• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Kızçelerim bugün nasılsınız. Aman iyi olun lütfen:1hug:. Güzel şeyler düşünün .Mutlu,neşeli olun.:sm_cool::dance:

Destinacığım kolay gelsin canım. İyi olduğuna sevindim.:1hug:

Böcüğüm evet soğan etkili olur kapı açıksa.Sevsinler yeğenini.:emir_bebek:

İrnam bugün daha iyisindir umarım.:1hug:

Lady34 eşin haklı her diziyi seyretmeye kalksan eşine zaman kalmıyacak:1hug:

Fırstlady böyle maydanoza can kurban.:1hug:

Duygu kızçemden yine haber yok.:çok üzgünüm:

Duygusal kızçem iyi galiba dün uğradı çünkü.:1hug:

Yeşilimde uğrmamış. Herşey yolundadır umarım.:1hug:

yesınler falla cok tatlu teyzesı

destış ne dıycek nan koca yolarım ben adamı:mymeka:

ooff sıkıldım ,
valla öyle oldu heralde desdiş kıı,
dün temizlikte yaptım ee,bugünde iş yok tek başıma,evde pislenmiyo.
başımda ağrıyo ,uykusuzluktan heralde.google amcadada bişey bulamıyom.ne yazayımda ne cıksın beni oyalıycak.
ooofffffffffffffffffffff...yaff cehal olmak ne kötü bee,acık örgü ördüm içim daraldı,kitap okuyum dedim gözlerim acıdı,
aneeee kötü çocuklar gibi oldum ayyy,
biri beni dövsün kendime geleyim :mymeka: hah bide bu tarafatan :mymeka:

:delphin: :delphin:bide tomatos atıım kendime :tomato:

Bir gireyim dedim de ne bu maaşallah akannehir Zehranaz maaşallah çok açık sözlüsün CADIARZU

Ne olsun böcüğümmm keyifler yerinde.. Pasaklıya dedim akşam balık partisi var evde.. Şincik çıkıp gitcem misafirler gelcek. Hafta sonu kuzenimi evlendirdik el öpmeye geliyorlar opuyorumnanaktan onlara hediye bişiler alacağım sonra da eve geçeceğim.. kaydirigubbakcemile4

ohhhh
bızde akşam yedık:kedi: pek beğenmedım nan hamsı dıyolar ama alakası yoktu götrdum genede:roflol:
bende gelcem sıze nan sız hedıye mı verıyonuz ohh
bızde para verırler

Böcük biz hedaye veriyomuşuz bende bilmiyodum yeni öğrendim gel sana da hedaye alam hem biz istavritle büyük paluk yapacağız. Daha lezzetli olur. Beklerim canımıniçii opuyorumnanaktan

tmm evlenım sızede gelırım
hedıye mı hazr et
afıyet olsun

destiş gelmış:1ninca:

yesınler falla cok tatlu teyzesı

destış ne dıycek nan koca yolarım ben adamı:mymeka:
böcük iyi okusa kısım:mymeka:
ben onu sen lady kocamtemizlik yapıyor diyince hava mı atıyorsun demişsin ya
ben de senin kocan da yapar derken onu kastettim canım temizlikti sana yardımdı.O zamanda da gelir merak etme dedim
ne fesatsın kıssss:mymeka:hemen kötüye yoruyorsun...

Böcük biz hedaye veriyomuşuz bende bilmiyodum yeni öğrendim gel sana da hedaye alam hem biz istavritle büyük paluk yapacağız. Daha lezzetli olur. Beklerim canımıniçii opuyorumnanaktan

biz de de hediye veririler canım...
balık mı dedinnnnnnnn ben de geleyim mi?cokacimcoookkaydirigubbakcemile4
bayılırım balığa......

haaa annladım sımdık
bu türkçe ne zormuş hem yazamıyom hem okuyamıyom :roflol:
ahada ırnam geldı

irnam suan olayı çözmeye calısıyo:roflol:
ırnam sakın ol haa

hatta görmezden gelıver

abooo ne çenesi düşüksünüz ,hiçmi işiniz gücünüz yok,,boş zamanı çok olan kişiler
böcükmüsün,böcekmisin,sen ve bi,rde kendi rusmudur bilmem ,irna ,
en gevesi sizlersiniz
,zamanın azda ne diye geyikte bizim topiğimizi inceledin,kimin ne nasıl yazdığını öğrendin bi çırpıda çözdün gittin.seninde maşallah bizden kalır yerin yok,
ne demek rusmudur nedir.yaşadığınız yer her nere ise sanırım rus çokki hemen yakıştırma yapabiliyorsunuz.rahatlamak istiyorsan söyleyim güzelim rus ,değilim,türküm ve bununlada gurur duyuyorum.hem din,ırk,meshep bilmem ne ayırtda etmem.eğerki rahatsızsanız grimessiniz olur biter.
zamanım bol şuan için canım. yaprak cıkarttım sarma yapcam.bizlere sarmayı bırakıp yaprak sarmak istersen sende gel.
.biz topiğimizin gerektiği ölcülerde yazışıyoruz

irna ,böcök,,türkçemizin içine ediyonuz,topik böle bi topik ama,mahalle karıları gibi konuşmalar,topiğin sahibi bile ne kadar kibarca yazıyo ikiniz,berbat,öğreninde gelin
mahalle karıları gibi bizler kocamızın ne ettiğini yazmıyoruz,aynı yatakta yatıp yatmadığımızı yada eve gelip gelmediğini,biz gayet seviyeli vede şaka mahiyetinde yazışıyoruz kurallar ölcüsünde bilmem anlata bildimmi.
topiğimizin sahibi bitanedir.oda gülüşüp kah bozuk kah unutup düzgün yazarak geyiğimizi yapıyoruz.rahatsız olan yukardada dediğim gibi girmez canım

lerenim ,resimdeki,senmisin,sensen çok asil bir hanıma benziyorsun

bak buna sonuna kadar katılıyorum.ama burda herkez seviyeli ölçülü ve asildir.
tek kişi hariç...
o,da kendini bilir....
saygılarımla.......gerektiğinde güzel türkçede kullanırız canım.

Son düzenleme:
bi denelerim, guzularım neler ettiniz. ay ben sizi yimemi hiç.
ben başka yerlere gidemicem bi burda yazcam.
canım sıkkın gızlar vize de eksiklikler yapmışım yine haber geldi ağla ağla bi kaldım yetişmicek diye....içim çok kötü, sizi de üzmemek için girmedim

yine uğrarım hepinizi çok çok öptüm

canım sıkkın gızlar vize de eksiklikler yapmışım yine haber geldi ağla ağla bi kaldım yetişmicek diye....içim çok kötü, sizi de üzmemek için girmedim

ayyy tühh yaa...hepde resmi şeylerin aksiliği hafta sonuna denk gelir nedense,hay allah.ayy inşallah yarına yanlışlık düzeltilebilinir.
dilerim bu alamalarını sonu gülmek olur canım benim opuyorumnanaktan
bende merak etmeye başladım akşama kadar girmeyince.
duyguda kaçgündür gimedi ,onuda merak ediyom.
hiç birimizde teli yokmu duygunun..fisfisfis..olan arasa keşke...

3.gif

tmm evlenım sızede gelırım
hedıye mı hazr et
afıyet olsun

destiş gelmış:1ninca:
tamam böcüğümmzemuszemus

biz de de hediye veririler canım...
balık mı dedinnnnnnnn ben de geleyim mi?cokacimcoookkaydirigubbakcemile4
bayılırım balığa......
Destina ablam bende çok seviyorum.. Ah Ah keşke yakın olsanız.. Ben size ne balıklar ne ızgaralar yaparımmm:gitme: ay canım çekti sabah sabah.. Şöyle bir mangal olacaktı dumanı tütenCADIARZU

Ah ablacım ya. Üzüldüm vallahi inşallah kısa zamanda işlerin yoluna girer de biran önce anneciğinin yanına gidersin :1hug:

günaydınnn Firstlady ablalarım böcüğüm...
Duygum da yok bende çok merak ettim vallahi :gitme:

Back
X