Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

gecmez dr lar bızı kandırıo
ben ılaç alıyom mecbur
yoksa ağrıdan öluyom:sinifsinif:

nihayet acılmış.
gece yarısından beridir kk de bişey mi var yoksa bendemi oluyo anlamadım,
üçden sonnra olgörüp kk giremedim yaa.

sizdede varki.kimse yazamamış heralde.CADIARZU
neyse öpüldünüz kocamanından opuyorumnanaktan :hulya:

epet apllam sıte gıttı yazamadık

nasılsın ablam
sımdık cıkıyıom ben ama
kıına var oraya gıdıyom
patronun yeğenının
kız
pazarda düğün

allahım evımdeyım yemegımı yedım ve kk dayım..........
bugun yoruldum
alışmısım kac aydır evde durmaya ...........calışmak zor iş ya......
hele bırde yorucu ........
olursa.......

Duygu kızçem daha iyi olmana sevindim.:1hug: Sen kullanmaya devam et. Mutlaka iyi netice alacaksın.

Böcüğüm bizim yerimizede eğlen.Şeniz

Yeşilim koşuşturmaca içinde. Güzel haberlerle gelecek buna inanıyorum:Saruboceq:

Destinam geçmiş olsun. :1hug:Regl öncesi sorunlar malum. Neyseki geçici.

İrnam öptüm canım.Şeniz

kızlar iyi olmanıza sevindim, hep böyle olun inşallah

benim pasaport işi bitti, vize uzayacakmış sabırla beklemek düştü neyse hayırlısı olsun...Annem hala yoğun bakımdaymış umarım iyileşir bir an önce
iyi akşamlar tatlışlarım

Çok geçmiş olsun Yeşilim, inşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsin bize...

günaydın topiğimiz gülleri...
hepicinizi bi çok öpüyooommmmm.. opuyorumnanaktan

yeşilim annenin yanında ilgili birileri varmı canım yaa,
yabancı ülkelerde hastaları pek yakınlarına bırakmıyorlar,acaba annenin olduğu yerdemi öyle,merakımı bağışla ama,ne bilim varsa en azından için rahat olurdu.
inşallah vardır,inşallah sağlığına kavuşur,:Saruboceq:

kolay gelsin hepinize.

herkesler nasıl.............
ben bıraz kötüyüm...........
yeşilim ablacıgım annen işallah saglıgına kavuşucak........dualarımızla.........

herkese ıyı hafta sonları.................öptüm şugarlar

sağolun kızlar

benim bilet ayın 30 una alındı çünkü vize işi bitmedi o uzun sürüyor biliyorsunuz bi de torpilliyim

annem orada oğluyla yaşıyor. 2. evliliğinden olan
kızımdan 3 yaş küçük:):) oğlumdan 2 yaş büyük yani 36 yaşında.

(matematik problemi gibi oldu:):)çözün bakalım çocuklarımın yaşını)

çok çok önceki yazılarımda bahsetmiştim madamdan ama buradaki kızlarım yeni okumamışlar herhalde.

kardeşimin, yıllardır beraber yaşadığı bir kız arkadaşı var.
bir sürü de arkadaşları var yalnız bırakmıyorlarmış, annemi kardeşimi, yine de içime sinmedi işte. gidip bi göreyim.

Zaragoza da oturuyorlar..beni karşılıyacak barcelonaya gidip hızlı trenle Zaragosa'ya gideceğiz..(ZARA nın imalatı orda biliyorsunuz.) yoksa arabayla 3,5- 4 saat..
Fransa sınırına yakın, yani ispanyanın doğusu çok cici bir yer. internetten girince geziyorum, ben daha öncede gitmiş, beğenmiştim...

şimdi farklı duygularla gideceğim, Allah yardımcımız olsun. hepinizin Duaları gerçek olsun.
sormak istedikleriniz varsa, ben unutuyorum kafam dağınık.

ayy bayaa var yeşilim,neyse hayırlısı olsun.,

kızın 39
oğlun 34

senin yaşınıda bilimmi,kaydirigubbakcemile3,
ne proplemdi ama.bidakine kolay sor canım yaa. :sinifsinif:

ben madamın ikinci evliliğini felan okudum ama yanında oğlunun olduğu yazıları kaçırmışım demekki,hatırlayamadım.
seninde benim gibi cici kardeşlerin var ha yeşilim,olsunlar bee.ben iyiki varlar diyorum.iyiki annem doğurmuş onları.öz kardeşten iyiler.kendi adıma söylüyorum yanii.eşimin kardeşleri sanki el gibiler..yan yana geliyorlarda iki kelime bile etmiyorlar birbirleriyle.
amaaann neyse konuyu dağıtmayayım.
oralarda yanlız değilmişyaa önemli olan bu.
o zaman değin iyi oluyomuş. inşallah.
pek kimseler girmemiş.
bende bugün burnın pazarıydı biraz dolaştım.
iyi geceler.opuyorumnanaktan

ırnam ben kızımdan 20 yaş büyüğüm ...artık çözdün matematiği, kırmızı kurdeleyi de hakettin...(okullarda takarlardı)

yaşasııınnn hemen kendimi mezun edeyiim.
bende 21 yaş büyüküm kızımdan yerimseniben

ay bu matematik işini çok sevdim. irnacım benim kızımla aramda 28 yaş var. ben 55. eh bi zahmet benim kızın yaşını bulun. sonrada dıptısdıptıs beni kessin. :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…