• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

b-120282-pasta.jpg

al buda sana:roflol:
valla öle bu aralar cok tembelım
aksam 9da uykum geldı
uymadım 10 etcem dedım zorla
oysa cok enerjıkım
pekmez bılem ıcıyom
sabah cok enerjık oluyomda aksama hvam ınıyo sanırım
off off
işten gel masa hazrla
yemek yap
cocuk koca derdı
:delphin:
ben evlenmıyomzemuszemus

Ooooooh sofralar kurulmuş çay muhabbetleri başlamış.cokacimcoook Yeşilim tam zamanı :1hug: böcüğüm böcek pastanda çok hoş :1hug:. Nice yıllar kk birlikte olmak dileğiyle.:içelim::enbuyukkk: Coştum birden ne olduysa:roflol:

çoşş bacım çoşş

sallla kaydirigubbakcemile2sositosositosositosositodelikafadulden

oğlan yok aksilik benimde pc ye giresim yok.:mymeka:

ne aksi karıyam yaa.aslında bu sıralar hiç bişeyden zevk almıyom.sorun bende heral..attım dışarı kendimi,dolandım ölee.hiç aklımda yokken kendimi annemin yanında buldum.sölemedim tabii.ama niyeyse ayaklarım oraya sürükledi.yeni geldim..kal dedi ama onuda canım istemedi.:sinifsinif:
canım hiç bişey istemiyo..herkezden kaçmak istiyom aslında.bendemi deprasyon cukuruna girdim ne ettim.:uhm:
dün börekle kendimi oyaladım,lerenim onunda hamuruna tuz atmayı unutmuşum.yeyince anladım:sinifsinif:tam pehrizlik olmuş kaydirigubbakcemile3...

ayy siz çoşun haydi hihoyyyt bende seyredemm.a.s

böçüm evlenme kıss napcan evlenipde.ooohh bi başın bi peşiinn ne güseell. :jeyyar:

ayy neyse bakmayın bağa.belkim yarın felan düzelirim.:Saruboceq:

irnam inan havalardan depresyon geçiriyoruz...
bahaneye bak. zavallı havanın ne günahı varsa hep böyle derler. bi bilseler içimizdeki fırtınaları...di mi canım

oğlan yok aksilik benimde pc ye giresim yok.:mymeka:

ne aksi karıyam yaa.aslında bu sıralar hiç bişeyden zevk almıyom.sorun bende heral..attım dışarı kendimi,dolandım ölee.hiç aklımda yokken kendimi annemin yanında buldum.sölemedim tabii.ama niyeyse ayaklarım oraya sürükledi.yeni geldim..kal dedi ama onuda canım istemedi.:sinifsinif:
canım hiç bişey istemiyo..herkezden kaçmak istiyom aslında.bendemi deprasyon cukuruna girdim ne ettim.:uhm:
dün börekle kendimi oyaladım,lerenim onunda hamuruna tuz atmayı unutmuşum.yeyince anladım:sinifsinif:tam pehrizlik olmuş kaydirigubbakcemile3...

ayy siz çoşun haydi hihoyyyt bende seyredemm.a.s

böçüm evlenme kıss napcan evlenipde.ooohh bi başın bi peşiinn ne güseell. :jeyyar:

ayy neyse bakmayın bağa.belkim yarın felan düzelirim.:Saruboceq:

Anammmmmm, depresyonlu görümceeee.....:gitme: Kız ben napayım sana...Atla gel valla, kaydirigubbakcemile4 oğlan gelince.Otur burda 1-2 hafta.Dinle kafanı.Ay gelmiyo ki elimizden bişeyde.:uhm:Ne desem, ne yapsam bilmiyom...Örgüye ver kız kendini.:hulya:Depresyon tedavisinde kullanıyolar bak.hihoyyytDüzel çabucak, alışık değiliz seni böyle görmeye.

yeşilim ,he valla havayla suyla alakası yok...tesdi doldu heral.
neyse bakalım nasıl boşalcak..

damlam sende alışık değilsin demi..oğlan gelince geleyim ha.:jeyyar:
iyide öteki büyük oğlan gelir bi kaç güne.amann koyarlarmı be gelincik.:1no2:
ben en iyisi örgümü örem :hulya: didine didine çıkarım belki düzlüğe,,başladım bi hırkaya bakalım ne zaman biter :delphin:

hepinize iyi geceler. opuyorumnanaktan

gününüz aydın olsun
beni uyku muyku tutmadı erkenden kalktım. her işimiz rast gitsin inşallah

a287ael7.gif

van.JPG

süper bı sofra
haydı bısmıllah
ellerıne sağlık ablam
sen benım gunluğumu okudun mu :gitme:bu dille gıdersem ban yıycem ama tutamıyom kendımı affet hemı
ınş işin gucun rast gıder

irnam deplasmana cıkmış :roflol:
aman bı başın bı peşın dedınya senıde dert sarmış kesın evlenmıyom ben

kendını mutlu hısset koş eğlen
bıze gel dıycem ama cok uzak neyse yanındayım farz et:gitme:

Amanda aman sofralar hazırlanmış, çaylar demlenmiş bizede gelip yemek düşmüş. Bakıyorum herkes erkenci bugün. Tükanı açan hepiniz olmuşsunuz. Hepinizi kucaklayıp öpüyorum kızçelerim.Şeniz

Yine coşalım eğlenelim birdaha gelmiyeceğimize göre dünyaya günümüzü gün edelim.:dance::sm_cool::teytey::teytey:

İrnam ne depresyonu yahu ne işin var depresyonun içinde sana yakışmıyor depresyon.:1hug: Aman hemen çık oradan :mymeka: Bak görümcende çağırıyor ne güzel.:1hug:

Yeşilim iyi bahane olmuş havalar ama ne günahı var dediğin gibi havaların. :1hug:

Fırstlady sanada günaydın canım ne güzel günaydınlar.:1hug:

Böcüğüm sende evlenmemek için bahaneler arıyorsun galiba.:mymeka: Canım her evlilik aynı değilki.:1hug:

Terlikciğim çay hazırsa hemen geliyoruz.kaydirigubbakcemileTeşekkürler.:1hug:

Duygu kızçe yine yok ortalarda hayırdır umarım yaramaz bir durum yoktur.:çok üzgünüm:

Amanda aman sofralar hazırlanmış, çaylar demlenmiş bizede gelip yemek düşmüş. Bakıyorum herkes erkenci bugün. Tükanı açan hepiniz olmuşsunuz. Hepinizi kucaklayıp öpüyorum kızçelerim.Şeniz

Yine coşalım eğlenelim birdaha gelmiyeceğimize göre dünyaya günümüzü gün edelim.:dance::sm_cool::teytey::teytey:

İrnam ne depresyonu yahu ne işin var depresyonun içinde sana yakışmıyor depresyon.:1hug: Aman hemen çık oradan :mymeka: Bak görümcende çağırıyor ne güzel.:1hug:

Yeşilim iyi bahane olmuş havalar ama ne günahı var dediğin gibi havaların. :1hug:

Fırstlady sanada günaydın canım ne güzel günaydınlar.:1hug:

Böcüğüm sende evlenmemek için bahaneler arıyorsun galiba.:mymeka: Canım her evlilik aynı değilki.:1hug:

Terlikciğim çay hazırsa hemen geliyoruz.kaydirigubbakcemileTeşekkürler.:1hug:

Duygu kızçe yine yok ortalarda hayırdır umarım yaramaz bir durum yoktur.:çok üzgünüm:

Çaylar hazır ablam kahvaltı ne isterseniz var...
beklerizzz... kaydirigubbakcemile3

leerenım ozmn en ıyısı ben evlenım :asigim:

5 şişenin 2sını ıcmedım ben hıc:kedi:

selam herkezlere.
ah yeşilim benide gece uyku tutmadı sabah ezanı okunuyodu hala cim cim bakıyom.sonunda sızmışım görzümü bi actım saat 12 olmuş.
kahvaltı sofralarıda hazırlanmış ne güzel.hala yapmadım hemen oturam .
ne güzelde duruyo yaa krepi çok severim.
azda terliğin masada yerim ooohh bugün keyifde miğdeler.

lerenim beş şişenin birinden nefret edeyruum..
ama ben anama yapışmışım.taa üç yaşına kadar.,o,da emdirmiş garibim nolcak koca yok almış koynuna beni :ecrin_bebek:

böçüğüm sorma ben deplasyona girdiğim zaman çok yürürüm saten.koşu için hazırlık sankii :jeyyar:

essahtan duyguya noldu yaa.pc simi çöktü,yohsa angarayamı gitti,eşya felan için naptı bu kızz.kaç gün oldu.fisfisfis

duygusalda yoğun.opuyorumnanaktan
herada girmiyor eskisi gibi. opuyorumnanaktan

Back
X