uğraşcak yaa
eğer yeşilim girmesse söylerim size ,yiğenlerim...opuyorumnanaktan

oğlan yeni kalktı,hadin ben cıktıım opuyorumnanaktan

herkese tek tek gunaydın.........

yeşilim abalamın annesi ıspanyadamı ..........evet irna ablam yakın degilki hemen yanına gitse..........
işallah iyi olur ve saglıgına kavusur.........
yeşilim ablacıgımada hayırlı yolculuklar.........
allaha emanet olsunlar........

şekerlerim...dediğiniz gibi 12 öğle tatili henüz evrakları aldık doldurup vermek gerek ..uçak biiletini almadan olmuyor tam işlemler. zaten c.tesi pazar giriyor araya geç olsun güç olmasın

beni merak edip telefon açmış lereenim, destuşum, biliyorum sizlerde aramak istiyorsunuz ..sakın aramayın üzülüyorum masraf etmeyin lütfen ben sizi... bilgilendiririm

yine uğrarım o güzel yanaklarınızdan öptüm

Amin kızlar..az önce haber aldım hâla yoğun bakımdaymış...uzaklarda beklemek ne zormuş. günlüğümde paylaştım. hiç keyfim yok. Dualarınızı esirgemiyeceğinizi bilerek sizi öpüyorum...

Geçmiş olsun canım benim... Allah şifa versin inşallah. Hayırlı haberlerini duyarız inşallah canım... :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
ne demek masraf ablacım
keske bendede telın olsaydı
arardım

gec olsunda güç olmasın
beklıyoruz guzel haberlerı
:ecrin_bebek:

canım yaa hemen ,lütfen kendinzi sıkıntıya sokmayın benim için dedi.

ayy allahım yaa
oysa sen bizim için az kafan ağrımıyo sıkıntılarımıza dert ortağı oluyon ya be yeşilim.
hiiç lafımı olur ,bi kaç kontörün,sıkıntının.allahaşkına.seni seviyoruz ve tüm kalbimle üzüntü
tülerinin sona ermesini isterim bitanem.
inşallah pazartesiye bütün işlemler biter ve sana güle güle git gel deriz.
ve ozamana kadarda anneciğin,yoğun bakımdan cıkar,sağlığı normale döner.
sende yine gidip,annende,sende hasret giderirsin. :Saruboceq:

iyi günler kıslar
yeşilim ablamı aradım size bilgi vermek için yazdım ama yollayamadım
sayfanın erişimi sorundan dolayı geçici durduruldu dedi
giremedim
neyse zaten yeşilim ablamda bilgi verceğini öğrenince
zorlamadım..neti..........

olurmu yeşilim ablam bir dakkanın 2 dakkanın bu durumlarda lafımı olur

lerenim,irnam böcük duygum,duygusalım,hepinizi öptümŞeniz
bugünde karşı komşum gelecek
o da taşınıyorr:gitme:
yanlız kaldım ya belki bende taşınırım:sinifsinif:

yolun açık olsu yeşilim ablam neyse gidene kadar gene görüşürüz:gitme:

Kızçelerim merhaba. Bende haber vermek için girecektim net o kadar ağırki ulaşamadım. Neyse Yeşilim haberini vermiş. Sağlıkla git canım benim ve güzel haberlerle gel. Dualarımızın seninle olduğunu unurtma sakın.

mesai bitti evdeyim şimdi yarına inşallah koşuşturur bitiririz.
dualarınıza gerçekten ihtiyacım var...en kötü günlerimde yanımdaydınız yine yanımdasınız hiç unuturmuyum?

ya ben sizi valla seviyom. ne tatlı can insanlarsınız. öslicem sizi. oradan da girerim bulurum ben sizi. bakarım ne dedikodular var. kim, kimle. neden, niçin? diye ölürüm meraktan....

dualarımız senınle teyzoşş
ı bak kendıne hemı
annecın ıyı olcak :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…